Ahoj chceme se s partnerem zeptat jestli se někdo nesetkal s problémem jako máme my. Před pár lety jsme se s kamarádkou dostali do krásných chvil kdy jsme si užívali společnou trojku. Bylo to skvělé. Všem se nám to líbilo a každý si užil. Kamarádka se nám odstěhovala, přišli na řadu děti atd a teď po několika letech jsme si našli kamarádku. Mladou holčinu, která s tím nemá problém. Kdo ale problém má je můj manžel. Prostě se mu nechce postavit i když je naprosto v pořádku. Sami se sexem problém nemáme. Naopak máme úžasný a skvělý sexuální život. Ale jakmile si má užít on ( ano když je možnost tak proč ne i mimo) tak má problém s erekcí. Vzrušení všechno běží,ale erekce ne a ne se dostavit. Zkoušeli jsme i kroužky erekční a když má mít s jinou slečnou něco tak mu to nejde. Nesetkal jste se s tím někdo? Případně nějaké rady a nebo nějaké masáže nebo něco co by to zlepšilo? Osobně si myslím, že je to psychickeho původu. Děkuji za rady
Sam jsem to nekdy zazil. Nadrzeny jak kanour a v trenclich gumoveho hada. Partnerka si to pak chvilku rozdala s ni sama a ja si vzal pilulku a stal mi jak z betonu. Jindy presto ze jsem mel pilulku a zensky si to pekne rozdaly mi po chvilce zas zmeknul a hral si na hada. Doma pak bez milenky a bez pilulky mi zas stal jako vzdy. Tak asi psychika. Chce to pohodu, atmosku a treba kapku slivovici. Nebo zkuste MMŽŽ, to by holky mely jeste ptaka v zaloze...
(upraveno)
Ty vole to má být co tahle odpověď? Upřímně podle fotky si nejsem jistý jestli jsi Polák nebo Ukrajinec, jestli bereš perník nebo prodáváš, jestli jsi buzerant nebo jestli ho chceš jenom jebnout vázou přes hlavu a zn,ásilnit mu manželku.... jen tak dál ty vole, jen tak dál. Ale tu tvoji fotku jsem si musel uložit a ráno ji ukážu manželce. To fakt stojí za to :-D
hele, to je otazka na nej,.ne na nas.
On musi vedet, proc.
Muze to byt diskomfort situace, strach ze selhani, muze ale treba jen usilovne sledovat a kocirovat scenku.
Muze se treba naopak citit uplne vpohode jako "hotelier," jako ten, ktery nabizi a uziva si to.
Ve trojce (jedno zda MŽŽ nebo MŽŽ) či obecně hraní ve více je někdy problém...
Pomáhá psychická pohoda:
- netlačit na sebe,
- nechtít to za každou cenu,
- dát si čas,
Vím, snadno se to říká, ale hůře dělá, zvlášť když má člověk doma dvě mokré, roztoužené a nadržené kočičky, to se blbě hlavě vysvětluje, aby člověk na sebe netlačil.
Ještě pomáhá:
- při trojce MŽŽ pomáhá, když ze začátku není muž středem pozornosti - jestli si bi, hrajte si spolu, on může chvilku koukat - nebude si pak zbytečně vytvářet ten tlak v hlavě, že tam má dvě roztoužené kočičky a že musí jím nabídnout hned na povel tvrdé péro,
- někdy pomůže strávit čas i jen ve dvou, aby si člověk na toho další zvykl - dej partnerovi s kamarádkou chvíli čas pro sebe, jestli s tím nemáš v rámci svých hranic problém - můžeš třeba odejít na záchod, či na chvíli do jiné místnosti, oni si zatím na sebe zvyknout,
- může pomoci udělat si i večer, který nebude o praktikách, kde je erekce potřeba - bez toho tlaku se pak může dostavit sama - třeba udělat si masáž
- v neposlední řadě může pomoci si nechat předepsat podpůrné prostředky, normálně ať zajde k doktorovi a na férovku řekne o trojce a může dostat léky na předpis, ale pokud jinak problémy nemá, tak nečekej od podpůrných prostředků nějaké zázraky, jsou opět provázány s psychikou.
Problém s erekci ve trojce
ŽŽM bez erekce
On musi vedet, proc.
Muze to byt diskomfort situace, strach ze selhani, muze ale treba jen usilovne sledovat a kocirovat scenku.
Muze se treba naopak citit uplne vpohode jako "hotelier," jako ten, ktery nabizi a uziva si to.
Pomáhá psychická pohoda:
- netlačit na sebe,
- nechtít to za každou cenu,
- dát si čas,
Vím, snadno se to říká, ale hůře dělá, zvlášť když má člověk doma dvě mokré, roztoužené a nadržené kočičky, to se blbě hlavě vysvětluje, aby člověk na sebe netlačil.
Ještě pomáhá:
- při trojce MŽŽ pomáhá, když ze začátku není muž středem pozornosti - jestli si bi, hrajte si spolu, on může chvilku koukat - nebude si pak zbytečně vytvářet ten tlak v hlavě, že tam má dvě roztoužené kočičky a že musí jím nabídnout hned na povel tvrdé péro,
- někdy pomůže strávit čas i jen ve dvou, aby si člověk na toho další zvykl - dej partnerovi s kamarádkou chvíli čas pro sebe, jestli s tím nemáš v rámci svých hranic problém - můžeš třeba odejít na záchod, či na chvíli do jiné místnosti, oni si zatím na sebe zvyknout,
- může pomoci udělat si i večer, který nebude o praktikách, kde je erekce potřeba - bez toho tlaku se pak může dostavit sama - třeba udělat si masáž
- v neposlední řadě může pomoci si nechat předepsat podpůrné prostředky, normálně ať zajde k doktorovi a na férovku řekne o trojce a může dostat léky na předpis, ale pokud jinak problémy nemá, tak nečekej od podpůrných prostředků nějaké zázraky, jsou opět provázány s psychikou.
Stejné vlákno od Vás je založené před 3 dny.