Strach

Ahoj

Zajima mě, co se přesně myslí tím, když chlap ženě řekne, že z ní má strach. Pánové prosím vysvětlete mi to :)
JenTakNaPohodu89
JenTakNaPohodu89 před 2 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
JenTakNaPohodu89
JenTakNaPohodu89 před 2 měsíci
Někteří muži vidí v dotyčné ženě bohyni a netroufnou si ji oslovit, dělají chybu. Stojí to za pokus.
Nemyslel tim prilis velky respekf, uctu nebo obdiv ? Tim by mohl rict, ze ma z ni strach, aby byl pro ni dost dobry...
Já mám taky z jedné dívky strach. Nejde to úplně vysvětlit. Něco mezi náma bylo. Ale mě nějak nepřitahuje, nejen vzhledově, ale i názorově. Ikdyž byl sex fajn, hledám něco víc a mám strach, že bez citů vztah nejde. Nebyl to tedy i stejný případ u tebe?
Jednou jsem se s tím setkala a nechápala jsem proč? Prostě se bernardýn bál být s čivavou na hotelu ale mezi lidmi nebo v horách pohoda. *1*

Nezbývá než respektovat.
Predstav si hasiče který chytá z druhého patra 100 kilo živé váhy,,kdo by neměl strach,,*1*
Setkal jsem se s takovým párem,kde kluk žil se starší partnerkou a nedovedl jí pořádně uspokojovat.Měl strach,že se to roznese a proto že jí miloval,tak se jí snažil vyhovět ve všech směrech.Toužil vidět svojí paní při milování a chtěl vidět a pozorovat jí,když prožívá orgasmus.Na inzerát jsem se přihlásil a pomalu a decentně jsme se zblížili.Klukovi jsem říkal,že jeho paní i když bude prožívat krásné chvíle,tak bude nutné aby on byl co nejblíže a dotýkal se jí.No a tak se stalo,že došlo k souloži a kluk přitom hladil paní po tváři,líbal jí,díval se jí do očí,říkal jak jí má rád,jak jí miluje a paní přitom při souloži se mnou hekala a byla hlasitá.Ona ho pak chytla a líbala ho také,,křičela blahem když jsem měl orgasmus a děkovala mu že jí vyhověl.Pak jsme se zklidnili a povídali.Došli jsme k závěru,že přání a sen většiny žen je prožívat soulož za přítomnosti svého manžela,kterého velice vzrušuje pohled na svoji zákonnou ženu,když prožívá orgasmus s jiným samcem.Manžel u toho svojí paní drží za ruku, hladí jí po vlasech a dívá se jí do očí.Toto je přání většiny žen,ale ony se to bojí přiznat.Po tom všem ženy svého muže milují více než dříve a snaží se mu to všelijak vynahradit.
Takže z několika párů, které znáš právě proto, že toto mají rádi, to bereš jako statistický vzorek, jo? A co těch 100 000 párů co neznáš, kteří to nemají rádi?
Milý nettope, asi znáš ve velmi málo ženské nitro, nebo je to spíš tvoje zbožné přání. Mohu tě ubezpečit, že
většina žen touží po krásném sexu ve dvou. Již podle tvé poptávky v profilu je to zřejmé.
V 69 máš nejvyšší čas odhalit pravé ženské touhy.
To jsou silná slova. Já bych nechtěl být ani ten manžel, který při tom drží ženu za ruku, ani ten borec, který takto vypomáhá. Ale proti gustu...
Na zaklade jednoho paru jsi dosel k zaveru, ze to je touha vetsiny zen? Tak ok, no
Většiny? Kolik takových žen znáš osobně? Já mezi ně rozhodně nepatřím. (upraveno)
Ty ženy o tom nikde nemluví,nechlubí se s tím,,dobře vědí,že by je společnost odsoudila.
Co je tohle za blábol? Já jsem kandaulista/cuckold. Moje ex o tom nechtěla ani slyšet a ani další z partnerek, se kterými jsem byl po rozvodu, se k tomu nenechaly přemluvit, přestože jsem je přesvědčoval, že to chci a nikdo jiný by to nevěděl, kdo by je odsuzoval.

Navíc..co ta tvoje odpověď má společného s tím, že má muž ze ženy strach, jak zněl původní dotaz? (upraveno)
Ten kluk,co žil se starší paní měl strach,že se provalí to že jí nestačí.
Tak určitě. Zajímám mě statistika, kolik z tvých sexuálních partnerek to tak mělo? Kolik párů s různými ženami jsi takto poznal? Neznám takovou žádnou z kamarádek ani partnerek kamarádů.

Umím si podobnou situaci představit na swingers ale nedovolila bych si tvrdit, že to tak má většina přítomných žen.
Měl jsem takové páry,bylo to krásné,,zkončilo to ale právě tím,že ty dámy přemluvily svého manžela aby sehnal někoho jiného.Změna je hold život.
Věřím, že jsi takové páry měl, stačí říct, zda jsi jich měl alespoň 10. Tady máš několik nesouhlasných reakcí a osobně znám víc párů, které to tak nemají.

Taky nebudu tvrdit, že většina chlapů na Ústecku má malé péro, když jsem měla jen tři.
Tak tolik párů a sex.zkušeností nemám.
Jsem ráda, že nepatrim do té většiny. 😂
Ási by to chtělo víc kontextu. Umím si představit i mladého panice, co má prostě strach ze starší buchty, co jej chce sbalit. Jenom kvůli tomu, že nemá zkušenosti.
Tak za mě, že je hysterka a bude vyvolávat bezdůvodné hádky.
Jiná může být panovačná nebo nevěrná.
Těch důvodů může být víc.