Služba bělochovi

Cigán neví jestli je správné sloužit bílému

Mám celkem nezvyklý problém. Vzrušuje mě raceplay. V mém případě já jako cigán být pod bělochem a uspokojovat ho nehledě na to, jak moc mě to poníží (mám ale své limity).
Ale nikdo tohle o mě neví a nikdo neví že jsem gay. Tak moc bych si přál takovému bělochovi sloužit, ale bojím se že to bude mít následky. Přijdu o důvěru v rodině, přijdu o kamarády. Tohle se nedá tajit donekonečna.
Nevím, co mám dělat. Nejradši bych opustil všechny a bydlel s takovým bělochem, kterému bych sloužil. Jen nevím jestli je to správné nebo ne. Byla by to ostuda v rodině i mezi přáteli.
Co nejdal pryc! Australie, USA, Kanada...
Proste na fóru hledáš chlapa, na to je seznamka a ne fórum. Myslím že každý prokoukne tvůj příspěvek
Prosím přečti si to celé znovu. Je snad jasné, že hledám chlapa. Ale unikla to podstata toho, co mě trápí.
Zeptám se, běžné víte v rodině kdo jak s kým šuká? Nebo to je prostě soukromé a žijete obyčejně, aniž by kdo znal detaily zpoza dveří ložnice... Pokud to tedy nemá být vyloženě životní styl
Jestli je někdo v rodině gay se vnímá podobně v kterékoliv rodině. U Romů je to horší v tom, že se to řeší mnohem víc než například u bělochů. Někdy se i syn vydědí a už s ním rodiče nemluví.
Jinak kdo jak s kým šuká je vyloženě fuk. Prostě víš, kdo je s kým a to je vše. Horší je, když chlap nešuká s babou.
Tak to už je jiná věc. Bohužel, smutné v této době....
Ačkoliv tady šlo o tu " službu". Což už je zase něco jiného (upraveno)
To je právě to co mě trápí... To, že jsem gay je jedna věc. Druhá věc je že chci být prostě sub pro bělocha a nevím co dál. Očekává se ode mě, že budu mít ženu a děti. Rodiče to tak chtějí. Ale já vím moc dobře, že to nebude ono a vždy se budu koukat po chlapech. Nemůžu žít dva životy naráz. Nechci předstírat nic. Řešení se asi nenaskytne dokud nenajdu chlapa, který by mi s tímhle pomohl.
Jestli chceš být sub pro bělocha, tak si normálně najdi práci *22*
😄 to už se stalo. Pracuju už od svých 16
V pořádku, trochu nekorektního humoru se nabízelo a reakce v pohodě *5*
Koukám jako blázen. Našel se tu kousek vlakna, kde je svět ještě v pořádku. :-D

Pro tazatele.... Nenech se okolím natlačit do něčeho, co pro Tebe není komfortní. To jsou jejich představy o životě a Ty si nech svůj způsob života. Přeji Ti, ať máš silu jít svou cestou.
Jojo, pak se v šedesáti ohlédneš zpátky a zjistíš, že jsi nežil svůj život pro sebe, ale nějaký falešný pro někoho jiného abys potěšil jeho představy o tobě.