Dobrý den, myslím si, že ten problém je spíš u partnera. Bolestivý sex nemá cenu, to za mě není příjemné ani jednomu, ani druhému. Musí Vás vzrušit, hladit po celém těle, líbat, laskat, lízat prcinu, vyvolat touhu a chtíč ve Vás. Až budete sama vlhká a nadržená jak zvíře 😉 a kdyby ani to nemělo na Vás fungovat, tak přeci může se z toho vylízat trochu míň, a nechat tam mokro i pro sex. Nemám rád slovo sex, za mě je to milování. Mám rád milování, nejvíce mě láká milování se, se zralou ženou, já bych jí tak pomazlil…uuuuh…, jen nevím kde se berou normální zralé ženy k pomilování se….
dobrý deň kolik ti je rokov? moja uz posledný rok tiez menej vlhka ktomu ju aj ma uzku ideme nato pomalu a potupne sa rozbieha ze jej to neboli ale pomerne ten silný odpor nám skrati sex o dost
Já mám chuť pořád na sex klidně pište
Někky jsem mněl s mojí ženou taky takový problém ale stačilo ji vylízat a bylo to v pohodě.
Zdravím, u nás je to opačné. Manželka je dole vlhká až moc a taky to není úplně ideální.
To bohužel znám… mladá zvlhne a je po sexu, nic necítím, lítám v tom jak v kyblu s teplou vodou.
Manželka to má hormonální, takže větší vlhkost téměř pořád a tření je menší.
Zdravím. Rada mē známé je tampon zvlhčit rakytnikovym olejem. Nechat přes noc a dojde ke zvlhčení. Asi tak
Přihodím statistiku od nás.
Stres. Po 1. porodu jsem musel souznít s jejím libidem - prostě sex jen když na to měla náladu. Jinak sucho a hlava plná dítěte. Někdy pomohla hodně dlouhá předehra a vše muselo být kolem hotové - úklid, navařeno, nakoupeno apod. Jinak se neuvolnila. To trvalo asi 2 roky a libido se plně vrátilo až rok po druhém.
Kamarádka mi popisovala, jak se musela naučit přepnout z módu "máma" do módu "žena", aby se zase mohla úplně uvolnit a užívat si.
Stres. Po 1. porodu jsem musel souznít s jejím libidem - prostě sex jen když na to měla náladu. Jinak sucho a hlava plná dítěte. Někdy pomohla hodně dlouhá předehra a vše muselo být kolem hotové - úklid, navařeno, nakoupeno apod. Jinak se neuvolnila. To trvalo asi 2 roky a libido se plně vrátilo až rok po druhém.
Kamarádka mi popisovala, jak se musela naučit přepnout z módu "máma" do módu "žena", aby se zase mohla úplně uvolnit a užívat si.
Mám vyzkoušený kokosový olej, ten je top..nejen na lubrikaci, ale i na masáž a tudíž i kvalitní předehru..navíc nechutná špatně, takže se dá skloubit s oralem, i oboustranným.. :)
Ahoj, u nás kokosový olej, přírodní... A je dobrý na zuby 😝
Vzhledem k tomu, že vlhkost je o vzrušení tak bych si dala pohodičku..
Mě to taky nebere pokud mě nebere ten dotyčný a jak to tak píšeš, nelze ti zvlhnout a bolí tě to, ruku a srdce, kdo ojíždí suchou vagínu? asi ne moc ohleduplný člověk..
A za tu jeho neohleduplnost, dej si něco mladšího, vyber si, diktuj si a uvidíš, že někdy lepší výměna osoby než tisíc rad..
Podívej se co tu ty měsíce a roky píšou muži? pouč se.. mám jí rád ale sex nic moc, udělej to samé , najdi si jinde..
Nedělá to co bych ráda, ten další třeba bude... a když oni chtějí mladší, taky si vem mladšího.. není nad naše mužské lásky co vědí co je dobré, jen je prostě vyměnit 😀
Mě to taky nebere pokud mě nebere ten dotyčný a jak to tak píšeš, nelze ti zvlhnout a bolí tě to, ruku a srdce, kdo ojíždí suchou vagínu? asi ne moc ohleduplný člověk..
A za tu jeho neohleduplnost, dej si něco mladšího, vyber si, diktuj si a uvidíš, že někdy lepší výměna osoby než tisíc rad..
Podívej se co tu ty měsíce a roky píšou muži? pouč se.. mám jí rád ale sex nic moc, udělej to samé , najdi si jinde..
Nedělá to co bych ráda, ten další třeba bude... a když oni chtějí mladší, taky si vem mladšího.. není nad naše mužské lásky co vědí co je dobré, jen je prostě vyměnit 😀
Super, děkuji za radu. Takhle jsem nad tím nepřemýšlela.
Však si nás na to učí pánové.. pak se budeme koukat na ty jejich výrazy až řekneme, však to děláte taky .. 😃
Bav se, co dělají oni můžeme i my až se budou smekat, vrátíme se zpět do pozic 😉
Bav se, co dělají oni můžeme i my až se budou smekat, vrátíme se zpět do pozic 😉
Dobře, z tohoto si vezmu ponaučení a budu se tím řídit.
Verčo, vůbec tu slepici, co ti zde radi, neposlouchej. Je to lacina slapka, ktera nema na nic jineho nez jen loudit prachy z chlapu, protoze se na nic jineho v zivote nezmohla... Tady ve vychodnich cechach je dost znama. Jinac urcite vyzkousej ten kokosovy olej a casem uvidis.... Urcite to neni duvod pro zmenu partnera a to jestli ti je snim tak nebo onak, musis vedet sama....
Hodná holka.. bav se, až budeš starší akorát by si to naháněla zpětně.. v mládí se vyblbni a pak funguj.. mě to taky pomohlo, řádit v mládí a teďka už mě nic moc nepřekvapuje
Pomáhá mít dole chloupky..... :)
Změnit partnera . To taky pomáhá
Zkousela ses treba uvolnit? Alkohol... klidek, relax?
Ahoj, důvodů může být víc. Pokud jsi po porodu či kojíš, můžeš mít nižší hladinu estrogenu. Můžeš se svěřit svému gynekologovi a on by ti měl poradit. Samozřejmě může pomoci delší předehra, případně lubrikant.
Dobře, díky za radu určitě to vyzkouším.

Nedostatečná vlhkost
Rada pro mě