Neviem, ci zakladatelovi temy vobec pride od adminov sprava s dovodom zmazania, ked mu temu zmazu.
Už som si všimol aj ja, že sa mažú vlákna, ktoré sem normálny ludia dávajú.
Nedávno sa pár pítal na sw Valtice.
Už je to zas v čudu.. a to tam nebolo nič zavadného..
Nedávno sa pár pítal na sw Valtice.
Už je to zas v čudu.. a to tam nebolo nič zavadného..
Příspěvek byl smazán.
Je to fakt zoufalost, tady to forum. Přitom takový potenciál to tu má. Člověk napíše seriózní odpověď, popíše zkušenosti, poradí a oni to smažou.
Místo toho tady nechávají debilní výkřiky do tmy, jako: "dneska večer hoňka u závory".
Je to k vzteku. Kolikrát si chci pročíst starší vlákno a je tam dvacet smazaných příspěvků po sobě, protože se tam dva pitomci hádali a uráželi. Když ty příspěvky jsou smazané, tak tam nemá nic zůstat. K čemu to je, že je tam: Příspěvek byl smazán uživatelem.
A takových nesmyslů je tu víc. Stačí zkusit novou verzi aplikace, je to hrůza! Fakt se to tu špatně řídí.
Místo toho tady nechávají debilní výkřiky do tmy, jako: "dneska večer hoňka u závory".
Je to k vzteku. Kolikrát si chci pročíst starší vlákno a je tam dvacet smazaných příspěvků po sobě, protože se tam dva pitomci hádali a uráželi. Když ty příspěvky jsou smazané, tak tam nemá nic zůstat. K čemu to je, že je tam: Příspěvek byl smazán uživatelem.
A takových nesmyslů je tu víc. Stačí zkusit novou verzi aplikace, je to hrůza! Fakt se to tu špatně řídí.
..... vidím to stejně 👍👍👍.... třicet znaků
Mě smazali téma virtuál a to jsem se jen ptal proč za to chlapi platí a důvod smazání že to porušuje pravidla, nechápu jaká
Příspěvek byl smazán.
Proboha co si cucala,ty už prudíš i do starších žáků co přijde příště vegani vs. Všežravci
Bylo mi napsáno že téma bylo zrušeno z důvodu urážení, nadávaní atd...👎přesně nechápu proč nebylo smazáno jen to co vadí asi by s tím bylo moc práce to promazat,jednodušší to je smazat asi celé
Tak dáma přijde pouráží koho může, prosazuje zcela zcestne názory, propaguje homofobií, je agresivní, nenávistná a pořád tu je za hvězdu! Co mi sakra uniká?
Už to tu bylo řečeno na fórech několikrát.. kazíte fóra reakcema a na to kolik ti je je ostuda, že se nepodíváš v první řadě na sebe..
Nekomentuj mou osobu, nevšímej si mého profilu a uvidíme kdo je tady problém.. do teď to jste vy.
Hraješ si tu na chudinku ale urážíš tady lidi taky.. dost z vás, vaše generace je extrém a jsem do budoucna zvědavá, jak s vámi bude naloženo lidskou populací. (upraveno)
Nekomentuj mou osobu, nevšímej si mého profilu a uvidíme kdo je tady problém.. do teď to jste vy.
Hraješ si tu na chudinku ale urážíš tady lidi taky.. dost z vás, vaše generace je extrém a jsem do budoucna zvědavá, jak s vámi bude naloženo lidskou populací. (upraveno)
Buďto tu má někdo 28 identit, nebo jsi právě dostala větší rychtu, než Méďa Béďa

Opravdu bez odezvy? Měla by ses k tomu vyjádřit.
Jako já? To osočování?
Upřímně nepřestávam žasnout! Slečna je agresivní, vyhrožuje, uráží zastrašuje a pak řekne, že to dělám já... Zůstává rozum stát nad takovou aroganci, zlobou, blbosti .
Upřímně nepřestávam žasnout! Slečna je agresivní, vyhrožuje, uráží zastrašuje a pak řekne, že to dělám já... Zůstává rozum stát nad takovou aroganci, zlobou, blbosti .
Příspěvek byl smazán.
Pořád nedokážu pochopit smysl tvé existence tady. Pořád voláš po echt mužích a pak dáš jako příklad Lunetic. To je chucpe.
Smysl její existence zde je přeci podnikani.
Myslis Oralku? Ta tady ted furt zaklada temata aby se lidi vicemene zhadali. * Jo, ta Antiko debata nebyla spatna...
Tak dotyčná se hlavně tady snaží na sebe upozornit aby mělo koho přeblafnout.O vyhrkané koloběžky už přeci jen takový zájem není a něco jíst musí.

Mizení témat
Proč zase zmizelo z fóra téma Antikoncepce? Bylo zde poměrně věcně a zajímavě rozebráno téma mužské sterilizace. Tedy do doby, než se do toho vložila místní odbornice "Vím o tom hovno, ale budu moralizovat". Proč nebyly odstraněny pouze její demagogické bláboly, či lépe ona celá a příspěvky mužů nezůstaly?