Verejné toalety sú jedno z posledných miest kde by ma napadlo si honiť..keď si predstavím čistotu,zápach...
Zažila som.. celkom nepríjemné musím uznať.. len rýchlo preč ☹️
Hráte sa na slušne dámy, česť, dôstojnosť, 100% slušnosť. Pritom každá jedná zdravá podotýkam zdravá žena považuje masturbáciu za prirodzenú súčasť života ešte raz podotýkam zdravá, duševne vyrovnana, nie s nízkym sebavedomím a každá zdravá žena sa minimálne kukne zo zvedavosti a nebude hrať pohoršenie. Väčšinou sa hrajú ženy na dámy ale pritom ste rovnaké prasce ba ešte horšie ako muži??? A viete prečo????? Pretože chlap je priamy a povie o svojich chúťkach priamo vy ženy zbadáte muža ktorý si honil budete sa pohoršovat a pritom doma pod paplónom kundy mastite len sa tak práši z tej spálne 😂😂😂😂
Lenze je rozdiel pozorovat pri masturbacii svojho chlapa doma a nejakeho poondeneho uchyla na hajzloch niekde vo verejnych priestranstvach.
Dalsia vec co tak si uvedomit ze tak ako ta moze vymaknut nejaka zena tak aj stari ludia alebo dieta… keby moje dieta dojde s tym ze takeho debila nacapalo na hajzli tak nech si ma nezela.
Mne sa páči, keď muž s istotou tvrdí niečo a začne "každá zdravá žena.."
Na svete sú miliardy žien a ty možno poznáš 10. V tvojich predstavách je to každá, lebo sa tomu snažíš uveriť. Ako sa hovorí: "Čo sa babe chcelo, to sa jej prisnilo."
Nedávno jeden tiež písal, ako každý muž má občas chuť na muža.
Na svete sú miliardy žien a ty možno poznáš 10. V tvojich predstavách je to každá, lebo sa tomu snažíš uveriť. Ako sa hovorí: "Čo sa babe chcelo, to sa jej prisnilo."
Nedávno jeden tiež písal, ako každý muž má občas chuť na muža.
Podľa výskumov väčšina mužov masturbuje aj vo vzťahu. Medzi mužmi je aj viac exhibicionistov ako medzi ženami. Na začiatku vlákna sa iba slušne opýtal, aké majú názor ženy na náhodný pohľad masturbujúceho muža. Prečo ten hejt?
Ja nereagujem na otázku na začiatku vlákna. Ale na ten príspevok, kde píše, že väčšinou sa hrajú ženy na dámy ale pritom ste rovnaké prasce ba ešte horšie ako muži. A podobne.
Idiot, totálny.......niet čo dodať
Netvrdím, že je masturbácia zlá. Nech si každý mastí, koľko sa mu žiada :) Ale vidieť na verejnom wcku toho pána vo mne vyvolalo veľmi nepríjemné pocity a rýchlo som brala nohy na ramena. Mám rada erotiku, aj rada sledujem muža pri masturbácií.. ale muža, ktorého chcem a v momente, v ktorých chcem :)
Nuž čo dodať...ďalší psychopat.......
Příspěvek byl smazán.
Daj sa liečiť...................
Příspěvek byl smazán.
Ty choré tupelo, ktorá žena chodí na mužské WC ?Takéto myšlienky sa rodia len v tvojej primitívnej chorej hlave.
Tebe dobre tu kuruje také kokotiny tu zakladať. Daj sa liečiť
Pohľad ženy
Zaujíma ma názor žien na mužskú masturbáciu
19:06