Milenec / milenka

Jaky máte názor nebo zkušenost mít ve vztahu milenku nebo milence ?

Za mě - mít milenku, když máš doma ženu a navíc třeba děti, je blbost a cesta do prdele.
Jelikož jsem si tím prošel, mohu doporučit , že ne, možná existují jenom prcací, ale to je tak nějak mimo mě.
Všechny chtěly večeře, výlety, sporty a podobně, spotřebovává to obrovské množství času a peněz a to si myslím, že to nebyly žádné zlatokopky. Navíc si k nim chtě-nechtě nějaký cit vypěstuješ.
Lepší je placený sex, zaplatíš si právo odejít a holka se ti péru hoďku věnuje, nechá si uďělat nějakou
prasárnu a hurá na pivo s kámošema.
Doporučuji všem přečíst si Hausmana.
Záleží jestli je to přiznaná milenka nebo tajná milenka. Tajná prochází v pohodé, pokud se dodržují pravidla, aby na ní nepřišla manželka.
Na přiznanou milenku musí být manželka v pohodě, musí to umět překousnout, že její muž spí s jinou. Často jsou tyhle manželky bez zájmu o sex a tak svolí k milence, aby "měli doma klid". Vím o páru, kde to tak mají a řekla bych, že manželka s tím moc smířená není, když manžela před svolenou schůzkou s milenkou manžela vyhoní.
Tak nemusi chodit k milence, ušetří cestu 😀😀
Hledám milenku v okolí K.Varů, tak doufám, že se nějaká ozve. Martin
Na co tu je sekce SEZNAMKA? Na inzerci, když někdo někoho hledá k seznámení, k akci atp.?
Ja jsem nedavno vyzkousel, jake to je byt realny cuckold.. Manzelka byla na muj popud s milencem na rande a probehlo vse (nastesti s kondomem). Kdyz se vratila, moc jsem to nezvladnul... Mam pocit, ze dalsi jejich setkani nezvladnu...
Fantazie a realita jsou očividně pro tebe odlišné věci, rozhodně bych to partnerce řekl, že to moc nedáváš, ale stále potom toužíš - jestli tomu tak je :) Hlavně jí řekni, že jí důvěřuješ a že víš, že tě nepodrazí (reakce na naštěstí s kondomem).
Ono je celkem tezke vzdorovat predstave ze chodi za milencem pravidelne.. To se mi libi, jen realita je presne jak pises trochu jina 🙈😅
Partnerka mi řekla, že už nezvládá mou sexuální potřebu a nestíhá. A že si mám najít milenku. Já ji nechci, chci svou krásnou partnerku, ale už tento žalostný stav trvá tak dlouho, že pokud se nějaká žena, co mě zaujme, objeví, neručím za sebe.
Narazil jsem na pár žen které měly impotentní partnery a moc si to užívaly.
Mám kamarádku s vyhodama a nemůžu si stěžovat je to s ní super
Občas si za nějakou ženou zajedu, tak aby se to doma nikdo nedozvěděl.
Já si tady našel. S tichým vědomím manželky. Občas si odskočím a timpadem doma moc neprudim. Vsichni spokojeni.
Sházím se cca 2x do měsíce s ženou, která má manžela, který s ní už prý déle než 3 roky nespal. Ona má na sex stále chuť a oni žijí asi spíš vedle sebe než spolu. Mají dvě děti, tak spolu prostě jsou. Jenže ona má své potřeby, je jí 47 a shází se se mnou a občas ještě s jedním klukem. její manžel nic neví, možná to tuší a neřeší... nevím. Každopádně mě to strašně baví, vždy mě přitahovali tzv. MILFky a vědomí, že je vdaná a šuká se mnou je vzrušující ...
Napíšu to z jiné strany, v 17 letech jsem chodil na praxi ( oprava telefonů a ústředen ) po podnikách a jednou jsem byl opravovat telefon v uhelných skladech. Paní vedoucí byla hezká žena a ráda pokecala. V té době jí bylo 35. Pak jednou jsme se potkali na plese, nějaký tanec a tak dál. slovo dalo slovo a šlo se ke mě. vztah trval asi tak tři roky. Manžel byl o deset let starší a nějak se o ní nezajímal. Chodila pravidelně dvakrát týdně a kámoška jí v tom podržela ( chodila na cvičení ) Popravdě dobrá vzpomínka a hodně mě toho naučila. Vzpomínám a vzpomínám.
Byla jsem milenka (samozřejmě tajná) v manželství. A už bych osobně do toho nikdy nešla 😃 je to docela na psychiku
Musím říct ,že jsem prožíval něco podobného ,podotýkám dlouho cca 5-7 let a na psychiku obou je to síla.Dnes se s paní potkáváme máme to otiskle v životě a cítím na sobě ve větru že to samozřejmě není zapomenuto, pryč!pohledy proč jo proč ne proč tak?je to do konce života.Male městečko 😌
A co být milenka jen tak se svobodným
Úplně tě chápu.Ono zvládat dva vztahy aby se na to nepřišlo je dost na palici ale taky i dost fyzicky vysilující.

Promiň,jen odbočím od tématu...

PS: pro blbečky kteří tu zas jen dávají nesmyslně červené palce místo aby dali nějaký názor a zkušenost k tématu...strčte si ty červené víte kam !*11*
vevodaavevodkyne
vevodaavevodkyne před 4 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám už delší dobu kamaráda s vyhodama
Také bych bral kamarádku s vyhodama
Jeee nemůžu být taky tvůj kamarád ?
Stačí co mám vyhovuje mi to a cizí nechci
S (oficiálním) milencem, který je nedílnou součástí, našeho vztahu / našeho manželství, máme zkušenost výbornou. Od doby, co jsme se domluvili a nastavili si náš vztah na "Hotwife-cuckold vztah" se náš partnerský, manželský i sexuální vztah stal vztahem harmonickým a idylickým😉 Samozřejmě uznáváme, že takové nastavení vztahu není pro každého.
To rozhodně není přesně jak píšete. Ve svém okolí nevím o žádném páru který by takto fungoval a jestli vám to vyhovuje proč ne. Ja osobně jsem jsem tohle asi neskousnul, tohle bude znít sobecky ale dokážu si představit mít milenku. Jenže s vidinou toho co by jsem mohl ztratit do toho nejdu.
Zkusenost dobra, pomohlo mi to prezit predesly vztah, ale ted bych do toho nesel … riskovat ze prijdu o skvelou zenu a uzasnou rodinu, to fakt ne … krom toho mi manzelka v posteli maximalne vyhovuje, tak co resit … Podle mne je to o tom co muzes stratit a co tim ziskas … musis si to probrat sam …
Přesně jak píšeš, je to asi začátku pěkně spestření ale po chvíli asi musí přijít obavy co by bylo kdyby to prasklo.
Děkuji za nabídku, ale už mám plný diář :))))
To ano, ale spíše mě zajímá na to názor a třeba zkušenost.
Co chceš slyšet? Pokud jsi v manželství,tak mít milence/ku je časem dost vysilující. Fyzicky i psychicky . Ano,je to krásné zpestření,člověku to dává křídla...ale. Nejlíp je žít v tolerantním manželství a mít někoho k sobě povoleného pro oba😊
Souhlasím s Tebou, tolerantní manželství je základ. Už nějakou dobu mám svého milence, netajím to. Všem zúčastněným to krásně vyhovuje. A to bude také ten důvod, že to pro MĚ není vysilující, naopak😉
Tak vy ten vztah máte ještě trošku víc jinde :) ale pokud vám to takhle vyhovuje a funguje,tak proč ne? 😉 My to máme spíše nastavené tak že do vztahu pustíme ještě jednu ženu(v minulosti se nám to párkrát na nějakou dobu podařilo) Vnímáme své možnosti,já jak muž ikdyž mě to při čtení povídek a sledování videí vzrušuje,tak si nevěřím že bych dokázal se dívat na manželku s jiným mužem,ji se zase líbí i ženy tak jsme to zatím skloubili že vyhledáváme trojku MŽŽ.Tím nevylučuji že to jednou nemůže dopadnout tak že se seznámíme s jiným párem a třeba to bude moc hezké...
Pár kamarádů milenkou na krátkou chvíli mělo a říkali mi to stejný, akorát že jim to potom zlepšilo vztah. Bylo to tím že se mohli uvolnit užit a zažít něco nového bolem ale taky poznali co mají doma za úžasný ženy.
A ja praveze diky milenkam poznal, co za tragedii mam doma :)
A jaký je výsledek toho všeho?