Jj, je to tak. My to nepraktukujeme, ale jednou mě při řízení začala kouřit , raději jsem odbočil na lesní cesu a tam jsem ji to nechal dodělat. Nechtěl jsem riskovat, citil jsem, že bych měl při orgasmu asi problém s řízením. .
Samozřejmě.
A nejlepší byl na to automat...
Po cestě pohonila a pokuřila, a já jí hrabal do kalhotek.
Když si vzala sukni, tak už jsem věděl co bude.
A když už byla rozdivočená, ta jsme si udělali zastávku na její orgáč.
Já, jakožto zmíněný šofér, bych asi na to jen blbě koukal a nechápal jestli vidím správně .. člověk totiž v těch osobákách vídá mnohem horší věci, než nějakou kuřbu .. 👌🏻😂
Líbí se mně, jak to tady někdo automaticky dislajkuje, úplně nesmyslně 😂 Jako bylo to spíš myšleno tak, že na kuřbu klidně mrknu, pokud to budou dva koukatelní lidi .. mnohem radši než na debílka s telefonem u ucha co se motá od pruhu k pruhu nebo ideálně 80 v pravým 😂
Tak ono to není wau pohled, ani jindy Vás pány vidět, jak s tam přehrabujete na veřejnosti, :D :D a že to mužů dělá :D :D :D Bylo mi to vysvětleno synem, když to dělal a odpověď tak mami Ty nevíš, jaké to je když se ti tam přilepí :D :D jako to chápu, i mě se stane, že se kalhotky někdy posunou jinak, a je to nepříjemné, ale že bych si to upravovala mezi lidmi :D ... to prostě vydržím např. toaleta :)
S manželkou se v létě chystáme na dovolenou a chtěli bychom zpříjemnit někomu cestu za volantem tím, že si manželka vyhrne tričko (bez podprsenky). Taková lehká provokace. :-) Má s tím někdo zkušenost, ať už ze strany diváka, nebo účinkujících?
Hele jen z videí, nikdy se mi nepoštěstilo na silnici ... kamion má spousty senzorů, takže sejmout na chvilku oči ze silnice není úplně smrtelná věc (ano, jsem jeden z těch co za jízdy čumí na seriály, jinak by mě hráblo, za celej život způsobeno přesně 0 nehod), jen si nesmíte vybrat nějakýho dědka ve starým polorozpadlým žďorbu, toho by mohlo klepnout :D
Extrém 🤣🤣🤣
Chlapi kouřila nebo honila vám mladá někdy za jízdy v autě?
A nejlepší byl na to automat...
Po cestě pohonila a pokuřila, a já jí hrabal do kalhotek.
Když si vzala sukni, tak už jsem věděl co bude.
A když už byla rozdivočená, ta jsme si udělali zastávku na její orgáč.