Ale celkovo super téma na bádanie. Zistil som že mužská aj ženská sexualita, a tiež ženské telo neni prispôsobené na život v monogamii. Tvoje výčitky môžu prameniť zo spoločenského nastavenia. Ale je to zaujímavá téma. Ale tu neplatí co je správne a čo nie.
A ak by som mal fakt poradiť. V prvom rade to neriešiť s chlapmi. Najlepšie to preberať s inými ženami s podobnou skúsenosťou. Potom sú na to odborníci
Vždy je to o prístupe. Vždy je to ako sa na to pozrieš. Výčitky zahoď. Si len spravila určité rozhodnutie. A silná budeš keď pochopíš že vždy máš na výber ďalšieho rozhodnutia. V základe musíš pochopiť prečo si spravila to rozhodnutie. Veľa emócií co cítime ani nevieme prečo ich máme a prečo spravíme určité rozhodnutia. V základe pochop situáciu, vnímaj co cítiš. Skus iné rozhodnutie a vnímaj ako to cítiš . Poprípade prejdi na budhizmus, tam vina neexistuje 😉
(upraveno)
Nerob s tym nic. Jednoducho len mas nejaku moralku, zasady, emocie a to len znaci, ze si citlivy a zdravy clovek. Daleko horsie su na tom ti, ktorym je uplne jedno s kym prcaju...
Nič, tvoj ta asi nevie uspokojiť
nič s tým netreba robiť, treba si užívať
To je o zvyku 🫣 mám niečo podobné. Ale odíde to pri spomienke na prežitý orgazmus.
podobne to beriem. zvyšok príde sam
Poraď svojmu, čo má robiť inak a možno už druhého nebudeš potrebovať.
A čo,ten tvoj ťa nevie urobiť?Ak nie tak nemáš mať prečo výčitky.Prečo by si mala prichádzať o ten skvelý pocit pri orgazme.A ak vie,tak prečo dávaš inému,keď máš mať kvoli tomu výčitky.
Aká otázka, taká odpoveď: vyriešiš to jedine v spovednici. Tam nájdeš uzdravenie pre svoje svedomie.
Keď toto urobíš postupuješ do ďalšieho kola:
Máš výčitky že robí cudzí muž? Nenechaj sa urobiť cudzím mužom.
Easy?
Keď toto urobíš postupuješ do ďalšieho kola:
Máš výčitky že robí cudzí muž? Nenechaj sa urobiť cudzím mužom.
Easy?
no čo?
Nech ti ten tvoj jednu riadnu pri*ebe, zabudneš aj na výčitky...
Nech ti ten tvoj jednu riadnu pri*ebe, zabudneš aj na výčitky...
Asi by som nechcel byt v kozi tvojej partnerky, ked mas taketo metody (predpoadam ale, ze ziadna normalna zena by sa s tebou nezahadzovala). A tiez uprimne lutujem tych, ktorym sa paci tvoj ubohy komentar
prosím vás pekne, čo sa tu zavzdušňujete. Veď sa pozrite aké témy zakladá tento "mladý pár": dajte inšpiráciu kde, poraďte nám obom niečo na zvýšenie libida, ako nemať výčitky pri trojke/štvorke/cucolld.... Niekto sa tu riadne zabáva, hovorí sa tomu trolling Ešte len nadviažte na to serióznu takmer politickú debatu s obviňovaním kto je tu ten správy a kto tu priam zhmotňuje zlo a párik (alebo žiadny pár: je to neoholený morbídne obézny chlap okolo 50 za obrazovkou?) môže na vás rehotať...
Ej, veru dobre vravíš... píšeš.......
...niektorí to pochopili, iní nie, čo už... sme rôzni.
Aká otázka, taká odpoveď..................................................

Ako nemať výčitky
Mám výčitky keď ma urobí cudzii muž ako a čo s tým ?