Zkušenosti s anální pomůckou .

Nejsem bi ani gay.To jen ,abych se vyhnul zbytečným řečim.Ale chtěl bych vědět váš názor na anální pomůcky a dráždění prostaty.Co by jste mi doporučil jestli vibrační i s dráždění hráze,nebo ne.A jaké to vlastně je. Určitě na to bude zase spoustu jiných názorů. Tak dotoho 😉

Mně se osvědčila jenom taková ocelová koule na rovný tyčce. Hlavně proto, že s ní prostatu spolehlivě najdu. Najdeš to pod něčím jako "steel anal bead stick", mám myslím tu s průměrem 38mm.

Druhá věc je úplně obyčejný základní bílý plastový Aneros Helix Classic, který mně funguje skvěle i třeba při chůzi jen po bytě a tak.

Mám i vibrační Rocks Off Rude Boy, ten je sice sranda si s ním hrát, ale prostatu mi nestimuluje.

Ale každej máme anatomii jinou, takže to můžeš mít úplně jinak.
Můj cuckold používá Logvin Elox Vibrační teleskopický stimulátor prostaty a Logvin Anal Ball Vibrační erekční kroužek.
Moc si to pochvaluje. Teleskopický pohyb a vibrace ho hned udělají.
Mám zkušenost s análním vibrátorem pro muže Toy Boy. Koupil jsem ho před osmi lety na e-shopu a jako dárek dostal i lubrikační gel. V nejširší části měl 3 cm a ze začátku šlo závádění sice pomalu, ale šlo to. Vibrace byly sice příjemné, ale samovolně jsem nikdy nevyvrcholil. Pak nastaly komplikace, kvůli pracovního prostředí, kde byla zima a vlhko, jsem utrpěl zánět konečníku a utvořily se mi zjizvení a pak, když jsem po uzdravení vibrátor znovu použil, tak závádění bolelo a začal jsem silné krvácet. Od té doby je konec s análním praktikami. Vybrator byl kvalitní, ale moje anatomie selhala. Přesto že u mě stimulace prostaty vůbec nic nedělala, stejně to bylo velice příjemné a doporučuji.
Působí to na každého jinak, já vyzkoušel pomůcek několik a všechny fungovaly. Jen je nepoužívám při sexu, protože vyvrcholení pak přijde do pár minut. Na zpestření při masturbaci je to ale super a přinese to úplně jiné pocity.
Jak už někteří psali - jsme každý jiný. Mě třeba silnější vibrace znecitlivují.
Tlak, či jen jeho střídání, ale funguje dobře. Doporučuji zkusit i něco menšího současně s klasickým sexem. U mě to mnohonásobně zmocňuje vyvrcholení.
Nejdřív záleží na rozpoložení mysli. Jestli jsi nadržený ,nebo to chceš jen zkusit z "povinnosti" . Prstama to není ono ,aspoň ne vlastníma ,pokud nejsi Saxána. Takže trochu investuj do sebe a kup nějaký pomůcky a zkoušej ,co se ti bude líbit . Ono nejde jen o dráždění prostaty ,ale taky o díru,kde je moc nervových zakončení.
Určitě to není praktika jen pro Bi a gaye. To napadne jen člověka ,co nezná a nechce poznat svoje tělo a okrádá se o další rozměr rozkoše.
Směle do toho .
Díky za povzbuzení 👍 Jo už mám něco vyhlidnuteho.
Analni drazdeni a masaz prostaty je super. Ale jak jiz bylo napsano, je to individualni. Zacni treba prstama, hodne lubrikacniho gelu, potom treba silikonove dildo nebo vibrator, koliky jdou ruzne, ja mam rad kov a sklo a nebo platinovy silikon, ten je mekoucky :) a primo na masaz prostaty jsou super pomucky Aneros … tim vlastne muzes celkem dobre zacit …
Mam něco vyhlidnutého tak snad to bude dobrý.