Bi? 😂😂

Přemýšleli jste někdy HETERO chlapi?

Cus, přemýšleli jste někdy, že by jste něco zkusili s chlapem?
Samozřejmě diskrétně, sami pro sebe? 😂..
Já takhle někdy mám myšlenku, že jo, ale pak si řeknu, to je nechutný přece, sle pak si zase řeknu, že jo 😂..co vy? Zkušenosti nějaký
Zkusil jsem to měl. Pocity hmmm už nikdy víc. Ale pokaždé když mám možnost jdu na to
Občas by chuť byla a asi kdybych našel někoho vhodného tak bych i do něčeho šel. Ideálně trojku i s ženou.
milujujijakohrom
milujujijakohrom před měsícem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kdyby jsi chtel zkusit napul zenu a napul muze ozvi se….
To už máme nový druh Kentaura 😃 👍
Myslím, že se tomu říká hermafrodit. Nebo taky obojetník. Má ženské i mužské pohlavní orgány, které produkují vajíčka i spermie. 😄 (upraveno)
Myslím, že tenhle má jen valašku :)
Lidově se tomu říká paskvil.*1*
Já to mám rád v rámci trojky MMZ. Kdy s ženou společně kouřím nebo se nechám ojet a u toho ji lížu. Samotny muž mně nebere.
Mě se třeba líbí jen péra, chlap jako takovej mi vůbec nic neříká. A měl jsem to stejně, když jsem byl nadržený tak jsem chtěl mít něco s chlapem a po udělání mi to přišlo nechutný. :)
Mam to úplně stejně 😃 Kolikrát je chuť velká a mít v tu chvíli někoho po ruce tak to zkusím, ale s někým se tady domlouvat a scházet, tak chuť do té doby přejde.
Určitě, ale přímo chlap mě nerajcuje. Takhle hezká sexy transka s překvapením v kalhotkách...po tom touzim :)
Ano přemýšlel. Ale pouze v pozici suba, přinucen dominantní ženou, nebo párem, v rámci společného objevování hranic. Pouze v téhle rovině bych si to dovedl představit a je to příjemná představa.
Samostatně s chlapem nikdy v životě.
Pokud máš zájem a máš z kým. Neváhej a sexuj. Nechuť a odpor. Přirozená reakce a pak se oddávat milostné předehře
Nepřemýšlel, nezkusil. A zatím jsem nenašel nic, co by mi chybělo aby mi to manželka neuměla dopřát.
Ahoj. Taky mám své představy. Chtěl bych zkusit odevzdat se.. tedy nechat se osahávat, taky se nechat vzít do úst od chlapa.. A taky držet jeho penis, možná si líznout a třeba i zkusit zadeček.. Bez líbání a nejraději možná s maskou.. Taky by mě vzrušovalo, dělat tyto věci před ženou.. Jestli se to někdy stane nevím..
Už si to vyzkoušel,s chlapem?Je to super
take jsem si dřív myslel, že jsem čistě hetero a měl občas chutě na pěkný ocas, až mi to nedalo a zkusil to ....na poprvé divné, ale čas od času jsem to zopakoval a prostě se mi to líbí, chlapi jako tací mě nelákají, ale pokud jde o sex absolutně s tím nemám problém, jestli jsem bi nebo hetero neřeším, vztah s chlapem si představit neumím, ale sex jako takový je úplně v pohodě ...vyzkoušej a uvidíš :)
Mám to stejně. Ještě jsem neměl příležitost zkusit. Ideálně bych k tomu potřeboval i nějakou ženu. Jakože do trojky a pak by se vidělo v rámci vzruseni k čemu by vůbec došlo nebo co bych zvládl. Jako určitě ne nějaké líbání nebo mazlení. Chlapi mě teda jinak nepřitahují, ale i tak samozřejmě musí ten chlap vypadat abych chtěl vůbec něco. Sáhnout si na pěkně cizí péro je lákavá představa. 😀 Samozřejmě je pro mě důležitá hygiena a zdraví, takže určitě ne s někým kdo zasune do každé díry. Ideálně s někým kdo to má stejné jako já. 😀
Premyslel … srovnal jsem se s tim, ze jsem bi a ziju stastne (v hetero vztahu) dal …

O my zene taky vim, ze by si rada lizla kundicku ale taky si neumi predstavit ciste lesbicky vztah … tak to nastesti mame tak nejak stejne :) (upraveno)
Přemýšlel ,zkusil, žiju dál ,nic se mi nestalo . Nebylo ani nepřibylo.