muz v damskom pradle

preco zeny toto netoleruju?

Ahoj som z Bratislavy (Slovensko)Obliekam si zenke veci ako silonky alebo nohavicky a citim sa v tom velmi dobre a pre intimne chvile dost vzruseno.Mam otazky smerom k zenam.Preco odsudzujete takuto vec ak to nosi chlap ,co vam vadi konkretne.Toleruje to vobec nejaka zena?Muzi maju preto pochopenie to viem urcite.Dakujem za nazor.
ako vyzera to trapne.. na chlapovi hlavne ked je chlpaty......ale napriklad mne sa to paci...tangace, boxerky zenske, podvezky silonky.....ked si to dam na seba tak sa fajne vzrusim a spravim.....ale zas davam si to len ked som sam...lebo viem ze to vyzera blbo
Mojí přítelkyni se to líbí a vzrušuje jí to.
Většinu času s ní jsem sice dominantní, ale někdy mám prostě chuť se nechat od ní opíchat jako děvka, tak proč u toho i jako děvka nevypadat.
A když si dáme trojku s chlapem, tak jsme děvky oba :D
A že bych byl snad nějak méně chlap to fakt nehrozí. A ano, vím, že na to nemám úplně ideální postavu a je mi to jedno
Jde o toleranci, ne všichni to dělají kvůli sexu a hodně kluků nemá postavu na holku.. Ale některé holky co znám, bohužel jsou lesby.. Snimi bych si nechal dělat do zadku celý den.
Ženské na chlapa, když se převlečou.. Jsou sexy a takové více vášnive. :3 :D
mě to přijde velice sexy.....jsem ženatý, svoji manželku miluji ale chlap v ženském prádle je super....bud takový jaký si přeješ být...kašli na ostatní....jsi jedinečný a nenechej nikoho, aby tě měl šanci odsoudit! Bud svuj nestyd se za to jaký chceš být
! ! ! ! ! ! !
Já nevím jak okolí, nejsem cd, tv, ts, tg ani nějaké nepovedené prase (kluci tady vi možná). Ale odmalička se tak oblékat, jsem tak spokojenější, některé kamarádky jsou nadšeně že můžou s klukem řešit dívčí věci a umí si udělat i srandu, nestydí se za to, mají d kým nakupovat a je to boží pocit pokud vás holka bere jako takovou kámošku a poradí vám všechno od sexu, oblečení, city, někdy vás chce nalíčit, zajít někam a prostě si takovou tu ženskost užívám. Znám u takové ženy, co se cítí a oblékají jako muži a je to neuvěřitelně sexy a člověku se uleví v duši.. Tak pošli se celý texte
Ja každému hovorím, skús manželke akože vtipom naznačiť a možno budeš prekvapený :-)

Ak to nevyjde, tak to uhráš na vtip, ale ak to vyjde , začne sa ti nové a super obdobie života *2*
Asi bude moje odpověď trochu passé - nicméně naznačit mi tohle MŮJ muž, byl by to konec našeho sexu .....
každému ako chutí ... niektorým ženám sa to páči ... niektorým nie

Tebe sa to nepáči ... a napriek tomu si túto tému čítaš *4*
To, že u mého muže bych to nedala ještě neznamená, že to nemůžu u jiných lidí tolerovat *18* ..... taky bych asi nesnesla, aby můj muž šukal s chlapama - ale to neznamená, že mám něco proti gayům ..... naopak .... zkus si přečíst první příspěvek - tazatel se ptá na názor ať už PRO nebo PROTI
Ahoj moje přítelkyně o tom neví a možná je to tak lepší.Bývám často doma sám,takže prádlo dámské nosím takřka skoro pořád.Jakmile odjede do práce,začíná moje přeměna.Je to krásná záliba,jsem za to ráda že mi byla dána do vínku.Ty pocity které mohu přitom prožívat,když si obléknu na sebe něco pěkného,se dají jen stěží popsat.Baví mě neustále se zdokonalovat,chci vypadat co nejlepe a co nejvíce být ženou.Proto nesmí chybět líčení,nehtíky,čistota,příjemný parfém,paruka, a hlavně být hladce oholená.Ráda si potrpím na pěkném prádle,často si proto kupuji pořád nějaký nový věci,co se mi zrovna líbí a tak.Občas zajdu do nějakýho sekáče,nebo do obchodňáku...Kik,Takko,pěkné věci se dají sehnat i tady na netu a tak.Ale nakupy v kam.obchodě kde si mohu věci vyzkoušet,reakce prodavaček...které i poradí mě silně vzrušují.Miluju roli ženy,,ale jsem na to sama,chtěla bych najít muže-kamaráda,kterému by se tohle líbilo,na společné pravidelné hrátky.Najdu?Jen vážně a diskrétně.
Ahoj taky jsem to rekl pritelkini a jsem hnet buzna fakt mne to odni mrzi
Taky se mi to líbí. Kalhotky, silonky a třeba i legíny. Přítelkyni jsem to neříkal, protože kdysi pronesla, že chlapi v prádle vypadaj hrozně. Tak třeba někdy v budoucnu. Na druhou stranu mi to ani nevadí, protože oba máme rádi zase jíné praktiky, např. pánský anál. Jinak bych ti poradil, když to budeš chtít s nějako holkou vyzkoušet, musíš si nejdřív uvědomit, jaké je to ožehavé téma a potom ji to podle toho naznačit, nebo citlivě říct. Jestli bude rozumná a bude tě mít aspoň trohchu ráda, tak její reakci určitě přežiješ.
Ahoj také rad nosim kalhotky a bojím se to řic přitelkyni abi to pochopila a rad bych síto sní užil v kalhotkach
Ahoj také rad nosim kalhotky a bojím se to řic přiteljy ani to pochopila a rad bych síto sní užil v kalhotkach
Ahoj také rad nosim kalhotky a bojím se to řic přiteljy ani to pochopila a rad bych síto sní užil v kalhotkach
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nevadí mi to, jsou horší věci na světě...
zalezi na tom jakou mate zenu a jestli mate deti to dela hodne.
Deti se mohu teu k zabave pridati.
Aspon to bude pro ne zajimavy pouceni.
Deti se mohu teu k zabave pridati.
Aspon to bude pro ne zajimavy pouceni.
Som zenaty muz a prezliekam sa do damskych veci manzelka o tom nevie ze si poziciavam jej veci povedal som jej to ale ona to zavrhla ze nie tak to prevadzam ked nieje nikto doma touto cestou hladam niekoho z Presova co ma rovnaku zalubu v prezliekani ako ja ked by sa nasla aj zienka co sa jej to paci tak budem len rad. PS: Som fetisista na silonky tie priam zboznujem.
Není pravda, že to všem ženám vadí. Je to jako s každým jiným menšinovým zaměřením. Žen, které nošení dámského oblečení (proč se omezovat jen na prádlo?) odsuzují je, pravda, více, než těch, které ho tolerují, či dokonce vítají, ale důvod vidím spíš v jakémsi "návyku" že "to se prostě nedělá" či "to není normální" (položme si otázku - co je normální? a je-li něco normální, je to zajímavé?
Každopádně mám partnerku a spoustu kamarádek, pro které je převlečený muž zajímavý a neužíváme si podobné hraní pouze doma, ale vyrážíme v převleku také na nákupy, na večeři - je to prostě zábava ;-)
Já nosim jenom kalhotky a nic jinýho bych nechtěl.
Ahoj aj ja nosím ženské tangá a sem tam aj poprsenku
Taktéž mám rád kalhotky nejlépe tanga
Ok aj bežné nosis ženské tangá aj do roboty vnich chodíš
Jsem mlady kluk,co rad nosi damske.A rad si koupim nejake hadriky i v normalnim obchode,ne pres net.je to samozrejme lepsi v tom,ze se na to muze clovek podivat zblizka a navic me to svym zpusobem rajcuje.ma i nekdo jiny podobne zkusenosti?
Souhlasím stebou tak rád nosím sexy prádlo ale chodím si ho kupovat pouze do obchodu rád si prádlo prohlednu a dívám se jak mně pozoruji prodavačky nebo chlapy... Vzrušuje mně to někdy si vlezu do kabinky a zkouším si prádlo...a když platím prodavačka se ptá Nakupujete pro manželku....a já odpovídám ne slečno pro sebe...když se pak obléknu jsem vzrušený a večer chodím i ven do města ....a provokují...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No ja taky nosim damske pradlo doma a moje manželka to toleruje,citim se skvele,a este manželka říká o mne ze jsem CHLAP a MUZ z velkim M
Moja polovicka to toleruje a vela krat mi sama nachysta po sprche take pradlo je to super.
Je to vtipné a neprirodzené pre mňa, proste ja to beriem za nejakú úchylku :) Môj názor, ale neukameňujte ma za to teraz :) Každopádne to, čo robí človek vo volnom čase je jeho vec, ale keby si toto chcel obliekať môj partner by som ho hnala kade ľahšie , haha :D
A co je prirozene,a ese kdo o tom rozhoduje,kdo je ten super clovek,kdy si je bilo neprirozene aby zene nosili kalhoti a ted?
Neni pravda, ze to odsuzuje kazda zena. Mam manzelku a te se to libi. Jak na mem tele, tek i na jinych muzich.
me vzrusuje kdyz ma chlap nasobe tanga v kterych mu stoji ocas a ja muzu zajet pod ne a citit to vzruseni vlhko...
Kolikrát to vypadá hodně komicky.
Aspon je v tom nasem kratkem zivote nejaka sranda, ne?