Manžel má rád když jeho ženu miluje jiný muž, moc hezká představa. My máme malou zkušenost a dobrý.
U nas to bylo stejne... Nicmene nedavno uz na setkani s milencem kyvla. Probehlo vse (s kondomem). Nakonec to neni tak jednoduche ustat, jak by se zdalo v predstavach.. 😅
Akosi nedokážem pochopiť ľudí v tvojom veku co ich podobne veci berú. Ja v tvojom veku som podobne veci neriešil, vždy bolo s kým si užiť, či už v súkromí alebo na chatoviciach pripadne na bytových akciách keď vytiahli rodičia päty z domu.
Netlačit a postupně zkoušet...
Je to o povaze a hlavě. Pokud nechce, nemůžež jí proti její vůli nutit. Každý člověk je jiný, vidí to jinak. Aby to dělala potom jenom na úkor, že to chceš ty ona sama ne je o ničem. Buď to přijde časem nebo ne. Prostě buď a nebo. Pokud na to není připravena jak psychicky tak fizicky nedá se nic dělat. Ty sám také nevíš co to s tebou může udělat a nemusí. Ještě jsi to nezažil. U nás když to bylo prvně tak svolila ona sama, pod podmínkou že si ho vybere sama a že budu u teho celou dobu. Byl jsem v šoku a překvapený. U nás je to ovšem jinak má to v sobě a krvi. Když řekne ano vždy to dodrží. Když řekne ne, tak to musím respektovat. Chtěl jsem jí také vidět s černochem, nějakou dobu jsem to do ní hustil. Ale po čase jsem poznal že to nechce, tak jsem přestal se o tom bavit nadobro. Každá žena má svoji hlavu a myšlení, tak jako každá na takové věci experimentální není 🤷zkuste třeba prvně ženu 👌potom se můžete případně posouvat dále.
:))) A ví ta partnerka, že už si tu hledáš jinou?
Nehledám jinou, hledám jiného muže, ale ona o tom neví a moc to nechce zkusit. Říkala jen až bude příležitost, když bude někdy opilá a v klubu se ji bude nějaký muž líbit, ale pochybuji…
V popisu máš že hledáš ženu, tak tu nefantaziruj, spíš tě jen ta představa vzrušuje.
Hledal jsi jinou ženu, když jsem to psal. Mě to je fuk.
Komunikace a čekat, mě se povedlo pořádně až po čtyřicítce
Možná k sobě zkuste najít nekoho, kdo by se vám líbil, ale ne hned jít na věc. Někoho, komu nevadí si počkat. Trochu se prvně poznat a jednou to třeba příjde.
Trpělivost a netlačit na ni. Hlavně důležitá je ale správná komunikace, netlačit na ni a když už třeba, tak se jen bavit o tématech kolem, třeba co říká na tamhletoho herce, nebo kluka, jakej si myslí, že je atd... Nechat tomu volný průběh, dát tomu čas, jste ještě mladý pár. Být v tom spolu, zjistit, kdo co má rád, poznávat se, komunikovat, ne jen shánět kluky na sílu.
……………..Super odpověď, děkuju!……..
Trpělivost.Je to běh na dlouhou trať.
...... hlavně tlačit na pilu....to pomáhá 😄😄😄
Kandaulismus, jak na to??
Ahoj, nebudu zde zveřejňovat své osobní informace, ale ve zkratce je mi 20 let a již 2 roky mám přítelkyni, které je taky 20 let, jsme poměrně mladý pár a objevujeme toho hodně. Asi 3 měsíce zpátky jsem přítelkyni řekl o mé úchylce, jednoduše by se mi líbilo, kdyby ji prcal jiný chlap a ona mi pak říkala jaké to bylo, jak ji šukal a co spolu dělali. Problém je, že přítelkyně nechce nikoho na sílu hledat a prý když už to přijde tak to přijde. Nevím, mam takové tušení, že k ničemu nedojde, protože vše bych musel dělat za zády a nabrnknout nějakého kluka, který by ji třeba někde v klubu sbalil a vyspal se s ní. Problém je, že vím, že by asi nešlo to, že by jsme někoho našli. Myslím si, že to musí být poprvé taková nevěra, kdy se ji na diskotéce někdo zalíbí a prostě k tomu dojde. Chtel bych vas poprosit o rady, protože opravdu nevím jak začít a strašně bych si to přál, aby mela sex s jinym.