Neznate nekdo "praseni.cz"?

Nahodou jsem narazil na server "praseni.cz", ale je jen pro registrovane a za registraci musis hned zaplatit 50kc. Tak si myslim, ze je to ukazkovy podvod. Presto se zeptam, jestli to nekdo neznate 'zevnitř'. Co kdyby... Tenhle server Amateri spěje rychle do kytek, zavedenim placeneho obsahu se meni na jakesi ceske OF a ja nejsem ochoten za jakykoliv obsah platit. Platit za provoz serveru lze akceptovat, ale za konkrétní obsah nikdy ne. Takze mi jde o to, zda se registrací na Praseni.cz clovek dostane k realnemu a originalmimu obsahu, nebo jen k přehledu, co ma dal zaplatit (jako je tomu stále vic tady).

Nevim jak to funguje teď,ale podvod to nebyl. Klasická sociální sit, zaměřena na prasení, převážně gay komunita. Měl jsem tam účet, ještě před zpoplatněním, pak jsem ho zrušil. Za ty prachy to nestalo, aspoň pro mě.
Každopádně prachy vládnou světu, nikdo nebude dělat nic z lásky k lidem. Ani charita není zadarmo a z lásky (až na výjimky)
Proč by někdo měl ztrácet čas a i prachy za něco takového??
Proč si místo toho nezařídíš prasení se svojí holkou.
Pak by vás něco takového ani nenapadlo.
To už jsme na tom tak špatně, že někomu stačí být jen na nějakých pofiderných stránkách kde jen někdo trolí nějaké svoje fantazie místo reálného sexu?