ano, strevo na podrazdeni reaguje stazenim, tedy predmet "nasava" do tela.
proto maji vsechny analni hracky ten rozsireny konec.
Neboj, zpusobis obveseleni cele pohotovosti.
Mel ses lepe ucit a davat ve skole pozor.
proto maji vsechny analni hracky ten rozsireny konec.
Neboj, zpusobis obveseleni cele pohotovosti.
Mel ses lepe ucit a davat ve skole pozor.
J.jj to se už stalo,manželka rajtovala manželovi robertkem v zadku,on stáhnul zadek a byl už v něm...Pak operace na sále chirurgie,manželka čekala že robertka chce nazpět!! No ostuda jako hrom! (cca 15 let nazpět) dodnes se o tom mluví! Jinak to nejde ven, jedině na sále.Uspat.
(upraveno)
Blbost, kecy a příběh do hospody.
Už je venku?
A jak ho pan doktor vyndal?
Nenapínej nás :D
A jak ho pan doktor vyndal?
Nenapínej nás :D
vzal koste a prostouchl to z druhe strany, asi jako kdyz uvizne kote v okapove roure.
Možno si tam šuchol ešte jeden. Keď zábava tak zábava.
Taky mě to zajímá.
Já stále nechápu, jak může být člověk tak blbej. Ale za mne je tohle troll, který z toho má srandu.
Oprava: po přečtení inzerátu jsem přesvědčená, že tohle je skutečný debil, který se tak strašně nudí, až to tak dopadne. Tu potupu na pohotovosti mu přeju. (upraveno)
Oprava: po přečtení inzerátu jsem přesvědčená, že tohle je skutečný debil, který se tak strašně nudí, až to tak dopadne. Tu potupu na pohotovosti mu přeju. (upraveno)
další epizoda seriálu ,, Kvůli sexu na pohotovosti ''
doporučuji shlédnout ,ať se situace neopakuje
...... IQ pokojové teploty..........., viď?
Ne, bod mrazu. To nemá cen rozebírat.
Ale to víš, že jooo
No tak to je pěkně v p*deli
možná jsi jen troll ale fakt mě překvapuje, že je někomu trapný objednat si robertka, anální kolík nebo jakoukoliv sex. pomůcku, místo toho do sebe strčit co dům dá a pak jít na pohotovost, s tím, že se to zaseklo zlomilo a podobně.
Hlavně teď když jsou všude ppl, zasilkovna, balíkovna boxy, takže při převzetí nemusíte nikomu říct ani dobrý den.
A pro ty co neví opravdu na tom balíčku nebude napsáno velkými písmeny SEX SHOP a co je uvnitř většinou je tam jako odesílatel napsané jen nějaké jméno nebo nicneříkající název firmy.
Hlavně teď když jsou všude ppl, zasilkovna, balíkovna boxy, takže při převzetí nemusíte nikomu říct ani dobrý den.
A pro ty co neví opravdu na tom balíčku nebude napsáno velkými písmeny SEX SHOP a co je uvnitř většinou je tam jako odesílatel napsané jen nějaké jméno nebo nicneříkající název firmy.
Ja bych zbytocne necekal a sel na pohotovost … a priste si koupil nejake vhodne pomucky a nestrkal si do zadku kde co …
Čtu to zde a bavím se.
Dostaly se ke mě informace, že někdy není chirurgie správně vybavena. V tom případě zvu hasiče. A když je operatér znalý, obrací se s prosbou na známého modeláře.
Dostaly se ke mě informace, že někdy není chirurgie správně vybavena. V tom případě zvu hasiče. A když je operatér znalý, obrací se s prosbou na známého modeláře.

Prcina
Asi před hodinou do mě vyklouzl sprej bolí to jak čert a nejde vytlačit co stím prosím