SW klub Trojka 1

středeční SW párty pro milence

Ahojte, chystáme se s přítelkyní na středeční dopolední párty pro milence. Chodíte sem někdo v tuto dobu, nebo budeme sami?
Ahoj nechystá se někdo tuhle sobotu 16.8.?
Chtěli bychom se zeptat, zda se někdo nechystá ve středu 26.2.? Byli jsme tam před půl rokem a návštěva velmi špatná….jinak to bylo fajn
Tak až tam budete, poproste je za mne, ať už přestanou dávat do zdejších galerii, když lákají hejly, fotky snímané z internetových videí.
S poznámkou, že ta dotyčná tam bude...
Nemusíš prosit, odpovím Ti rovnou. Profil SWINGGB není oficiální profil KLUBU 3, tedy bohužel výběr fotek do galerií nejsem schopen ovlivnit. Na našem profilu nic podobného nenajdeš. Toto je bohužel fenomén amatérů a když je nahlásíš, tak za 5 minut je tu nový profil a dělá to samé.
Máš pravdu, tohle zcela jistě není z akcí. Telefony se odevzdávají, ne? Podělím se pak o zkušenost😀
Telefony se tam neodevzdávají a pokud je akce soukromá, tak se po dohodě se všemi účastníky fotit a točit může. Nicméně to neznamená, že to nemají stažený.
To se jedná o SW klub Tovačovská 2830/2B v Přerově ( http://swingers3.cz/ )?
Ano je to tam na Tovačovské ulici.
Také jsem na tuto akci zatím sám , tudíž nemohu sólo .Pokud to čte nějaké solo dámské stvoření a má zájem o doprovod klidně napište. Lakota nejsem vím co se sluší...

My byli s ženou ted 16.11 a za nás suprovy,a majitel skvělej týpek,budete si tam připadat jako s kámošema doma v obýváku👍
Pokoje skvěle (vtipně) zařízeny pro tento druh zábavy😆
Ahoj, máte někdo zkušenosti s páteční akcí. Zda sám subik zažije něco zajímavého.
Jsem tam každý pátek, jen se stav i sám 😈
Tomu také nerozumím. Myslím, že to byla ta co mi v pátek dala krásný výprask plácačkou. Potřeboval jsem výprask beze stop. Pak jsem ji políbil ty boty s trny. Kopnutí do koulí bych jimi vážně nechtěl. Dekuji za výprask madam. 😎
Jee, to je ale od tebe milé 😈 Zas se někdy stav!
Dobrý den Madam, děkuji za odpověď.Rad se stavím.
Funguje, každý pátek od 20:00 BDSM Party.
Děkuji moc za info, my jsme ještě nikdy na swnigers nebyli, tak je pro nás každá informace skvělá. Ani nevíme, co si vzít za oblečení, neoblečení. A přítelkyně chce vyzkoušet všechny mašinky. Chtěli bychom se zúčastnit začátkem prosince
Oblečení v Přerově,,,,,žena nejaky sexy obleček v kterém se cítí příjemně,lodičky,či naboso
Muž,,,v trenclích,popřípadě tričko
Byli jsme před měsícem a šest párů včetně nás.
Kdo chodí, jaká věková skupina bývá v trojce?
Chodí různí lidé, my jdeme třeba dnes - zatím víme o dalších cca 7 párech.
Pokaždé to tam bylo super!
hezky den, pavel. ja se chystam 18.7 poprve
Bezva, díky za info, tak už se těšíme *52*
Je možné tam přijít někdy aj sám?? Jako muž
Ahoj,
běžné swingers party jsou pro páry a samotné ženy. Jediná možnost je pokud znáš pár, který k nám chodí a je ochoten Tě vzít sebou. Tzv. 2+1. Platí ale pravidlo, že pokud tebe někdo neosloví, tak bys měl být s tím párem a ne že po příchodu se oddělíš a začneš se aktivně snažit k někomu připojit. Nebo sledovat náš program, protože občas pořádáme GB party. Ale klidně se můžeš stavit na kávu a můžeme to probrat osobně. Při té příležitosti si můžeš celý klub prohlédnout.
My jsme klub navštívili několikrát a musíme říct že to byla vždy naprosto skvělá akce kterou jsme si moc užili a můžeme jí každému doporučit, takže když je muž samotný vyplatí se vyrazit i třeba na páteční BDSM akci protože i tam chodí páry které jsou rády když se muž přidá
Taky díky za sobotní party, byli jsme poprvé a mile překvapeni z příjemného prostředí, atmosféry, moc jsme si to užili a celkově nemáme co vytknout a jen doporučujeme 😊
Ahoj. Děkuji, děkujeme za včerejší hezky zážitek. Prostředí a atmosféra předčila maše očekávání
Bude dneska nějaký mladší pár ? Kdo se dnes chystá na párovou?