Partnerka 18 let nechce sex

Uz jsem z toho zoufali a nevim co delat ..

Ahoj je mi 24 let moje partnerka 18 let , miluji ji mam ji rad ale neklape to v posteli . Prijde mi že ji do všeho nutím a to mně nebaví , a prijde mi že je to takový šup šup udělej se a nech mně bejt , ma toto nějaký řešení ?? Ja miluji sex vášnivý sex celkově doteky a tak a proste je to u mně 50 % vztahu a mi nemáme nic .Muze to mít nějaký důvod ??

děkuji všem za odpovědi .
To se nezlepší,u nás byl sex 80% vztahu. Pak jsem zjistil že chtěla jen otěhotnět a hrála to dobře. To už bylo ale po svatbě. Už 15 let žiji v nefunkčním vztahu bez sexu a společných zájmů. Tak krásné se to na počátku zdálo.
Měl jsem tyhle problémy také. Sex šel do kopru, prostě to u ní dělala hlava. Pořád jí něco nevonělo, ač jsem se snažil i nesnažil, měla zázemí, lásku, péči, finance, staral jsem se i o její mimino. A měl jsem ho zatraceně rád. Po 2 měsících jsem pochopil, že jí to z hlavy nedostanu, že je prostě jinde, mimo. Ten večer jsem si řekl "co já tu vlastně dělám?". Prásknul jsem jí klíče na stůl a odešel středem. Pak, po párdenní pauze nastaly útoky z její strany, že to se mnou bylo skvělý, i ten sex, že pořád vzpomíná na to, jak jsme mrdali tam a támhle a tuhle. Nic, nechal jsem ji v oběhu, dodnes je sama, prý jsem nastavil laťku hodně vysoko. No a co. Teď mám 100x lepší :) Čili rada je: zkus jednu, dvě, max tři věci. Netlač. Ale pokud to nezafunguje, pošli ji normálně do prdele. Pro jedno kvítí, kam slunce nesvítí.
Díky moc , vážím si tvé odpovědi .
několik lidí ti odpoví ( né jsem, ale sem, jak jsem napsal v první reakci😀), ale neberou v potaz podtext tvého příspěvku, který je v textu.
U orální paní mě to udivuje*18*
hodně jsem přemýšlel mám-li jsem něco napsat😀
Nenapsal si, jak dlouho trvá vztah s přítelkyní, jestli problémy ohledně sexu jsou od začátku vztahu, jak si rozumíte mimo sex. Vůbec nepíšeš o komunikaci s přítelkyní, jaký ona má názor, u toho by si měl začít.

Zase mi to příjde jako výkřik do tmy a vymyšlená pohádka jestli se nějaká žena chytne.
Proč se nezeptáš někoho kdo tyto problémy řeší?

Jste pár, a v profilu hledáš ženu, muže a pár, přítelkyně o tom ví? Takhle řešíš problém s přítelkyní?
Jen ještě otázka, přítelkyně ví o tvém profilu zde?
Příspěvek byl smazán.
Promluv si s ní o tom. Citlivě a bez emocí. Pokud se to nezlepší, tak už se to asi nezlepší nikdy. Po dětech se to naopak zhorší a pokud to budeš chtít řešit potom, tak většina psychologů ti řekne, že pokud to nefungovalo na začátku, je to pravděpodobně neřešitelný. Zvážit si to musíš ty, já bych takový vztah na tvém místě bohužel ukončil.
naprostý souhlas, když nechce, nechce, třeba se rozšuká s někým jiným, to ale pána už nemusí trápit, najde si funkční
Třeba je ještě nezkušená a je třeba v ní chuť na sex probudit laskavým přístupem a nikam nespěchat.
My tvou partnerku neznáme. Nemůžeme mluvit za ní. Nicméně to vypadá, že prostě taková je. Jak někoho třeba chceš nutit jíst špenát, když ho nesnáší nebo má na něj lehkou alergii
No pokud je to nějaký fitness blázen, tak mu ukaž Pepka námořníka a on ten špenát začne jist okamžitě 😅. Dobře, to byl jen ftípek 🤣.