Môj posledný príspevok do tohto fóra- neskutočne som sa pobavila na reakciách mužov, ktorý tu prispievajú.
Veľmi urazené egá a verte mi, muži, ktorý majú finančné prostriedky takéto veci absolútne neriešia.
Len mentálnr zaostalý ľudia. Haha, pán by chcel fotiť amatérske videá a fotky zadarmo hahaha. Ja len k tomu dodám jednu jedinú vetu. Ani sliepka nehrabe zadarmo a dúfam, že tento pán sa nebude rozmnožovať :)) v žiadnej forme (upraveno)
Veľmi urazené egá a verte mi, muži, ktorý majú finančné prostriedky takéto veci absolútne neriešia.
Len mentálnr zaostalý ľudia. Haha, pán by chcel fotiť amatérske videá a fotky zadarmo hahaha. Ja len k tomu dodám jednu jedinú vetu. Ani sliepka nehrabe zadarmo a dúfam, že tento pán sa nebude rozmnožovať :)) v žiadnej forme (upraveno)
to jo ale je plnej net fotek a videí zdarma
co ti nato napsat, šlápl jsem ti holčičko na kuří oko, tak snad to bude tvůj poslední příspěvěk
Tak podle tvého příspěvku máš ego uražené maximálně ty, což si můžeme přečíst v tvých odpovědí.
A nebo piš dál, dobře se to čte, ale dej pozor, aby ti nepraskla cévka v hlavě.
přesně tak, máš pravdu:
Zadarmo ani kuře nehrabe (upraveno)

Tak podle tvého příspěvku máš ego uražené maximálně ty, což si můžeme přečíst v tvých odpovědí.
A nebo piš dál, dobře se to čte, ale dej pozor, aby ti nepraskla cévka v hlavě.
přesně tak, máš pravdu:
Zadarmo ani kuře nehrabe (upraveno)
Proč by nešly?
Ptal se protoze jsem si posilala na svuj ucet nejaky drobny a cekam uz druhy mesic. Je mi totiz divny ze tam nemusim udavat bic a takove veci
nicmene Revolut te normalne registruje jako kazda jina banka, pred financakem se tak neschovas, to ma EU dobre osefovany.
Revolut je litevská banka, tak je to převod do zahraničí
Ano to chapu :D ale jde mi o to jestli to teda muzu poslat na revolut ty kredity.
Protoze mi prijde divny ze nemusim davat bic a takove veci :D
Protoze mi prijde divny ze nemusim davat bic a takove veci :D
Pardon, přehlédl jsem se.
V pohode :D ale asi nedostanu odpoved :D
Ahoj, dostala si kredity? Ja som si tiež dávala na Revolut, ale na podpore mi bolo povedané, že často Revolut platby odmieta a vracajú sa kredity späť na konto.
A dobre ti tak, financak asi cizi platby nerespektuje :-)))
Ahoj, ano dostala ale snad asi po 2 měsících :D
To je hrozné. Ja nemám slov absolútne čo sa týka tých kreditov. Človek má zarobené peniaze za svoj content, ktorý dáva a večne stále s tým robia problémy. Ja od júla už čakám na vyplatenie. Odpovede od podpory po 2-3 dňoch s automatickými odpoveďami predpripravenými. Vôbec si nevážia užívateľov, ktorý im tu vlastne tvoria obsah. Môj názor.
NECH SI VYPLACET PO MALYCH CASTKACH a tak dlouho cekat nebudes, jinak kredity mivam vyplacene do peti dnu ale po malych castkach.
vy jste jen malé procento co si za obsah nechá platit.
Obsah určitě netvoříte, od toho tu jsou jiný a mají obsah zdarma.
Podmínky ohledně kreditu jste si měly přečíst dopředu + formy jak vyplatit.
Perlička: Človek má zarobené peniaze za svoj content

Jen pro vysvětlení napiš proč si necháš peníze vyplácet na revolut.
ano, je to jen tvůj názor, vidíš počet odpovědí na tvůj dotaz.
(upraveno)
Obsah určitě netvoříte, od toho tu jsou jiný a mají obsah zdarma.
Podmínky ohledně kreditu jste si měly přečíst dopředu + formy jak vyplatit.
Perlička: Človek má zarobené peniaze za svoj content

Jen pro vysvětlení napiš proč si necháš peníze vyplácet na revolut.
ano, je to jen tvůj názor, vidíš počet odpovědí na tvůj dotaz.
(upraveno)
Záleží na tom, či sme malé alebo nemalé percento?
Tvoríme určitú časť obsahu pre amatérov ako každý jeden tvorca a dokopy to tvorí jeden celok alebo sa mýlim?
To, či je obsah "zadarminko" alebo nie, je naša osobná vec a tvoja zbytočná starosť.
Je tam možnosť tvoriť za kredity? Áno je, čiže my ju využívame.
Definícia slovného spojenia "vytvárať obsah"= utvoriť, spracovať najmä tvorivou činnosťou fotky, resp. videá a iné činnosti s erotickým obsahom, nakoľko sa nachádzame na erotickej stránke.
To, že ty chceš "zadara" fotiť fotky do galérie pre amatérov? Nech sa páči. Tvoja osobná vec ja teba neodsudzujem.
Pokiaľ ty osobne vidíš potešenie v tom, že svoju energiu investuješ do niečoho podobného- len do toho.
Perlička: Ja by som ťa vieš kde poslala? Do Kuvajtu, robiť ministra zahraničných vecí pre zbytočné záležitosti.
Ešte sa ťa takto opýtam. Ty si kto, že ja ti mám vysvetľovať, že kde a prečo som si tam nechala poslať peniaze za kredity? Ty tu čo vlastne riešiš? Bavíme sa o lehote vyplácania kreditov a ty tu splietaš dve na tri.
Čo nemáš prachy na to aby si si kúpil amatérske videá a si z toho frustrovaný, ak smiem vedieť?
Tvoríme určitú časť obsahu pre amatérov ako každý jeden tvorca a dokopy to tvorí jeden celok alebo sa mýlim?
To, či je obsah "zadarminko" alebo nie, je naša osobná vec a tvoja zbytočná starosť.
Je tam možnosť tvoriť za kredity? Áno je, čiže my ju využívame.
Definícia slovného spojenia "vytvárať obsah"= utvoriť, spracovať najmä tvorivou činnosťou fotky, resp. videá a iné činnosti s erotickým obsahom, nakoľko sa nachádzame na erotickej stránke.
To, že ty chceš "zadara" fotiť fotky do galérie pre amatérov? Nech sa páči. Tvoja osobná vec ja teba neodsudzujem.
Pokiaľ ty osobne vidíš potešenie v tom, že svoju energiu investuješ do niečoho podobného- len do toho.
Perlička: Ja by som ťa vieš kde poslala? Do Kuvajtu, robiť ministra zahraničných vecí pre zbytočné záležitosti.
Ešte sa ťa takto opýtam. Ty si kto, že ja ti mám vysvetľovať, že kde a prečo som si tam nechala poslať peniaze za kredity? Ty tu čo vlastne riešiš? Bavíme sa o lehote vyplácania kreditov a ty tu splietaš dve na tri.
Čo nemáš prachy na to aby si si kúpil amatérske videá a si z toho frustrovaný, ak smiem vedieť?
No myslim, ze ty by ses mela chovat slusneji, protoze ty jsi tady zavisla na prijmu tedy prodeji videi a fotek, Ne ten komu jsi psala ze ma problem je koupit, on by treba i koupil, kdyby ses nechovala arogantne.A kreditu teda vyplaceni na revolut se nedockas, je to zahranicni banka a na ty ma fu policeno, pa.
(upraveno)
ve zkratce odpovím hned
na tvoji poslední větu.
Chtěl jsem ti odpovědět zítra.
Co do toho pleteš peníze, proč by měl kupovat videa a být z toho frustrovaný, co to je za nesmysl
Flustrovaná si možná ty, že ti nechoděj peníze

Chtěl jsem ti odpovědět zítra.
Co do toho pleteš peníze, proč by měl kupovat videa a být z toho frustrovaný, co to je za nesmysl

Flustrovaná si možná ty, že ti nechoděj peníze

Proč? Asi něco není tak, jak je prezentováno. Revolut je něčím pro určité lidi přitažlivý, když mne vydírali, také chtěli platbu na Revolut.
Mas naprostou pravdu. Jeste si berou 20% a je to za me absolutně nevychytané. Musíš udělat 3 ověření mas je ? Já totiž neměla ověřeny ale kredity šli posilám na ucet a pak mi napsali ze to musim ověřit jeste fotkou s datumem a prezdivkou
Proč si to prostě nepošlete na normální účet tady u nás
doufám, že nečekáš od slečny (paní) přímou odpověď.
Přečti si výše co odepsala na můj příspěvěk.
Vypadá to, že jsem slečně šlápl na kuří oko
Dnes nemám chuť ani čas odpovídat na ješitnou nic odpovídající odpověď
viz Prepáč, ale mojou povinnosťou nie je vysvetľovať niekomu z akého dôvodu využívam Revolut
Tvojí poviností to není, ale proč to nenapíše?
zajímavé je, že odpovědi od těchto "profesionálek" jsou si podobný jako vejce vejci :-)
(upraveno)
Přečti si výše co odepsala na můj příspěvěk.
Vypadá to, že jsem slečně šlápl na kuří oko

Dnes nemám chuť ani čas odpovídat na ješitnou nic odpovídající odpověď

viz Prepáč, ale mojou povinnosťou nie je vysvetľovať niekomu z akého dôvodu využívam Revolut
Tvojí poviností to není, ale proč to nenapíše?
zajímavé je, že odpovědi od těchto "profesionálek" jsou si podobný jako vejce vejci :-)
(upraveno)
Prepáč, ale mojou povinnosťou nie je vysvetľovať niekomu z akého dôvodu využívam Revolut, Pre mňa osobne to má viacero výhod. Nikdy som s tým nemala problém v žiadnej inštitúcii iba tu na amatéroch. Chodila mi tam bežne aj výplata z práce. Neviem, prečo by to mal byť problém.
Áno, mám už niekoľko mesiacov, napriek tomu to odo mňa znovu žiadali.
revolut
Jdou kredity posilat na revolut ucet ?