Panske sprchy

Ahojky, uz dlouho mam myslenku na tim jak to probiha v panske sprse. Pozorujete se panove vzajemne? Nebo si nechavate plavky? Diky za info:))

Každej se aspoň trochu dívá, a kdo říká, že ne, tak by chtěl víc :D

Ale reálně se nic neděje. Normálně přijdeš, osprchuješ se, utřeš a jdeš. Poslední dobou si na bazénovejch sprchách spousta kluků a mužů ani nesundá plavky, prasata.
Já se takovým místům vyhýbám. 😁
Ja chodim casto do bazenu a ve sprse se urcite najde muz a podiva se ba druheho...nebo i holcicka s tatinkem a povida ten pan je chlupatej😆😆obcas si me nekdo prohlizi ,jak ve sprse nebo u bazenu chlapy
Na bazény už nechodím a do sauny vůbec. Ale dřív jedině v plavkách po jistém trapasu. P.S. mám velmi malý penis.
Můj známy ki ve slabé chvíli sdělil, že se stydí jít na nuda pláž. On má v erekci 29cm. A já ho viděl. Ochablý jsem neviděl, ale má hodně podle kalhotové nohavice. Obrys je více ,méně po kolena, skoro
Nevím co jsi zažil za trapas, ale normální chlap neřeší jak vypadá nějaký chlap v sauně nebo ve sprchách. Samozřejmě že pohledem sklouzne i na penis, ale všimne si spíš abnormálně velkého, než že by se nějak poškleboval nad malým. Takovou reakci jsem nikdy nikde neviděl
Toho si nevšímej, to je místní buzna, která všude cpe jak má malého, protože mu to dělá dobře.
Jako wtf, dnes už nemůže člověk jít ani do sprchy v nějakém veřejném zařízení, aniž by ho tam očumovala nejaká místní bukvice, a pak tady z toho dělala masturbační fantazie? 90% lidí se jde prostě jen osprchovat a ostatní okolo je nezajímají. Stejně tak už evidentně pomale nemůže jít člověk se psem někam za město, aniž by tam někde v keři číhal nějaký místní honimír s klobásou v ruce. A co je vrchol, už kolikrát jsem měl podezření, že do různých wellness a saunových zařízení chodí jistá sorta lidí jen očumovat a někdy nejen to, zejména například Maximus v Brně, a pak se mi to tady potvrdilo.
Hele ať se klidně podívá, pokud není nijak dotěrný tak mě to nevadí. Do Maximusu jezdíme se ženou celkem dost a nikdy jsem si nevšiml že by se tam dělo něco vyloženě nepřístojného
Nejlepší bude když tam vejdeš bez plavek a uvidíš jak se ty naše vlajky vztyčí
tak tomu bych věřila
a asi by to byl pěkny pohled
Záleží ale prvně určitě přejedeme očima po ostatních jestli ho má někdo většího než my :-D
Doufám že pomohlo jinak se můžeš doptat.
Já teda vždycky vcházím s nadšením a nemůžu se vynadívat. Mám co dělat abych nevypadal jako že očumuju, ale nemůžu si pomoct :-)
Ahoj me ty plavecky vzdycky ve sprse nejak sklouznou a pak se pro ne musim ohybat a to byva nekdy problem….
Nevím,proč by měl být problém zvednout plavky,když ti upadnou.Jedině že bys byl extrémně silný,to někdy lidé mají potíže s ohýbáním.
Jdu z bazénu do sprchy na poslední chvilku, tak plavky dolů a rychle vykonat očistu. Kouknu jen namátkově, pokud je někdo naproti. Nic významného.
Ve sprse se navzajem vsichni chlapi pozoruji. Bez vyjimky. Vetsina z nich se sprchuje a honi si pero. Po podlaze tece mix semene, samponu a vody. Kdyz sem omylem vejde zena, odejde po hodine po ctyrech.
Ahoj vetsinou chlapi prijdou svleknou plavky a vysprchuji se, mozna juknou na vybavu a telo jako takove. Ale jsou i vyjimky a konstelace kdy je tam i vice a bud to vede k navrhu na kavu nebo k navrhu jinych aktivit….
Sledovat asi jsi nebyl v pořadnych chlapsklych soprchach. Zdjdi do většího podniku a tam je najednou xx chhlapu nahych
Ahoj, z HK, zaujal jsi mne, jaky, kde můžes doporučit větší podnik ?
U nás v Aquaparku si při sprchování chlapi většinou svlékají plavky a sprchují se klidně čelem k ostatním a tak se nedá se nevšinout jak je kdo vybavený, ale nikdy jsem se nesetkal s nějakou nabídkou intimností mezi muži nebo jakýmkoliv obtěžováním a ani nikomu tam nikdy nestál.
Jako že jeden špehuje druhýho ,jestli mu náhodou neupadne mejdlo jo ?
Myslíš u bazénu nebo sauny? Bez plavek, normální chlapi nic neřeší...
Sem tam registruju, že se dva baví ve stylu, tyvole viděls toho magora s piercingem?🤣.
Určitě i dobrý kerky neuniknou pozornosti, taky si všimnu, jo to je zajímavý , nebo divný...
Takže asi normální stav
Že vás baví reagovat na takové dotazy...typický dotaz chlapa za červeným nickem *3* Myslíme že takové kokotiny opravdu ženy nezajímají *3*
Možná znám jen výjimku. Když je více holek spolu,je to o tom,že nějaká jen tak o nějakem začné a jsem asi honič, když jsem viděl 3 které se bavily že na nuda se rozevřelý že bylo vše vidět. Hpniči i voaeři stáli frontu, pak se některá šla projít lesik, houští a když přišel s tvrdým natořila ho jiná a pak měli holky vymalováno. Ne moc,, sto až litr.pOstavit ho jen tělem umí ženy hned
To víš, že jo. Vrať se do ústavu.
Úplně stejně jako v dámských. Většina lidí chce co nejdřív pryč, protože je tam málo místa, teplo a často smrad *3* . Převléknout, případně osprchat a vypadnout. Někdo si tam povídá, ale minimum lidí nějak čumí, to si málokdo dovolí.
Proč plavky?Pánské sprchy v šatně v práci máme,ale v plavkách tam nikdo nechodí.
SmartFeather
SmartFeather Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.