Zájem o délku penisu

Můj penis měří 13cm

Ahoj ženy chci se zeptat stačilo by vám 13 cm ? Je to hodně malí?
Hele, sou tu takový, co Ti budou říkat, že na tom nezáleží, atd. Podívej se do inzerátů. 98% hledá velký……takže odpověď je jasná.
Tak ono i s tímhle kašpárkem se dá něco zahrát. Ale ženské taky dají i na mozek, což když napíšeš, že tvůj penis je MALÍ tak si úplně reklamu neděláš.
Pokud máš potřebu někomu sdělovat velikost svýho péra, bude na to malý, i kdyby mělo 20 cm.

Strč si to pravítko radši do prdele, bude mu tam líp, a centimetry nikomu necpi.
Ne, rozhodně by mi tohle nestačilo. :)
A kolik potřebuješ? Nebo chceš?
Já bych prošel? Do metru mi chybí skoro 80 čísel 😁😂
Chodily by jste s klukem, který má s penisem od narození problémy a museli by jste používat hračky atd místo penisu?
Položím ti otázku..... Dokážeš ženu udělat dvěma prsty ? Určitě ano a také určitě nemáš prsty dlouhé 13 cm. To by si měl ruce řádný lopaty :D Tím chci říct ,že na velikosti tolik nezáleží, jako na tom co s nim umíš. (upraveno)
Spíš bych řešil, že neumíš psát, než s někým spát
MaxRockatansky
MaxRockatansky před 5 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej
Tak je menší, no a co? Máš kromě toho i ruce, jazyk, a obchody jsou napěchované pomůckami nejrůznějších tvarů a velikostí.
Nízké sebevědomí ti v té posteli bude daleko víc škodit, než ta samotná velikost. (upraveno)
Ano, 13 cm je podprůměrná délka čili můžeš říct že je malý. A 100 žen 100 názorů. Nějaké to bude stačit, nějaké to bude vyloženě vyhovovat a nějaké to přijde směšné a bude to pro ni málo...
Průměrná délka je 14cm se standardní odchylkou 1,5cm. Takže 13cm je stále průměrný penis...
A ty víš, jak se projevovala s ex?
Tak s tím ti nikdo tady nepomůže. Jestli to souvisí s velikostí nebo něčím jiným Ti nikdo jiný než ona nepoví. Těch důvodů může být spoustu.
Ženský spíš než centimetry řeší, jestli ten chlap umí zaujmout jinak a hlavně jestli není debil.
Toto téma je tu už několikrát a je to furt dokola.
Každá je jiná a každé vyhovuje něco jinýho. Co čekáš, že se tady dozvíš? Pokud ti vůbec odpoví nějaký ženy, tak některá napíše, že je to malý a jiná napíše, že to není malý. A k čemu ti to bude?

"malé" případně "malý penis" při každém rande slyším, že ženám vadí to, jak muži píší. Těm skutečným ženám, které chodí na rande. Jenže ty zde nejsou, ty jsou na skutečných seznamkách, zde by vydržely tak den.
Nejsem nadprumerne obdareny a mimo tohoto serveru jsem se nikdy nesetkal s tim, ze by zenska resila jak ho mam velkeho. Pro zenskou sexualitu je asi 1000 dulezitejsich veci, ktere chut a prozivani sexu ovlivnuji. Doporucuju neprobirat zde, ale doma s partnerkou.
Edit: Kdyz vidim, jak to resis, tvuj problem neni mezi nohama, ale spise v nizkem sebevedomi. (upraveno)
Když teda víš, že je malý, tak proč se tady ptáš?
Když myslíš, že by ses měl stydět, tak se styď a neřeš to tady. Stejně s tím nic neuděláš.
Možná ten důvod, proč nechce sex je ten, že tu fňukáš nad centimetry, místo aby ses jí zeptal, proč nechce.
Co ženy nesnáší víc je ufňukaný chlap. Tak máš péro 13 cm nic s tím prostě neuděláš. Nauč se s tím žít a soustřeď se na jiné dovednosti v posteli. Sex není jen o péru.