Muži s hlubokým hlasem.

Basmen = často jako alfa sameček?

Zajímavá reakce žen na muže s hodně nízkým hlasem.
Třeba například zpěváci nebo herci.
Hodně to je u komentářích na videa.
Funguje to tak i v reálu?
Je basmen pro ženy zajímavější?
A chlapi takového nesnáší, jako silnou konkurenci??
Vysoká postava, hlas jak zvon, široké ramena a pěkný zadek, který dokáže předvést když je příležitost je genetická výhoda, ale pokud má v hlavě vítr a nedokáže zaujmout, ztrácí tuto výhodu a bavič ho hravě zatlačí do kouta. Proto ženy preferují seznámení na živo.
Mně přijde hrozně sexy hluboký chraplák. Ale že bych si podle toho vybírala partnera, to ne.
Alfa-sameček je ten, co vyčnívá z řady a patří mezi konkurenci většiny mužů..
To nemá s hlasem nic společného ..
Alfa- samec je zaměřen velice zřídka a ne na internetu pokud vyloženě něco neplánuje, jsou pro rodiny a pevné vztahy, po vytvoření už se žádnou ženou nezaobírají a věnují se cílům a domácí pohodě.
textu rozumím.Nejsi náhodou po sobotním večírku mírně ještě v náladě (v alk. opojení)*18*
Menší formou dyslexie trpím i já, nevěděl jsem, že toho tolik máme společného*3*

Poslední větu jsi odněkud opsala, a pokud ano, tak se to nepovedlo.
Trochu vážně, až tvůj vybájený princ zjistí tvoji minulost, pokud mu ji neřekneš na začátku vztahu.
Bude stále pro rodinu a pevný vztah?
Na 95 procent nebude.

když vezmu v potaz, že ti vadí trojka, čtyřka kde to lidi dělají pro zábavu, baví je to, né pro peníze.
Nemám nic proti službám, ale prosím neraďte někomu co je správné ve vztahu, kde se mají dva lidi rádi.
Jestli někdo napíše, že to jako jít do práce od 7 do 15 hodin (kancl, prodejna, dílna, restaurace a nevím kam), tak není .
Tak je mě jasné, že definice Alfa-samce může někoho poškodit 😃 ale pro mě je to základ.. ostatní ať si kňourají pak dle sebe..správný vzorec vztahu je zadaný už XXX let.. to, že si to rozhodí je jejich průser.. oni dostávají jen varování ..

Protože pochybuji, že žena bude za pár let respektovat chlapa co se nechal obskákat nebo jí nechal ojíždět jinýma když uvidí jiný pár jak se mají rádi, muž jí nosí kytky a nedá na ní sáhnout jen se k ní někdo přiblíží ale každý si vybral ...

Já si volím Alfu 😉😃
Takže ty hledáš někoho z filmu pro pamětníky.Ale až takového muže se svatozáří najdeš,tak ten bude chtít k sobě stejně cudnou ženu a ne prostitutku,která už ani neví,kolik jich v puse měla.
Co ty víš co mému muži bude vadit a co ne.. vzhledem k tomu, že dnešní holky kouří kde co a počty převyšují kolikrát i ženy co dělají služby, obavy z toho teda nemám 😉
souhlasím. K tomu nemám moc co napsat 👍
Napsat jde cokoliv, reálný svět je jiný. (upraveno)
Jinak abych odpověděla, moji ex veděli o službách ale ja je ve vztahu neprovádím a teď už mě bude mít jako podnikatelku ne tu co dělá službu takže to problém není .. nedělám nic co ostatní ne a já jsem svobodná.. jen za to mám finance to je celé jinak žiju normálně a cílevědomě.. 😊
Až to tady bude místo amatéři "hledáme nevěstu, ženicha", tak možná bude mít příspěvek větší smysl
Stačí lidsky uvažovat.. Alfa- samec nikdy nebyl nikdo dle hlasu nebo nahánění ženských, to si jen lidi něco dokazují..
Já uvažuju lidsky. Úplně obyčejně. Žádné rádoby sofistikované výplody, poučování a myslím, že ani nepíšu jako Tatar.
Otázka byla, jestli ženy reaguji na nějaký sexy hlas. Myslím, že ano. Pár můžu, v kombinaci s osobním charisma znám a je to sakra nebezpečná 🥰 kombinace.
Příkladem může být i zpěvák Green dayl mám pocit (upraveno)
Používá slovo Alfa-sameček takže byl definován..To co se týká hlasu je nepodstatné.. na muži jsou lepší věci ..

U zpěváku jsou kapacity neuvěřitelné.. a to jak od Roye Orbisona, který si neuvěřitelně hraje s hlasem a výškama a umí nepozorovaně dýchat tak po zpěváka z Disturbed .. a to jsou dva rozdílné hlasy a oba jsou super s chraplákem i bez
Znám jednoho, ten má vyloženě sexy hlas. A není nijak hluboký. A co mi kdy přišel nějaký muž zajímavý, tak vždy měl i zajímavou barvu hlasu. Pro mě tedy. Šlo spíš o barvu hlasu než, že by byl nízkofrekvenční :)) myslím
Oralni paní, je nějaké téma kde nejste příborník na zaručenou radu? Všude radite a vše víte nejlépe, a přitom a to se neuražte jste obyčejná laciná štětka která nemá na to chodit do práce jako normální lidé. Ba je tak prudce inteligentní že si myslí že kouření čuráku za peníze je poslání. Nemám nic proti vám ale opravdu jste tak prudce inteligentní a myslíte že máte patent na rozum? A jen malá otázka, jak taková podnikatelka může mít tolik času aby stihala odepisovat na úplně vše co se na amaterech susne. A teď na mě sdiakritikou a podobnými věcmi.
Jen pro upřesnění toto patřilo ženě co si tu říká oralnipani
S tou ženou bych si u oralnipani tak jistý nebyl 😀
Ono je úplně jedno jestli je to žena nebo chlap, prostě píše všude hlouposi.