Zdravím všechny. Delší dobu mě vzrušuje si někde najít pěknou mladou cikánku černošku. Chtěl sem se zeptat i na váš názor zdali to máte podobné.
Prosím jestli ano tak nějaké tipy kde bych mohl hledat.
Nejlépe lokalita Brno okolí Zvonařky. Ale i jinde po Brně.
Děkuji
Mám to stejně jako ty. Taky toužím po pohledný cikance, prostě tmavší holce, mulatka, černoška. Vždycky se mi líbíli. Měl jsem šanci a tu jsem prosvihl. Byla krásná
Je taky clovek,ale mnohe z vas vypadaji odpudive a hlavne jejich chovani na verejnosti je desne.. Nejhur pusobi ty matrony ,,mama rodu,, které musi neustale kricet a hadat se.
Od toho je statistika. Když si vybíráš psa tak si vybereš rasu podle nějakých vlastností a ne první co ti skočí pod nohy. Nedělej tady takové to "všichni jsme stejní"
Asi si nerozumíme. Rozhodně bych nepřirovnával vybírání ženy k vybírání psa. Kterou statistiku myslíš? Já si nevybírám ženy podle toho, která mi první skočí pod nohy. A rozhodně ne podle barvy kůže.
Přirovnávat nemusíš, rasa je rasa, biologii neochčiješ. A statistiky jsou různé jestli chceš, pobírání dávek dle etnika, zaměstnanost, užívání drog, kriminalita. Ale klidně si můžeš hrát na to jak jsme si všichni rovni, všichni jsou andílci a mezi lidmi není rozdíl. Možná bych doporučil přestěhovat se z Prahé do nějaké více multikulti oblasti, to by se ti mohlo líbit. Je to víc inkluzivní, rozmanité. Zážitky jsou taky bohatší. Doporučuju Mostecko, Kojetín, Bruntálsko, Ostravu, popřípadě exotičtější Luník-Košice. Pak nám po čtvrt roce dej vědět jestli se díváš na svět jinak nebo máš furt stejný názor. Neříkám, že nejsou slušné cigánky, znám i spoustu zaměstnaných a pracovitých cigánů a super chlapů. Ale jsou to většinou výjimky, které už ani jejich cigánské rodiny často nechtějí vidět a odřízli se od nich. Protože nezapadají k těm svým.
(upraveno)
Doporučuji nastudovat něco z antropologie. Europoidní (bílá) – patří sem indoevropská, semitská a matinská skupina. Je označována také jako běloši. Je původem v Evropě, západní Asii a severní Africe.
(upraveno)
To co píšeš je sice pravda,ano 50% je europoidni rasy, ale cikáni mají prapůvod v Indii ,stejně jako jejich jazyk a kultura ,od tam začali migrovat směrem na západ . Takže tvrdit ,že to jsou běloši jako poleno je blbost. Pro mě cikán jako černoch, je mi to prdel ,pokudnse chová normálně a uznává pravidla dané společnosti.
Jsem rád, že jsi napsal, že nejsou všechni stejní. To je to, o co mi jde.Ano, statistiky jsou takové, jaké jsou. Lidi nejsou andílci a každý člověk je jiný. Nezastávám se těch, co se takhle chovají. Zastávám se těch, co se snaží být lepší a společnost je stejně odsoudí. Neznamená, že mám v profilu Prahu, že jsem z Prahy :) Ústí, Kralupy, Česká lípa, Přerov a Ostrava. Byl jsem na všech místech a vím, co jsem viděl a zažil.
Většina žen od nich dává ruce pryč, protože si představí nějakou "špínu" někde z ulice nebo gheta. To ale neznamená, že nejsou výjimky. Je to způsobeno předsudkama a tak
Mnohdy nejde o predsudky. Staci se na nektere z nich jen podivat jak vypadaji a hlavne jak se chovaji. Tim nerikam,ze jsou uplne vscichni takovi,ale je jich vic nez si umime predstavit.A to jsou ty duvody proc neni dobre s nimi mit cokoliv splecneho.
Mě vždycky lákalo cucat tmavé dvorce a koukat na černou pičku, která je při roztažení uvnitř růžová. Zároveň mě zajímalo jejich jiné pižmo/vůně, stejně jako říkala kámoška po tom, co šukala černocha, ale asi si to umím odpustit. Normálně mě spíš odpuzujou.
Nevymlouvej jim to, pro rasisty budem stejne vzdycky jen cerny spiny a klidne muzes mit i vysokou skolu, byt doktorka, nebo cokoliv jinyho. Maji v sobe hitlera uz od mala 🤦♂️😃
Já tohle prostě komentovat nebudu . Ne rozhodně proto že bych neměl jak.....Kdo je slepej tak slepej zůstane.....Nebudu to dal rozpitvávat je to pro mě ztráta času bavit se se slepým a hluchým zároveň.
Typické chování menšin. A samozřejmě hned obviňovat z rasismu, to by vám šlo.
Od kdy je odmítnutí nenávist? Je to prostá odpověď na jednoduchou otázku. I v základech etikety se praví, že na odpověďi "Ne" není nic špatného.
"Máš rád ke kávě zákusek?"
"Ne."
Jednoduché, jasné. I blbec to pochopí. Pak ale přijde někdo, kdo řekne: Proč ten odpor? Ta nenávist? Co máš proti zákuskům?
Prostě nemám zájem. Chceš to snad napsat čínsky?
Sex z cikánkou ano/ne? Brno
Zdravím všechny. Delší dobu mě vzrušuje si někde najít pěknou mladou cikánku černošku. Chtěl sem se zeptat i na váš názor zdali to máte podobné. Prosím jestli ano tak nějaké tipy kde bych mohl hledat. Nejlépe lokalita Brno okolí Zvonařky. Ale i jinde po Brně. Děkuji
Chovala se k tobě jako hovado ona?
Od kdy je odmítnutí nenávist? Je to prostá odpověď na jednoduchou otázku. I v základech etikety se praví, že na odpověďi "Ne" není nic špatného.
"Máš rád ke kávě zákusek?"
"Ne."
Jednoduché, jasné. I blbec to pochopí. Pak ale přijde někdo, kdo řekne: Proč ten odpor? Ta nenávist? Co máš proti zákuskům?
Prostě nemám zájem. Chceš to snad napsat čínsky?
Láká vás sex s cikánkou? Ne.
To je celé. Co na tom chceš furt pitvat?