Fakt mám nejraději mačo kecy, že chap je nejlepší. Jako můj penis je lepší než tvoje hračka.
Fakt jsou chlapi tak sebestřední moulové? Fakt nepochopili rozdíl mezi vaginálním a klitorialnim drážděním? Fakt je pro jejich nabubřelé ego taková hrůza, že by mohli sex obohatit o hravost nebo dokonce nechat partnerku jen tak jejím snům a představám? Fakt si myslí, že orál je to samé jako hračka a lepší? Není. Třeba pro mě fajn, ale .... Vědomý orgasmus mám pouze s hračkou
K tazateli za mě womanizer satysfer pro 2 ;)
Fakt jsou chlapi tak sebestřední moulové? Fakt nepochopili rozdíl mezi vaginálním a klitorialnim drážděním? Fakt je pro jejich nabubřelé ego taková hrůza, že by mohli sex obohatit o hravost nebo dokonce nechat partnerku jen tak jejím snům a představám? Fakt si myslí, že orál je to samé jako hračka a lepší? Není. Třeba pro mě fajn, ale .... Vědomý orgasmus mám pouze s hračkou
K tazateli za mě womanizer satysfer pro 2 ;)
Ahoj. To vypadá, že jsi ještě v 50ti nezažila pravý sex?
Další klasika... "Kdybys měla sex se mnou, tak nejsi lesba... Nelíbí se ti to protože jsi to nedělala se mnou..." :D Přenést se přes sebe. Mnoho žen orgasmus nikdy nezažije, a není to vina jejich nebo jejich partnerů.
Buď Satisfyer nebo také od satisfyeru twirling Joy :)
U nás vede vibracni vajicko a womanizer. Jen u womanizeru se musí zezadu šukat opatrneji,aby žena udržela vhodnou pozici womanizeru 😁
Rozhodně Satisfyer Pro 2 Generation 2 - dá se použít i pro stimulaci klitorisu při sexu. :)
A pro chlapa na stimulaci prostaty taky super.
Ahoj, psal jsem ti zprávu ohledně nějakých informaci ještě.
Žádná hračka nikdy nenahradí zručného milence.
S tím nesouhlasím, mnohdy, vlastně většinou je hračka zárukou jistého orgasmus. Což chlap nezaručí nikdy
Tak to je špatnej chlap.
Každý dobrý milenec by měl přijít na to, co na ženě při sexu funguje, a to zdokonalovat.
Ale někdo má hračku...
Každý dobrý milenec by měl přijít na to, co na ženě při sexu funguje, a to zdokonalovat.
Ale někdo má hračku...
Tak asi mám štěstí na sobce....
To není její účel. Má ho doplnit.
You know nothing, Jon Snow. :)
Tip na hračku pro 18ctku
Ahoj, jsme s přítelkyní skoro dva roky, má 18, jsem její první. Má to moc ráda že zadu, a když ho vyndáme a začnu ji honit prcinu to krásné vzdychá, chtěl bych pořídit nějakou hračku na sprijemneni, co byste doporučili, když to má ráda takhle. Napadlo mě něco vibracniho, co se dá z venku přiložit, ale rád bych nějakou osobní zkušenost. Díky moc za rady.