Ahoj. . Já nosím pánské tanga už 20 let. Šou super a pohodlné. A taky mám i tanga plavky, a nosím je bežné k vode.
Tanga a slipy jsou na chlapovi komické vždy, nezáleží na postavě.
Tanga jsou pro ženy, a ještě bych je doporučoval nosit obráceně, tzn. zadní díl (proužek) dopředu
Tanga jsou pro ženy, a ještě bych je doporučoval nosit obráceně, tzn. zadní díl (proužek) dopředu
Ja tiez nosim tanga a jocksy je to velmi pohodlne pradlo treba skusit nie je to o orientacii
Pánské tanga se mi moc nelibí. Mě se spíš líbí jock strapy.
Věřím, že jsou tanga na nošení pohodlná. Nemáte někdo zkušenost s jejich nákupem ve větší velikosti? Větší velikostí myslím 4XL ,klasická jednobarevná ne s nějakými přiblblými chobůtky a čumáčky. Dejte tip na obchod, který se tímhle zabývá. Díky
Nechutný a pro chlapa určitě naprosto nepraktický.
Jako názor ? pokud to rád nosíš, tak to nos.. A pokud ne ? tak to neřeš :D ... prostě jenom mentalita lidí rozlišuje jestli kluk smí nosit tanga/sukně a oblékat se jako ženská.. Jsme lidi a to že někdo řekne tepláky jsou pro kluky a sukně pro holky není důležité.. Proto říkám pokud mi to nerve před obličej, tak ať si klidně i penetruje zadek :D .. nic víc
Ahoj ja nosim zenske tanga a paci sa my to ked ich mam nasebe velmy mna to zrusuje
Pánská tanga jsou super. Nosím je deně
Ked uz tak pod riflami alebo nohavicami len naostro :-)
zdar chlapi, aj ja nosim tanga, uz asi 20 rokov, zatial ma v nich videl len kolega, troska sa pousmial, rad bi som vedel ci sa tu najde chlap co ma aj snurkove tanga z mini vackom v predu
Já je mám taky string i obyčejné tanga.
Jo tak jsem taky začal nosit teda koupil jsem si jeden skousek síťovanej předek ale to spíš kvůli létu že sit ovemu pod dres což je samozřejmně praktický, mimochodem jsem je teď zkoušel, nosil jsme je dva dny a v pohodě, takže je klidně budu nosit i nadále a uvažuju o koupi jocks strapů ty jsou asi ůplně nejlepší a nepraktičtější varianta pro chlapy, lepší než boxerky, slipy a tanga. Jocksy podle mě vedou co se tíče pohodlí a praktičnosti.
caw chlapy,rad bi som sa opytal ze ci ma niekto take tanga co maju len vacok bez snurky cez dierku
Jo mám ty tanga bez zadní šňůrky a nosí se špičkově mám je v galerce.
Sám nosím boxerky,tanga bych na sebe nevzal,manželce se také na mužích nelíbí.
Asi pred piatimi rokmi,som na to že existujú aj panské tangáče ani nepomyslel.Jedného dňa bola(teraz už bývalá žena)aj s dcérou na nákupoch a mne kúpili tanga.Pousmial som sa nad tým a povedal som že ja nie som žiadny úchyl a také niečo si neoblečiem.Na druhý deň ráno,ked´som sa obliekal,vyskúšal som si spomenuté tangáče.Bol som sam doma,takže som sa v nich poprechádzal po byte,pozrel do každého zrkadla a povedal som si že si ich nechám na sebe.Bolo leto,obliekol som si plachťáky gate,tričko,sandále a pod´ho von.Zistíl som že mi sadli,aj ked zo začiatku mi vadilo,že sa mi"vrezávajú"do zadku.Postupne som si na to zvykol.A začal som si kupovať už len tangá,najradšej čiernej alebo modrej farby.Od vtedy som ich začal nosiť pravidelne.Niekedy cez zimu si obliekam boxerky,ale najradšej mám tangá.Dokonca jedny mám aj damské,dala mi ich(teraz už)bývalá žena,nevyhovovala jej farba,lebo sú hnedé.Ja by som si tiež neobliekol napr.žlté alebo ružové,čo sú podla mňa ženské farby...Toto je môj príbeh,jak som začal nosiť tanga.Odporúčam vyskúšať každému.
Pánská tanga jsou super. Nosím je deně.
Ahoj. Taky nosím tanga a gay nejsem. I muži mají právo se moderně oblékat a o spodním prádle to platí také.
No,po chlapoch v tango plavkách nepozerám,pretože mi to nič nehovorí.Ale ked´má na to postavu,prečo nie?Horšie je to u žien,niktoré to preháňajú.Napr.120 kilová žena,a ukáže sa na kúpalisku v tango plavkách?Alebo ženy s celulitídou?A čo bolo vrcholom všetkého,asi pred dvomi rokmi sa v nemenovanom kempe,ukázala v tango plavkách mladá asi 25r.kočka.Ono to bola pastva pre oči nás chlapov,ale zabudla sa do ních oholiť.Všetci po nej pozerali nie preto že by sa im to páčilo,ale hlavne preto že jej trčali von fúzi.Fuj,na tento pohľad nikdy nezabudnem.
Mam veľa nohavičiek aj iného dámského prádla.Vaľmi sa mi však pačia nohavičky
bedrové saténové s čipkami.Poradí mi niekto kde kúpiť?
?Našiel som stranky, kde takéto predávajú v Amerike,ake nemám skúsenosti s platbou.Ma niekto podobné skôsenosti?Dík
bedrové saténové s čipkami.Poradí mi niekto kde kúpiť?
?Našiel som stranky, kde takéto predávajú v Amerike,ake nemám skúsenosti s platbou.Ma niekto podobné skôsenosti?Dík
Zajímalo by mě co si myslíte o tanga plavkách u mužů? Zajímají mě názory zejména žen...Díky za odpovědi!
Mě se tanga na chlapech nelíbí-vůbec, ani slipy, nejradši mám boxerky. Kdyby byl chlap v tangách, tak mě hned napadne, že je 4%, nemůžu si pomoct.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak já jsem na ně zvyklej,chodím se v nich běžně opalovat,koupat,reakce lidí neřeším.Za prvé jim do toho nic není,ale je fakt,že dost lidí si prohlíží.Ale jinak nic.
Jasně. Je naprosto jedno jak je člověk orientovaný. Já jsem například zažil, když jsem dělal na letišti, že náš dispečer v zimě nosil dámské punčocháče pod kalhotami. Když sem se ho na to ptal, řekl mi, že mu to poradila jedna kočka se kterou právě chodil. Dokonce mu prý řekla, že existujou pánské punčocháče. Jen dodávám, že na Ruzyni na ploše, v zimě když je ve městě -12C' tak tam určitě nezřídka 18-20' Takže všechno je to asi o zažitých zvycích. Ve Skotsku chodí v sukních a nikdo se nad tím nepozastaví ale zkuste si jí vzít někdo tady a vyjít si na Václavák.He,he.
Na těch punčocháčích nevidím nic špatného. Nosí ty dámské, protože asi zjistil, že pro pány jsou podstatně dražší.
Podľa mňa nosí dámske pančucháče preto že ich je dostatok na trhu.Môže si vybrať farbu a číslo od výmyslu sveta.Ale horšie je to s panskými pančucháčmi,lebo ich je(aj u nás na slovensku) veľmi málo.Človek musí mať šťastie ked na ne natrafí.A potom vyrábajú len malé čísla.Večšina pančucháčov je len do č.160-170,na nás vyšších čo máme nad 180 cm sa akosi zabúda.
ja ich nosim tiez. vobec to nieje o orientacii.
ja nosievam tanga a niesom buzik.....ine pradlo ani nemam
Som rád, že tu existuje táto téma. Ja som si pánske tangá kúpil asi pred mesiacom, a nosím ich veľmi rád. Len som ich(aspoň tu na Slovensku) nevidel predávať v bežných obchodoch.
Bol by som rád, keby hlavne ženy prispeli svojimi názormi do tejto témy. Lebo to, keď muži nosia tangá (hlavne ak sú pánske) neznamená, že sú "iní".
Bol by som rád, keby hlavne ženy prispeli svojimi názormi do tejto témy. Lebo to, keď muži nosia tangá (hlavne ak sú pánske) neznamená, že sú "iní".
Ahoj, i já nosím tanga už docela dost dlouho, protože jsou prostě perfejtně pohodlné a navíc se mi to i líbí. Nosím normální tanga a občas i trochu luxusnější, cítím se v nich dobře. Zkoušel jsem dokonce tanga jako plavky, no reakce okolí byly řekněme smíšené :-) Rozhodně to nemá nic společného se sex. orientací, já jsem např. heterosex. a nosím je taky. Naopak si myslím, že pro partnerku to může být, podle vlastních zkušeností, docela přitažlivé a vzrušující a když má chlap pěknou postavu tak o to víc. Jen mě mrzí, že v téhle debatě není právě víc názorů od žen. Zajímalo by mě co si myslí a co se jim líbí víc ???
Tanga nosím furt, a chtěl bych zkusit vyrazit v tanga-plavkách, ale zatím jsem nenašel odvahu. Mohl bys víc popsat reakce lidí, když jsi v nich vyrazil? A kde to bylo?
Jestli nosí tanga on nebo ona je to uplně jedno,doba je taková a móda si žádá své.Nosí je normální kluci i ti druzí a na první pohled nepoznáš jestli je to ten nebo ten.Myslím si,že jde hlavně o pohodlí,tanga nosím zhruba 4 roky a jsem s nima moc spokojenej,neznám lepší spodní prádlo,občas si vezmu panty,boxerky,ale nad tanga není.Žena proti tomu nic nemá a říká,když se v tom cítíš dobře,tak proč ne.Muj kolega je dokonce začal nosit dřív než jeho žena.Není to o sex.orientaci,ale o moderní době,takže pánové,vyzkoušejte a uvidíte.
blbost, na postavě nezáleží, jde o to jestli se v tom cítíš ty sám, já je nosím taky, nosím taky strečový slipy a neumim si představit nosit trencle v kterejch se mi bude houpat ze strany na stranu

Kluci a tanga
Zajímá mě názor