Ahoj chceme se s partnerem zeptat jestli se někdo nesetkal s problémem jako máme my. Před pár lety jsme se s kamarádkou dostali do krásných chvil kdy jsme si užívali společnou trojku. Bylo to skvělé. Všem se nám to líbilo a každý si užil. Kamarádka se nám odstěhovala, přišli na řadu děti atd a teď po několika letech jsme si našli kamarádku. Mladou holčinu, která s tím nemá problém. Kdo ale problém má je můj manžel. Prostě se mu nechce postavit i když je naprosto v pořádku. Sami se sexem problém nemáme. Naopak máme úžasný a skvělý sexuální život. Ale jakmile si má užít on ( ano když je možnost tak proč ne i mimo) tak má problém s erekcí. Vzrušení všechno běží,ale erekce ne a ne se dostavit. Zkoušeli jsme i kroužky erekční a když má mít s jinou slečnou něco tak mu to nejde. Nesetkal jste se s tím někdo? Případně nějaké rady a nebo nějaké masáže nebo něco co by to zlepšilo? Osobně si myslím, že je to psychickeho původu. Děkuji za rady
Přesně tohle se mi pokaždé stalo při prvním sexu s novou přítelkyní. Vždy v tom byla psychika protože jsem chtěl za každou cenu dosáhnout nejlepšího výsledku, a kondom mi to vlastně ještě zhoršil. Při druhém sexu už to bylo vždy v pohodě. Řekl bych že by se to mělo zlepšit po nějaké době když se lépe poznáte.
Jak píšou ostatní, tak to pravděpodobně bude psychika. Konkrétně tipuji přílišné soustředění na to, aby bylo o obě ženy postaráno stejně a podvědomí stres, že bude jedna ukřivděna menší pozorností. Nebo bývá i problém, když je strach z toho, že nebude erekce tak velký až z toho není erekce. Případně nějaký problém se sebevědomím pokud se lety třeba zhoršila postava(jen odhad fotky jsem nekoukal).
Na odstranění by asi pomohlo párkrát použít modrou pilulku, mozek si zvykne, že je průběh vždy bez problému. Nebo zkusit praktiku, která odizoluje maximum takových problémů. Např kompletní znehybnění provazy nebo nějaká improvizovaná gloryhole. Muž potom nemá žádné starosti ani "povinnosti".
Ale samozřejmě to může být např i nízká hladina testosteronu nebo jiné zdravotní důvody.
Nervozita nic jiného....ještě když to je plánované,tak ti permoník v hlavě udělá myšlenku,že co když se ti nepostaví a v tu chvíli už to máš v hlavě a je to v háji.Kdyz je to spontánní,tak tu myšlenku ani nestihneš,ale dopředu,to už pak nejde dostat z hlavy.Ale jak se to jednou zlomí,tak už je pak většinou pokoj.Musi na to prostě přijít sám 🙂
No, tak to bude tím, že je přebuzenej. Tolik se na to těší a je vnitřně vzrušený, že je to až moc a pak nic. Ale když jste na to dvě, tak když si dáte práci, tak to dopadne. A prsty a jazyk má?
Problem s erekci vi trojce MZZ
Nedostaví se erekce
Na odstranění by asi pomohlo párkrát použít modrou pilulku, mozek si zvykne, že je průběh vždy bez problému. Nebo zkusit praktiku, která odizoluje maximum takových problémů. Např kompletní znehybnění provazy nebo nějaká improvizovaná gloryhole. Muž potom nemá žádné starosti ani "povinnosti".
Ale samozřejmě to může být např i nízká hladina testosteronu nebo jiné zdravotní důvody.