Výstřik Semene

Ahoj, na můj vkus mi příjde, že málo stříkám. Je nějaká možnost, udělat z toho péra stříkačku? Vím o nějakých cvicích, doplňkům moc nevěřím. Najde se tu někdo, kdo řeší stejný problém ? Popř. Máte nějaké zkušenosti? Diky

Aswaganda zvysuje mnozstvi spermatu cca 3x
Vlastní zkušenost? Já teda takovou nemám
Ano vlastni zkusenost. Koupeno na brain marketu (upraveno)
Reproman. To fakt funguje. Vyzkoušeno.
Zdravá strava, pohyb, pozitivní pohled na svět, genetika.
Vždy jsem stříkal hodně, je to dané.
Ahoj tak určitě pít hodně vody, já piju čaj vrbovku na močové cesty a prostatu a pak beru zinek a pak mám dost sperma a velký výstřik.
- racionálna strava (s obsahom zeleniny a ovocie napr. celer stonkový, granátové jablko, bobule napr. goji...)
- pitný režim
- kegelove cviky a fyzická kondícia
- výživový doplnok s obsahom Zinku, Maca
Taky záleží kolik toho denně vypiješ a co jíš. Například hodně soli a nezdravá strava logicky tělo vysuší a musíš tak mít i vyšší příjem vody.
Piju kolem 4-5 l denně a jím 3.5k kcal v clean jídle denně 😀 tam bych problém nehledal.
Ahoj moznosti je vice - Kegelovy cviky a tantricke oddalovani orgasmu urcite pomuzou
Po jaké době, ten kegel muže zafungovat?
Kegelovy cviky když je cvičíš každý den, zabírají tak po měsíci. Naučíš se ale přitom kontrolovat ejakulaci vůlí. Když to spojíš se snížením frekvence ejakulace při masturbaci mnozstvi semene se výrazně zvýší. Klidně i 5x vice. Naopak četnost masturbace je dobré zvýšit ale neejakulovat.
krom všeho zmíněného záleží jak máš často orgasmus, resp. jak prostě často stříkáš. Je rozdíl 3x denně i každý den nebo když si dáš pár dnů pauzu a pak se uděláš. Obdobně má vliv i jak dlouho se sexuálně připravuješ, tzn. jak dlouho masturbuješ nebo jak dlouho máš předehru a sex samotný. Protože je rozdíl, když se uděláš za 30 sekund nebo za dvě hodiny.