Cus, přemýšleli jste někdy, že by jste něco zkusili s chlapem?
Samozřejmě diskrétně, sami pro sebe? 😂..
Já takhle někdy mám myšlenku, že jo, ale pak si řeknu, to je nechutný přece, sle pak si zase řeknu, že jo 😂..co vy? Zkušenosti nějaký
Mě se třeba líbí jen péra, chlap jako takovej mi vůbec nic neříká. A měl jsem to stejně, když jsem byl nadržený tak jsem chtěl mít něco s chlapem a po udělání mi to přišlo nechutný. :)
Mam to úplně stejně 😃 Kolikrát je chuť velká a mít v tu chvíli někoho po ruce tak to zkusím, ale s někým se tady domlouvat a scházet, tak chuť do té doby přejde.
Ano přemýšlel. Ale pouze v pozici suba, přinucen dominantní ženou, nebo párem, v rámci společného objevování hranic. Pouze v téhle rovině bych si to dovedl představit a je to příjemná představa.
Samostatně s chlapem nikdy v životě.
Ahoj. Taky mám své představy. Chtěl bych zkusit odevzdat se.. tedy nechat se osahávat, taky se nechat vzít do úst od chlapa.. A taky držet jeho penis, možná si líznout a třeba i zkusit zadeček.. Bez líbání a nejraději možná s maskou.. Taky by mě vzrušovalo, dělat tyto věci před ženou.. Jestli se to někdy stane nevím..
take jsem si dřív myslel, že jsem čistě hetero a měl občas chutě na pěkný ocas, až mi to nedalo a zkusil to ....na poprvé divné, ale čas od času jsem to zopakoval a prostě se mi to líbí, chlapi jako tací mě nelákají, ale pokud jde o sex absolutně s tím nemám problém, jestli jsem bi nebo hetero neřeším, vztah s chlapem si představit neumím, ale sex jako takový je úplně v pohodě ...vyzkoušej a uvidíš :)
Mám to stejně. Ještě jsem neměl příležitost zkusit. Ideálně bych k tomu potřeboval i nějakou ženu. Jakože do trojky a pak by se vidělo v rámci vzruseni k čemu by vůbec došlo nebo co bych zvládl. Jako určitě ne nějaké líbání nebo mazlení. Chlapi mě teda jinak nepřitahují, ale i tak samozřejmě musí ten chlap vypadat abych chtěl vůbec něco. Sáhnout si na pěkně cizí péro je lákavá představa. 😀 Samozřejmě je pro mě důležitá hygiena a zdraví, takže určitě ne s někým kdo zasune do každé díry. Ideálně s někým kdo to má stejné jako já. 😀
Premyslel … srovnal jsem se s tim, ze jsem bi a ziju stastne (v hetero vztahu) dal …
O my zene taky vim, ze by si rada lizla kundicku ale taky si neumi predstavit ciste lesbicky vztah … tak to nastesti mame tak nejak stejne :)
(upraveno)
Bi? 😂😂
Přemýšleli jste někdy HETERO chlapi?
Samozřejmě diskrétně, sami pro sebe? 😂..
Já takhle někdy mám myšlenku, že jo, ale pak si řeknu, to je nechutný přece, sle pak si zase řeknu, že jo 😂..co vy? Zkušenosti nějaký
Samostatně s chlapem nikdy v životě.
O my zene taky vim, ze by si rada lizla kundicku ale taky si neumi predstavit ciste lesbicky vztah … tak to nastesti mame tak nejak stejne :) (upraveno)