Ono je to úplne jedno. Ja som cca priemerný a mne povedala priateľka, že ešte by nejaký ten cm mohol byť. Ale to pri pohľade naň. Ale keď som bol v nej, musel som dávať pozor aby som pri niektorých polohách nešiel nadoraz. Bolo jej nepríjemné, keď som narazil na koniec. Ale vraziť jej ho tam až po gule bolo práve super. Niekedy bolo lepšie len tak do poloviny ho zasunúť, či len "tak na špičku". Niekedy to bolo lepšie tak, niekedy tak. A čo som mal druhú, tak tá bola po dvoch deťoch a vôbec sa nesťažovala. Ale tiež jej bolo nepríjemné, ak som narazil na koniec. Často sa stávalo aj to, že som žaľuďom narážal na jej antikoncepciu (teraz neviem ako sa tomu nadáva, asi diafragma, fakt neviem). Na druhú stranu, mohol som to do nej púšťať ako som chcel a jej sa to veľmi páčilo.
Takže riešiť veľkosť vtáka je totálna banalita a je to nepodstatná vec. Pokiaľ si to obaja naozaj vedia užiť, nie je čo riešiť. Ak mám byť úprimný, ani si neviem predstaviť, že by som mal väčší. Resp. by som to asi nechcel. Načo?
Takže riešiť veľkosť vtáka je totálna banalita a je to nepodstatná vec. Pokiaľ si to obaja naozaj vedia užiť, nie je čo riešiť. Ak mám byť úprimný, ani si neviem predstaviť, že by som mal väčší. Resp. by som to asi nechcel. Načo?
Výskyt 19cm vtákov je na amatéroch ako maku a bežne sa do šušky bouchne až po koule....
Niekto hovorí že malo, že je to nadpriemer a iní zas že je to bežné a že je to normálna chlapská veľkosť ktorá pasuje k vagine. Kde je pravda a aký je priemer?
Jednoznačne je to priemerná dĺžka a hodinová výdrž k tomu... Sedí frajer na amatéroch, pozerá čo by mu vydulo slipy. Narazí na anketu: koľko ti meria vták? Hrábne do slipov, aby vytiahol toho kráľa hadov. Po krátkom presviedčaní sa dívajú zoči voči. Priloží pravítko, odčíta 14cm. Skúsi to ešte raz, ale pravítkom začne merať od prdele, 19cm nooo prosím.
no...ale potom ludia majú dopyt po 19-22 cm... až ženy aj chlapi. A na menšie číslo nepristúpia)))
Je zaujímavé že samčekovia sú vybavení kanónmi, ale samičky majú aj tak plný šufeľ gumových kamošov, vibračných vajíčok a iných kktín. Niekde bude zrada 🤔
inak si myslím že bohatá výber pomôcok je vymoženosť trhu, výroby, posledných desaťročí, predtým nejako museli si poradiť bez toho
no tomu asi bude vysvetlenie v tom že gumový kamoš nemá subjektivitu, nálady, zlé dni ked nefunguje, za tento výkon netreba podať protivýkon (byť sexica, "nebyť brvno" a pod.). T.j. je to skôr v rovine masturbácií a dôvodov prečo ju človek preferuje, ako v posunutých predstavách o veľkosti...
V dobrom, je to ako sa pýtať či majú ženy rady jahodovú zmrzlinu, chlapov s modrými očami, čiernymi vlasmi, alebo pozerať komédie. Iste, veľa z nich áno, ale nedá sa to zovšeobecniť. Hlavne musíš byť v pohode, vedieť komunikovať, nebyť úplný hlupák a potom väčšine normálnych žien o veľkosť nepôjde, také nie sú tvoja cieľová skupina a naopak 😉
neviem ci je to dostatocna vzorka, ale mal som sex zatial s 34 zenami, mam 19cm penis normalna hrubka bez prikraslovania, vacsina ich mi povedala ze nemala nikdy vacsi, ale nikdy sa mi nestalo zeby to bola prekazka a nezmestil by sa, len asi dva krat to bolo pre zeny bolistive ale oba pripady boli panny takze z toho sudim ze velkost nie je nikdy prekazka skor to ako snim chlap naraba a rovnako to ako je zena schopna pri sexe
to je jedno aky velky mas aj keby bol ako malicek ak ho z voleja skusas natlacit do suchej pojde to tazko
Aj s malým šašom,zrobis veľké divadlo
Predpokladám že veľa chlapov o Tom klame. Ja mám teda 19 cca a ešte sa mi nestalo že by som ho tam mohol vraziť nadoraz bez toho aby som bol extrémne pomaly a opatrný.
Poznam zeny ktore tuzia po velkych ale hlavne aj hrubych. Zase ale muzi co maju velkych sa stazuju ze nemozu uzit celu dlzku...
Nakoniec aj tak zeny potvrdia ze na velkej velkosti az tak nezalezi len nech stoji.... 😀
A ked uz nestoji tak nech sa z toho vylYze...
Nakoniec aj tak zeny potvrdia ze na velkej velkosti az tak nezalezi len nech stoji.... 😀
A ked uz nestoji tak nech sa z toho vylYze...
Asi aj túžia, ale pozor aby sa im to nesplnilo. Mne sa stalo, že sa tešila na mojho veľkého. Zistila to hmatom cez nohavice. A keď sme sa stretli, nemohli sme ho dostať dnu. Ani na prvom, ani na druhom, treťom rande..
(upraveno)
Chlapi klamú ohľadom veľkosti. Priemernému borcovi meria vták asi 14cm, ale frajer udáva že ho má 16-17cm, však nebude trochárit. Samička v domnení že ju obrábal 16-17cm klacek si povie že nebolo to zlé, ale mohol by byť aj väčší. Teda spomínaných 18-20cm. Verím že existujú ženy ktoré sú schopné schovať celý reálne merajúci 18-20cm penis do šušurky, ale vyskyt je tak 1 z 10.
Neviem či túžia. Moja terajšia priateľka nikdy neriešila centimetre, ani veľkosť. Ale najdôležitejšie je to, že na prvý krát sme si tak sadli, akoby moja hrúbka a dĺžka presne zapadala jej intímnych orgánom
Vagína je pružná a prispôsobí sa :-) aj 10 cm aj 20 cm.
Európsky priemer je 13,5 cm podľa googlu.
Európsky priemer je 13,5 cm podľa googlu.
Áno, podla posledného merania asi 10 rokov dozadu som majiteľ presne tebou spomínaného európskeho priemeru 😁
To je legenda. Ani všetci heterosexuálni muži netúžia po mega prsiach.
Aký je priemerný?? Koľko cm? Len sa pýtam.
Všetky tieto ženy túžiace po "veľkých" ešte stále sa nenašli a nestretli niekoho, kto to s ním aj vie.... Každá vagína je iná ale pri akte je skôr podstatnejšie šikovnosť a výdrž. Všetky láka vyskúšať aj "veľký" , no väčšinou stačí dať prednosť kreativite ako veľkosti.

Túžia ženy po veľkých penisoch
Ahojte, aké ženy túžia po veľkých penisoch? Skoro v každej poviedke tu na fóre, prípadne inzeráte na zoznamke sa píše o veľkých penisoch. Ja mám teda ledva priemerný, ale nikdy mi žiadna ani nenaznačila, že by potrebovala väčší. V niektorých prípadoch, hlavne u bezdetných som dokonca musel byť veľmi opatrný a pomalý - mali uzučké na jeden prst…Aké vagíny majú teda ženy ktoré potrebujú 18 alebo 20+?