Vždyť k tomu slouží filtr kategorií ve výpisu galerií a videí. Většinou to je i dobře nastavené. 😅
Piču! Když kliknu na smíšenou skupinu - alespoň piktogram ji jasně definuje jako muži a ženy - a tam na mě vybafne několik buziku jak si protahují anály, je to pro mě na
. Když uživatele upozorním v komentu pod galerií, že to špatně zavěsil do kategorie, dočkám se jen smazání komentáže admimem ( prý urážení) a k tomu nádavkem výhružku o zablokování přístupu do komentářů.
.. jen jsem to dopsal a hle, další takovej...filtr nastaven na Smíšená skupina, bez trans
amateri.com/cs/alba/4074775/m-r-d-a-n-i-3ka (upraveno)
amateri.com/cs/alba/4074775/m-r-d-a-n-i-3ka (upraveno)
vždy bude někdo nespokojený... ale ani gay obsah není tak strašný, aby se to nedalo překiknout ;)
Já se rád podívám na pěkné muže a klidně by mi nevadilo zobrazovat jen gaye. Chápu, že plno hetero mužů má problém s gay obsahem a že jim není příjemné, když jim píšou komentáře, že by jim to a tamto... Mě zase vadí, že dám pryč kategorii trans a ve většině případů je tam stejně mám a nebo jsou v mužské kategorii a je to samé krajkové prádlo atd.. Ještě by to chtělo filtr na vyhřezlé prdele kde pomaličku leze střevo ven, ale to bych chtěl moc 😂
Jo…to máš pravdu. To taky nemusím.
Mě spíše přijde divně to rozdělení muž atd.... Snad chci nechci vstoupit, bylo mi 18... Obsah tu je stejně promichan ať zadám cokoliv.
Osobně mi homosexuální tématika nevadí, podívám se. Nicméně rozumím, že jeden nechce na první dobrou vidět, co se mu nelíbí či příčí...
Osobně mi homosexuální tématika nevadí, podívám se. Nicméně rozumím, že jeden nechce na první dobrou vidět, co se mu nelíbí či příčí...
Tady jsou jenom buzny a nesmí se proti nim nic napsat
Já bych taky byl rád, kdyby admini dělali to, co kdysi, a to sice, že když si nějaký ženský profil dal do popisu , že nabízí šukání za prachy a neměl inzerát, tak ho smazal. Od doby, co na to kašlou, tak je to tady samá děvka, která nechce platit za inzerci a plete se mezi už tak malý počet normálních žen tady!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Možná to něco vyřeší, ale stejně to nebude oni. Gay muži stejně polezou do skupiny hetero, protože jsou prostě gay. Takže ze začátku to možná fungovat bude, ale nakonec se to stejně zase promíchá.
to si myslim ze neni vubec spatny napad :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Protože admini na to kašlou a klidně schválí jako skupinovou fotku galerii s osmi fotkami penisu a jednou rozmazanou skupinu evidentně staženou z netu.
Klidně může být, je mě jedno, na co kliknu

Rozdělení Amatérů do skupin
Mám takový návrh. Co kdybyste na úvodní stránce dali místo skupin (MUŽ, ŽENA, PÁR), na který musí při přihlášení kliknout uživatel, dali na výběr jiné tři skupiny jako HETERO, gay/lesby/bi a placené služby.? Myslím, že by to bylo daleko lepší, než tohle, co je teď. Já tam zvolím skupinu MUŽ a vyskočí mi tam akorát frajeři, co si hulí ocasy a na to já zvědavá fakt nejsem.