Sex z cikánkou ano/ne? Brno

Zdravím všechny. Delší dobu mě vzrušuje si někde najít pěknou mladou cikánku černošku. Chtěl sem se zeptat i na váš názor zdali to máte podobné. Prosím jestli ano tak nějaké tipy kde bych mohl hledat. Nejlépe lokalita Brno okolí Zvonařky. Ale i jinde po Brně. Děkuji

Nikdy, žádné míchání rasy....
Ano - ne nejde psát, protože chtějí 30 znaků....takže ANO.
Mám to stejně jako ty. Taky toužím po pohledný cikance, prostě tmavší holce, mulatka, černoška. Vždycky se mi líbíli. Měl jsem šanci a tu jsem prosvihl.*10* Byla krásná
To bys asi zažil sex jakY ještě nemels
Zkusíme si spolu zamrdat. Jsem taky od Hodonína.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kde bych teď našel levnou cigankou ?
..... slevový portál je vedle.................😄😄😄
Tak v Brně asi tam, kdy vždycky. Plynárenská a okolí. Chodím tam z práce občas a jsou tam
Na pracovním úřadě nebo sociálce.
A kdo ano,tak je čuně *3*. Nevím,co je hůř
Čuně v čem ? Znám mnoho pěkných Cikánek co o sebe pečují a jsou mnohem čistejši jak bílé holky
Fakt? jak jsi na to prisel? To zatelefonoval psychiatr ne?
To se tak říká😉, už jsem to několikrát slyšel
A du blejt velebnosti🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Příspěvek byl smazán.
Gypsy_laurinka
Gypsy_laurinka před 3 měsíci
Je taky clovek,ale mnohe z vas vypadaji odpudive a hlavne jejich chovani na verejnosti je desne.. Nejhur pusobi ty matrony ,,mama rodu,, které musi neustale kricet a hadat se.
Jenže to vypadají někdy všechny ženy bez rozdílu pleti. Takže bych nikoho neházel do jednoho pytle.
Od toho je statistika. Když si vybíráš psa tak si vybereš rasu podle nějakých vlastností a ne první co ti skočí pod nohy. Nedělej tady takové to "všichni jsme stejní"
Asi si nerozumíme. Rozhodně bych nepřirovnával vybírání ženy k vybírání psa. Kterou statistiku myslíš? Já si nevybírám ženy podle toho, která mi první skočí pod nohy. A rozhodně ne podle barvy kůže.
Přirovnávat nemusíš, rasa je rasa, biologii neochčiješ. A statistiky jsou různé jestli chceš, pobírání dávek dle etnika, zaměstnanost, užívání drog, kriminalita. Ale klidně si můžeš hrát na to jak jsme si všichni rovni, všichni jsou andílci a mezi lidmi není rozdíl. Možná bych doporučil přestěhovat se z Prahé do nějaké více multikulti oblasti, to by se ti mohlo líbit. Je to víc inkluzivní, rozmanité. Zážitky jsou taky bohatší. Doporučuju Mostecko, Kojetín, Bruntálsko, Ostravu, popřípadě exotičtější Luník-Košice. Pak nám po čtvrt roce dej vědět jestli se díváš na svět jinak nebo máš furt stejný názor. Neříkám, že nejsou slušné cigánky, znám i spoustu zaměstnaných a pracovitých cigánů a super chlapů. Ale jsou to většinou výjimky, které už ani jejich cigánské rodiny často nechtějí vidět a odřízli se od nich. Protože nezapadají k těm svým. (upraveno)
Až na to, že romové jsou bílá rasa
Bílá rasa těžko, když prapůvod máte v Indii
Doporučuji nastudovat něco z antropologie. Europoidní (bílá) – patří sem indoevropská, semitská a matinská skupina. Je označována také jako běloši. Je původem v Evropě, západní Asii a severní Africe. (upraveno)
Když si mám vybrat jinou rasu, tak asiatku, jsou hezké, štíhlé a užší, a celkově je jejich přístup trošku jiný
To co píšeš je sice pravda,ano 50% je europoidni rasy, ale cikáni mají prapůvod v Indii ,stejně jako jejich jazyk a kultura ,od tam začali migrovat směrem na západ . Takže tvrdit ,že to jsou běloši jako poleno je blbost. Pro mě cikán jako černoch, je mi to prdel ,pokudnse chová normálně a uznává pravidla dané společnosti.
Jsem rád, že jsi napsal, že nejsou všechni stejní. To je to, o co mi jde.Ano, statistiky jsou takové, jaké jsou. Lidi nejsou andílci a každý člověk je jiný. Nezastávám se těch, co se takhle chovají. Zastávám se těch, co se snaží být lepší a společnost je stejně odsoudí. Neznamená, že mám v profilu Prahu, že jsem z Prahy :) Ústí, Kralupy, Česká lípa, Přerov a Ostrava. Byl jsem na všech místech a vím, co jsem viděl a zažil.
MaxRockatansky
MaxRockatansky před 3 měsíci
Příspěvek byl smazán.
I kdyby byla, jeji nazor. Nebo snad nemame tu svobodu, kde si kazdy muze myslet co chce?
Jiste, ona ma pravo rikat si co chce, ja mam pravo se ji za jeji nazor vysmat. Ta svoboda slova se neda provozovat jednostranne.
Myslet si můžeš co chceš, ale když to říkáš nahlas, můžeš se dostat do křížku se zákonem.
Tak to nic moc ta svoboda, co?
Buď v pohodě.. tady jde jen o princip, že nechtějí aby se to říkalo či psalo .. jinak si myslím, že je to skoro všem jasné. 😉
Svoboda jednoho přece končí tam, kde začíná svoboda druhého, takže cajk. Nebo to vidíš jinak?
To je pořádku, každý máme svůj pohled na věc. A já se tu vyjadřuju v souladu s tím svým, stejně tak jako Ty.
Čím dál tím víc si spíš myslím, že attention whore... to asi nejlíp vysvětluje její projevy...
MaxRockatansky
MaxRockatansky před 3 měsíci
Většina žen od nich dává ruce pryč, protože si představí nějakou "špínu" někde z ulice nebo gheta. To ale neznamená, že nejsou výjimky. Je to způsobeno předsudkama a tak
Výjimky potvrzují pravidlo, jinak by to nebyly výjimky.
Mnohdy nejde o predsudky. Staci se na nektere z nich jen podivat jak vypadaji a hlavne jak se chovaji. Tim nerikam,ze jsou uplne vscichni takovi,ale je jich vic nez si umime predstavit.A to jsou ty duvody proc neni dobre s nimi mit cokoliv splecneho.
Kdyby vypadaly a byly na úrovni jako Grace C Maisa, Kandie Monae, Anna Foxxx, Halle Berry, Thandiwe Newton nebo Ashley Ocean ... proč ne.
Stejne jako s normalni zenskou jen jsou naruzivejsi ...
Ani náhodou plus 30 znaků .......
proč furt lidi píšou to debilní "30 znaků"? dyť to jde i bez toho, stačí znát správné znaky
Už tenkrát říkal jeden, že by se neměli barvy míchat . A to to byl malíř
Takže když byl někdo dlouho na slunci, tak si to má hodit?
Rakouský malíř narozen v Braunau?
Myslis toho jak ho nevzali na malirskou skolu a on pak nechal ty co neprijali ***ravit?
Každý má jiné chutě, ale já osobně nechápu co kdo vidí na cigánkách a už vůbec ne na černoškách 🫣
Ahojky, minule se mi ozval cigán/Rom a chtěl s semnou sex. Hrozně jsem se lekla. A odmítla jsem.
Každý není stejný některé sou slušně vychování a pracující legálně a vedou normální život.
Ale jo neříkám. Přeci jenom pěkná česká holka je nej 😉 jestli chceš ozvi se můžeme něco podniknout 😉🖐️
Mě vždycky lákalo cucat tmavé dvorce a koukat na černou pičku, která je při roztažení uvnitř růžová. Zároveň mě zajímalo jejich jiné pižmo/vůně, stejně jako říkala kámoška po tom, co šukala černocha, ale asi si to umím odpustit. Normálně mě spíš odpuzujou.
Moje řeč to mě právě rajcuje.
Tak do toho jdi a uvidíš, jestli se ti to bude líbit.
Urcite ano. Nejlepsi to je v brne marie kuncove 2. Enjoy.
I během dne se tam něco dá najít? A kolik si berou
Tam stávají na ulici nebo privát ?
Jojo jsou úžasný v posteli čím mladší tím lip
...jsou tam nějaké prodejné cikorky?? Cejl, Plynárenská atd....to je známý, ale tohle slyším prvně...👍
Ta ulice je asi Markety Kuncove,ne Marie. No je to tam des bes*66**75*
Tam stávají venku? Nebo jak to tam je přesně ? Díky
Tak to o tebe bude mezi zenami "rvacka" ☺☺
Ani ne,,, 🤔😅,,,, to dřív bude konec sveta🤩
Tady bude rvačka o víc rádoby mužů se mi zdá, samej alfasamec a chytrák tady 😉
No ale jinak sem normálně na pěkné české ženy samozřejmě 😉 jen mě to láká ale obejdou se bez toho.
Hlavně se musíš podívat, jestli nemá brouky :)
Tovize o tom mám největší strach. Na to si musím dát pozor
Gypsy_laurinka
Gypsy_laurinka před 3 měsíci
Nevymlouvej jim to, pro rasisty budem stejne vzdycky jen cerny spiny a klidne muzes mit i vysokou skolu, byt doktorka, nebo cokoliv jinyho. Maji v sobe hitlera uz od mala 🤦‍♂️😃
Je to jednoduchý. Oni se k nám chování jako hovada a my máme mít náruč otevřenou? To jako proč?
Jako hovado se chováte momentálně Vy, pane Hovado. Ona si ta dotyčná třeba vybrat barvu kůže nemohla, když se narodila. Vy snad ano?
Můžou si ony dotyčné černé vybrat jak se chovají a žijí.
Tohle nemá cenu ani komentovat
Tak vzhledem k tomu, že kolega odpověděl slušně a věčně, to nejspíš komentovat ani nemůžeš, protože nemáš jak...
Chovala se k tobě jako hovado ona?
Já tohle prostě komentovat nebudu . Ne rozhodně proto že bych neměl jak.....Kdo je slepej tak slepej zůstane.....Nebudu to dal rozpitvávat je to pro mě ztráta času bavit se se slepým a hluchým zároveň.
Evidentně sis nemohl pomoci a udělal jsi to*378* *14*
Ne jenom jsem ti odpověděl že se o tom nehodlám bavit ......
Typické chování menšin. A samozřejmě hned obviňovat z rasismu, to by vám šlo.
Od kdy je odmítnutí nenávist? Je to prostá odpověď na jednoduchou otázku. I v základech etikety se praví, že na odpověďi "Ne" není nic špatného.
"Máš rád ke kávě zákusek?"
"Ne."
Jednoduché, jasné. I blbec to pochopí. Pak ale přijde někdo, kdo řekne: Proč ten odpor? Ta nenávist? Co máš proti zákuskům?
Prostě nemám zájem. Chceš to snad napsat čínsky?
On se Ti ale impotente jorgi nikdo nenabízel, pokud sis nevšiml. Tak směle do toho a napiš to čínsky. Typické chování nemenšin máš.
Nevím, proč by se mi měl někdo nabízet.
Láká vás sex s cikánkou? Ne.
To je celé. Co na tom chceš furt pitvat?