Zbytečné zakládat "nové" téma, když "Fantasy" se tu několikrát probírá:
amateri.com/cs/forum/31405/fantasy-klub
amateri.com/cs/forum/36109/sw-fantasy-gentleman-party
Nebo někdo další založí "jiné" téma "Fantasy pátek", "Fantasy středa", "Fantasy pondělí" (v pondělí pravděpodobně mají zavřeno)?
Jistě lze nalézt info i na webu samotného klubu, FB atd.
Připadá mi to jako výroba reklamy zdarma na určité komerční (SW) kluby. Není to dnes první takový "nenápadný" dotaz na to, jak to v klubu chodí, co se tam bude dít atp. (upraveno)
amateri.com/cs/forum/31405/fantasy-klub
amateri.com/cs/forum/36109/sw-fantasy-gentleman-party
Nebo někdo další založí "jiné" téma "Fantasy pátek", "Fantasy středa", "Fantasy pondělí" (v pondělí pravděpodobně mají zavřeno)?
Jistě lze nalézt info i na webu samotného klubu, FB atd.
Připadá mi to jako výroba reklamy zdarma na určité komerční (SW) kluby. Není to dnes první takový "nenápadný" dotaz na to, jak to v klubu chodí, co se tam bude dít atp. (upraveno)
Skoro jsem ani necekal, ze sem nějaký odkaz nepřiletí s onou výčitkou, ze zde toto vlákno je. Kdybych chtěl hodiny pročítat diskuze, abych nalezl konkrétní odpověď, udělám si na to +- hodku casu abych to nekde ve vlákně nasel. Pokud myslíš ze vypadáme jako někdo kdo si dělá reklamu na klub tak mi to přijde v celku úsměvné. Ale ne z důvodu ze by jsme reklamu dělali, ale z důvodu jak muže byt nekdo tak hloupý. Naštěstí zde existují i lidé, kteří napíší i zprávu a dokonce se nás ujmou na první návštěvu a udělají nám doprovod. Tedy děkujeme za ne zcela relevantní odpověď, která byla úplně zbytečná. Ale chápu, ze někdo má tu potřebu si vylit srdíčko a k danému tématu napsat úplnou blbost.😁 Mimo jiné od toho fórum je, založit a diskutovat. Myslim ze tu jsou mnohem “lepsi” témata které více ocení tvé komentáře. Ahoj, Pavel
Pokud jste líný či neschopný + - hoďku strávit hledáním odpovědi na něco nebo nelézt stejné, již existující téma, to je pak těžké.
Právě ve starších, již existujícíh tématech lze najít řadu odpovědí na otázky, kvůli kterým někdo založí "nové" téma. A když odpověď nenalezne, není přece problém staré téma oživit položením nové otázky.
Představte si, že se stejnou rétorikou by tu vyrukovali všichni uživatelé. Místo necelých 40.000 v současné době založených témat bychom jich tu mohli mít 120.000 nebo půl milionu. To by pak teprve bylo žůžo něco najít. To by pak jistě každý nehledal, ale hned zakládal staro-nové téma.
Jak píšete, Fórum je tu od toho, abychom diskutovali. Ano, ale proč Fórum činit ještě více nepřehledným zakládáním témat, která tu již existují? Na různých jiných fórech existují moderátoři, kteří bdí nad kulturou fóra a nevhodné příspěvky mažou nebo přesouvají tam, kam patří. Tady bohužel nic takového neexistuje a zřejmě to nejde udělat ani pro VIP nebo za kredity, tak to tu nikdo neřeší, bohužel.
K ostatním vašim zvratkům ohledně vylévání srdíčka, reklamy na SW klub či hlouposti toho, kdo něco napíše k duplicitě tématu se nemá ani cenu vyjadřovat, stejně byste to asi nepochopil.
Právě ve starších, již existujícíh tématech lze najít řadu odpovědí na otázky, kvůli kterým někdo založí "nové" téma. A když odpověď nenalezne, není přece problém staré téma oživit položením nové otázky.
Představte si, že se stejnou rétorikou by tu vyrukovali všichni uživatelé. Místo necelých 40.000 v současné době založených témat bychom jich tu mohli mít 120.000 nebo půl milionu. To by pak teprve bylo žůžo něco najít. To by pak jistě každý nehledal, ale hned zakládal staro-nové téma.
Jak píšete, Fórum je tu od toho, abychom diskutovali. Ano, ale proč Fórum činit ještě více nepřehledným zakládáním témat, která tu již existují? Na různých jiných fórech existují moderátoři, kteří bdí nad kulturou fóra a nevhodné příspěvky mažou nebo přesouvají tam, kam patří. Tady bohužel nic takového neexistuje a zřejmě to nejde udělat ani pro VIP nebo za kredity, tak to tu nikdo neřeší, bohužel.
K ostatním vašim zvratkům ohledně vylévání srdíčka, reklamy na SW klub či hlouposti toho, kdo něco napíše k duplicitě tématu se nemá ani cenu vyjadřovat, stejně byste to asi nepochopil.
Pokud ti dane téma vadí proč ho otevíráš reaguješ na nej?🤣 chapu ze jako pan ve svém věku mas mraky casu brouzdat po netu a hledat lehké děvy. Přijde mi to úsměvné stejně jako to že ti vůbec odpovídám. Hawk, domluvil jsem
(upraveno)
Mě téma "Fantasy" jako takové nevadí, pokud není inzertní nebo propagační.
Mě vadí to, že někdo není schopný či ochotný nalézt na Fóru stejné, již existující téma (obsahově, názvem ...) a hned musí zakládat "nové" téma, které tu již existuje, ve vašem případě dokonce několikrát.
Domnívám se, že otvírat nebo číst jakékoliv téma je svobodnou možnosti zde na serveru Amateri.com, a to jak pro registrované uživatele, tak dokonce i pro neregistrované návštěvníky. A abych se nejen já dozvěděl, co téma obsahuje, musím je (nebo kdokoliv jiný) otevřít a přečíst si ho. Toť odpověď na váš dotaz "...proč ho otevíráš..."
To, že na identické téma někdo reaguje, nemá nic společného se čtením a otevíráním .
Myslím si, že co dělá pán ve svém věku či koho hledá, je jeho osobní věc, hlavně když nedává inzeráty do Fóra či nezakládá ve Fóru duplicitní příspěvky. I vy se jednou možná dožijete mého věku.
Mě vadí to, že někdo není schopný či ochotný nalézt na Fóru stejné, již existující téma (obsahově, názvem ...) a hned musí zakládat "nové" téma, které tu již existuje, ve vašem případě dokonce několikrát.
Domnívám se, že otvírat nebo číst jakékoliv téma je svobodnou možnosti zde na serveru Amateri.com, a to jak pro registrované uživatele, tak dokonce i pro neregistrované návštěvníky. A abych se nejen já dozvěděl, co téma obsahuje, musím je (nebo kdokoliv jiný) otevřít a přečíst si ho. Toť odpověď na váš dotaz "...proč ho otevíráš..."
To, že na identické téma někdo reaguje, nemá nic společného se čtením a otevíráním .
Myslím si, že co dělá pán ve svém věku či koho hledá, je jeho osobní věc, hlavně když nedává inzeráty do Fóra či nezakládá ve Fóru duplicitní příspěvky. I vy se jednou možná dožijete mého věku.
Ahoj, resili jsme to same pred Silvestrem. Volal jsem do Fantasy a pan mi rekl, ze v nedeli chodi 5-10 paru max. Patek/sobota kolem 50ti. Tak jsme nakonec sli zkusit jiny club.
V neděli jsme tam nikdy nebyli,ale ono ani těch padesát v pátek a sobotu není pravidlem.A jaký klub jste zkusili?My byli v neděli v Bunkru a tam bylo dost prázdno (o Nirvaně ani nemluvě).
Sli jsme prave taky do Bunkru a tam bylo tak 5 paru a jinak panove vsech narodnosti. Vstupne bylo 300, tak clovek nemuze cekat zazraky. Dali jsme si saunu, neco maleho na zub a o pulnoci sli domu. Priste chceme zkusit Nirvanu :)
V Nirvaně jste nemohli být v neděli, když už je má přes půl roku zabřené 😊
To vím.Byli jsme tam jiné dny celkem 3x a nikdy tam plno nebylo.A když tam nejsou lidi v sobotu,tak neděli by mě ani nenapadlo zkoušet.
Nakonec jsme to zrušili a jdeme v zítra v sobotu.. Neděle je prý opravdu mrtvá a spise je to prý o seznámeni se s prostředím.
Tak srovnávat cluby co mají otevřeno 7-18 let s clubem co je otevřeny dva roky a porad hledá svou klientelu, nebo si myslíte že se otevře club a bude mít hned narvano ? Byli jste u toho když začínalo Fantasy ?

Fantasy neděle
Ahoj jdeme poprvé a chceme jít v neděli. Kolik tam prosím je tak zhruba možné potkat lidi? Aby jsme tam případně nebyli úplně sami a bylo s kým pokecat. Chápu, že v pondělí jde mraky lidí ráno do práce, tak to může být o dost volnější.. Díky za konstruktivní odpovědi. 😉