Máte hetero partnera, ale někdy byste si přála vidět ho v intimní situaci s jiným mužem?
Bojíte se mu to navrhnout, protože by vás s tím odmítl a myslel si bůh ví co?
Nebo co když se vám to jen stydí přiznat a vy se nechcete ztrapnit takovým dotazem?
A je tu případně žena, která to zkusila a ledy se prolomily, přesto že o sobě vždy prohlašoval jak je čistě hetero? Ujíždíte si od té doby na tom nebo šlo jen o pokus a dál se jede ve starých kolejích?
Já jsem manžel, co se ho žena zeptala. Taky to chtěla vidět, možná napůl z hecu? Nevím. Nicméně proč to nezkusit? Zkusil jsem. Není to stejné jako se zenou, chlapi se mi nelíbí a nijak mě mužské tělo nevzrusuje, penis celkem ano. Asi součást cuckold. Výsledkem byla v poho zkušenost a pár fotek. Doma při ukazani jsme si to hezky se ženou rozdali a občas z toho stále čerpame fantazii. Možná bych být tebou začal z lehka, masáží prostaty, aby si zvykl, že to není tabu ani pro něho ani pro tebe. Aby se nestyděl za to, že věci okolo analu vzrusuji i hetero chlapi. Zbytek si musí srovnat on v hlavě. Po té mě zkušenosti jsem se třeba měsíc užíral výčitky, co sem to udělal ale pak jsem to hodil za hlavu.
Libí se MI a i MĚ tohle hodně vzrušuje. Manželovi jsem to nenavrhovala, prostě jsem se rozhodla a udělala to😊 Jen byl problém najít "toho druhého". A u manžela to nevypadalo, že by ho to nevzrušovalo😉
Já jsem Hetero žena a z vagíny jiné ženy se mi zvedá žaludek taķže pokud je Hetero, nepůjde do chlapa ani náhodou..
Tady si kupa lidí hraje na heteráky a odchytávám je jinde a eviduji
To je zase jednou pořádná blbost. Sex si dokáže víceméně kdokoliv užít s kýmkoliv, je to vesměs jenom v hlavě a o předsudcích, rozhodně to nemá nic společného s tím, co má kdo dole.
Já jsem čistokrevný gay a sex se ženou si v pohodě dovedu představit, i když jsem ho nikdy neměl a byl by asi dost mechanický. Ale věřím, že svým způsobem bych si to taky užil. Ostatně spousta gayů začínala s holkama. A naopak třeba sex s trans klukem (tzn. po tranzici z holky - tělo kluka, ale dole vulva) je pro mě skvěle představitelný se vším všudy včetně mazlení a něžností. Nejde o to, co má dole, ale že je to tělem i v hlavě kluk.
Tak tohle je hodně na hraně.
To není jako říct holce jestli by chtěla jinou holku.
Chlapi jsou na to hodně háklivý.
Ale dovedu si to představit, když je chlap bisexuál, a ona o tom ví.
To by se takový návrh i dal nadhodit hodně odvážnou partnerkou.
Ale v reálu by to byla hodně velká výjímka.
Pro sexblazen docela jsi překvapil že tvá reakce postrádá obvyklé, měl jsem jednu partnerku a se mě zeptala. To je snad poprvé v hystorii amatérů co ty jsi něco nezažil. Jen se chci zeptat znáš osobně oralnipani?
Sorry, nějak jsem si toho tady nevšiml.
Ne, nezažil jsem všechno.
A oralnipaní neznám, ale nevadí mi.
Každý ať si dělá co chce, když tím neporušuje zákony.
Chtěla bych vidět partnera s..
Máte hetero partnera, ale někdy byste si přála vidět ho v intimní situaci s jiným mužem? Bojíte se mu to navrhnout, protože by vás s tím odmítl a myslel si bůh ví co? Nebo co když se vám to jen stydí přiznat a vy se nechcete ztrapnit takovým dotazem? A je tu případně žena, která to zkusila a ledy se prolomily, přesto že o sobě vždy prohlašoval jak je čistě hetero? Ujíždíte si od té doby na tom nebo šlo jen o pokus a dál se jede ve starých kolejích?
Já jsem Hetero žena a z vagíny jiné ženy se mi zvedá žaludek taķže pokud je Hetero, nepůjde do chlapa ani náhodou..
Tady si kupa lidí hraje na heteráky a odchytávám je jinde a eviduji
Já jsem čistokrevný gay a sex se ženou si v pohodě dovedu představit, i když jsem ho nikdy neměl a byl by asi dost mechanický. Ale věřím, že svým způsobem bych si to taky užil. Ostatně spousta gayů začínala s holkama. A naopak třeba sex s trans klukem (tzn. po tranzici z holky - tělo kluka, ale dole vulva) je pro mě skvěle představitelný se vším všudy včetně mazlení a něžností. Nejde o to, co má dole, ale že je to tělem i v hlavě kluk.
To není jako říct holce jestli by chtěla jinou holku.
Chlapi jsou na to hodně háklivý.
Ale dovedu si to představit, když je chlap bisexuál, a ona o tom ví.
To by se takový návrh i dal nadhodit hodně odvážnou partnerkou.
Ale v reálu by to byla hodně velká výjímka.
Ne, nezažil jsem všechno.
A oralnipaní neznám, ale nevadí mi.
Každý ať si dělá co chce, když tím neporušuje zákony.