Zajímavé že někdo si dá na péro škrtící kroužek a nevadí mu to, ale pak si vezme kondom a stěžuje si že škrtí, já mám průměr něco mezi 4 až 5cm a podobný problém nemám, ale tak každý má jiný cit, jinak standardní kondom se dá roztáhnout tak, že se dá nasadit na hlavu nebo na ruku skoro až k lokti (kamarád říkal
) a péro silné jako předloktí tu nemá asi nikdo no možná nějakej Katanga z Ugandy
Nastesti nyni kondomy neresim.. uffff. Ale jinak mam neco pres 5 cm prumer a vzdy mi stacil klasicky kondom...
Mám obvod 14,5 cm a běžný kondom je pro mě nepoužitelný. Kupuji Pasante King Size a ten padne perfektně.
Ahoj, to mi nějak nesedí. Kondomy My Size dobře znám, začínají velikostí 45, je ta nejmenší. Končí pak velikostí myslím 72, ta je největší. Já mám malé péro, a kupuju si velikost kondomu 47, nebo 49. Ta mi je příjemně těsná. Standardní kondom má velikost 53. Ten mužů použít také, ale je mi malinko volnější. Při divokém sexu se mi kondom vyrolovává a pak mi plandá. Ale to jsem odbočil... Takže píšeš, že máš obvod 13 cm, tedy velké péro, ale kupuješ si nejmenší kondomy??
Co je na 13cm obvodu velkého? 4cm průměr krát 3,14 je 12,56 cm. Mám průměr 5 a přijde mi normální, obyčejný prumer
Jj, 13 je normální...myslel jsem to tak, že autor otázky považuje 13 cm za velké péro.... Ale koukám, že autor této otázky pouze poslal dotaz do éteru, ale ve skutečnosti asi moc diskutovat nepřišel... škoda.
neboj.. časem bude hrdě viset...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Na co proboha potřebuješ king size???
Tak koukal jsem na tvé galerie a zdá se že tebou uvedený rozměr je i s koulma, kondom nepoužívám ale myslím že se nenavleka přes koule.

Obvod penisu a kondomu
problém s kondomy