CHLAPI PROSÍM !!!!!!!!

!!! !!!!

Chlapi prosím vás než něco někomu napíšete ROZMYSLETE SI CO PÍŠETE NEBO SI TO ASPOŇ UVĚDOMTE !!! Kamarádka mi dneska ukazovala svůj profil zde na amateri.cz a fakt sem nechtěl věřit že je vůbec možný mít kolem 150ti zpráv za týden ! typu ošukám tě,vystříkam ti kundu,budu tě lízat až se uděláš,případně spojení všech těhle činností do věty.. Fakt si myslíte že na tohle nějakou dostanete ? Nejsem extra exper ale dořitě to je snad jasný že ne. Blbý je že tím neskutečně snižujete šanci na seznámení všem co jsou aspoň trochu při smyslech jelikož holky ty vzkazy už ani nečtou,komu by se taky chtěla dennodenně hledat jehla v kupě sena... Takže prosím vy co nejste při smyslech ! nejdřív si ho vyhoňte a pokud budete stále mít nutkání něco psat,znovu si ho vyhoňte a potom zkuste aspoň náznakem zapojit mozek. Je složitý vymyslet nějakej kloudnej vzkaz kterej aspoň maličko nepatrně zaujme.Ale to ještě neznamená že je lepší nechat svýho čůráka aby ty zprávy psal. Děkuji za pochopení
Si tam davaju take fota tak samozrejme ze dostanu taku odpoved.Som si dost isty ze ich to vzrusuje rovnako ako ich muzov.
S tím si dovolím nesouhlasit...To že si sem dá žena intimnější fota mě přeci neopravnuje chovat se k ní jak hovado?Nehledě k tomu,že spousta žen tu má opravdu krásné fotky na urovni uměleckých aktu a chtějí se líbit(komenty pod nimi).Kus exhibicionismu je skryt v každém z nás,takže v tom nevidím nic špatného....Když však někdo osloví ženu jako výše uvedený "inzerát" nicku Modafen,tak se nemužeme divit že nás všechny zaškatulkují jen jako nadržené debily s I.Q pokojové teploty.
Hledá se kurva na psaní !!!
Někdo na šukání ?? Chci si zašukat. Pořádně ti projet kundu, strčit ti palec do análu a kroutit s ním. Poflusat ti obličej, sfackvat tě, olízat kozy a pokousat bradavky. Budeš moje děvka. Nakonec tě pochčiju, nechám tě ležet na podlaze a všechno si to natočím na telefon a budu u toho honit.
Á jéje....Magora Modafena si nikdo nevšímá,tak se musí připomenout.
Tak jako žena musím reagovat, když už se přihlásím na takovéto stránky, kde to není o ničem jiném než o sexu,tak nemůžu očekávat, že se zde budou chlapi vyjadřovat jako v klášterní škole a není nic jednoduššího na věci, které přesahují únosnou mez (která je samozřejmě u každého člověka jinde ) tyto zprávy ignorovat.
Tak vyjadřování,jak v klášterní škole zde nikdo neočekává,ale i na těchto stránkách si rozumný uživatel ponechá určitou úroveň.Mimochodem to o té klášterní škole jsme zde již v minulosti slyšeli,že by jeden zrušený nick?
V podstate s tebou suhlasim ale aj nie.Skusme to v opacnom garde ze muz si da inzerat a zenske prekonaju hanblivost a zacnu vypisovat ake su nadrzane s nasho vtaka ako by ho fajcili,nechahli si ho jazdit v kunde a ine v uvodzovkach prasacinky, myslim si ze muzom by sa to pacilo a neprotestovali by.Tak nechapem preco zenske robia s toho vedu a ignoruju to.Tento web je o erotike a sexe neni na tom nic zvratene a zle, takze ja osobne v tom nevidim nic zle a ak sa chcu hrat na panenky marie a ine svetice tak na to su ine stranky.Tu nejde len o sex ale aj o odreagovanie a prave tieto eroticke slova ci vety su fajn,A zenske by mali byt radi ze sa diskutuje priamo a bez zbytocnych omacok.Aj ked chapem ze sa im to nemusi pacit ale potom staci na to upozornit , my predsa nie sme jasnovidci aby sme mohli vediet ze na erotickom vebe je zakazane sa bavit o sexe.
Díky prostoduchosti některých "pisatelů" se mnohdy stydím za to,že jsem chlap!!
Souhlas,ale například takový nick melby Ti vysvětlí,že na zdejším vebu je to normální a máš se nad to povznést.
Tak bych spíše řekl,že normální nebude Melby...?I když jsme na erot. serveru,tak lze komunikovat "slušně-neslušně" a teprve když mě žena vybídne soukromě i k tvrdším výrazum,tak proč ne?..Ale urážet už v oslovení mi přijde primitivní...
Tak pod toto se mohu jen podepsat....Ženskou dostanete spíše vtipností a nadhledem,než nějakým "Nechceš si zašukat"?Klidně mi věřte,že když žena bude chtít sex,tak si vyjde někam na zábavu a vybere si sama podle svého gusta a sympatií.