Skúste petting na miestach, kde nemôžete otvorene sexovať - vtedy vieš, že sa od Teba nič neočakáva (čiže žiaden stres pred výkonom) a zároveň si vychutnávaš dráždenie.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
skus ocneho ..................
Nájdi si nejakú 18tku . S tou určite nebudeš mať problém .
Veľmi dobre to poznám.. psychického pôvodu je to. Psychicky blok.. zažil som to isté pri jednej žene. Tiež sa mi stávalo a to hlavne v polohe keď ona bola hore vtedy som mal problém udržať erekciu. Bola nespokojná a robila cirkus keď sa to zdalo. Tak dal som si 50 mg viagru, penis bol tvrdý milovali sme sa v rôznych polohách a fungovalo všetko. Až napokon prišlo k tomu čoho som sa bál - poďme na tú polohu kde žena je hore. Na nič iné som nemyslel nič iné ako nezlyhat som v hlave nemal.... A bum ☝️☝️ kokot začal klesať a bol som jasný. Samozrejme zlosť, plač, sklamanie.... To je moja vlastná skúsenosť
Stručne a jasne:
1. Volá sa to erektilná disfunkcia
2. Tí lekári, ktorí ju liečia, sa nazývajú urológovia
3. Ak ju nechceš riešiť lekársky, tak použi Google. Výsledok bude s ručením obmedzeným.
1. Volá sa to erektilná disfunkcia
2. Tí lekári, ktorí ju liečia, sa nazývajú urológovia
3. Ak ju nechceš riešiť lekársky, tak použi Google. Výsledok bude s ručením obmedzeným.
Už len to keď idete na vec, tak máš v hlave zase sa mi nepostaví a ona bude nespokojná. Stres a psychická nepohoda neprospieva erekcii. Keď si ho ideš sám prebehnúť tak sa ti postaví? 🤔
ano, ked si ho idem prebehnut sam nemam s tym problem, dokazal som si ho prebehnut aj 3 krat za den, ale pri sexe mam, problem, neviem sa uvolnit, malo kedy sa uplne uvolnim a vzrusim. a Stve ma to lebo sme mladi a priatelku lubim, a nechcem aby to padlo na sexe
Ak mas 75+ rokov, tak je to v zasade pririodzene ze uz ti nestoji.
Ja mám71 a stojí mi každé ráno.Raz za týždeň ho na žene skrotím,minimálne raz za 10 dní.
Isto hrá rolu vek ale aj iné veci čo sa v živote negatívne podpisujú na erekcii, napríklad fajčenie cigariet alebo čo čítam tu na fóre že,je veľa keď masturbujem 5 krát za deň, myslím že to je veľa, nastáva posun v tom aby bol muž vzrušený, mám 56 a s uspokojením manželky nemám problém, či teraz alebo keď som bol mladý, milovať sa dvakrát, trikrát do týždňa úplne stačí

Erekčný problém
Mam poslednu dobu problem s erekciou, bol som aj u doktora, no vysledky som mal v poriadku a fyzicky som zdravy, neviem cim to moze byt spôsobene, a kazdy raz ked sa o to pokúšam s priatelkou tak bez uspechu. Plus čo ma psychicky ubíja je priatelkyna nespokojnosť že nie je uspokojená. Viete mi prosím poradiť ako alebo čo s tým, alebo niakeho odborníka na tento problém. Ďakujem.