Hmm fajne pot rad ta budem smirovat a potom mozme aj viac
Radšej kurz Slovenského jazyka si daj ako chodiť smirovat
Rád sem-tam pozriem na kúpalisku alebo pri vode...na krásne prsia,zadok ..dokonca aj pohonom vo vode
Milujem nahotu a FKK
Nahota je krásna a taká nahá prechádzka v noci niekde
Moja sa rada ukazuje,vzrušuje ju to keď ju neznámi ale aj známi obkukávaju a mňa vzrušuje to že je s toho mokrá.Privýtali by sme pár s ktorím by sme trávili nahé chvíle.
Ahoj,Košice 70/62 aktívny v sexu,hľadáme starší pár na nahotenie a sexovanie bez výmeny .
Tak to sme na tom rovnako. A nahotou a aj smirovanim. Ja okrem ineho robim aj prace ako hodinovy manzel a vzdy ked sa to da pracujem nahy. A ked je teplo tak aj vonku v zahrade ci okolo domu.
Ahoj kde ta mozem šmirivať ?
Už aby bolo teplo a dalo sa ísť na nudapláž nahota je super. Ja mám obľúbené Zelenú vodu, Zlaté Piesky, Kameničany a Šutovo . Aké máte obľúbené vy ?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Raz sa mi klient zdôveril, ako veľmi má rád nahotu. V podstate sme sa zoznámili tu na Amatérov a na dlhé roky sa stal mojím klientom. Veľmi ho vzrušovala nahota a služenie, ale nemal veľké šťastie pri hľadaní dobrodružstva. Zaujal ma svojou vytrvalosťou, keď sa mi raz počas masáže zdôveril, že stál nahý ako model pre maliarov a oni ho maľovali. Síce dostal len pár drobných, ale ten pocit, keď stojíte úplne nahý pred dvadsiatimi maliarmi a oni si vás obzerajú, je veľmi vzrušujúci. Mám veľmi rada príbehy a počúvala som ho so zatajeným dychom, lebo je to fakt vzrušujúce. Tento klient náhle zomrel minulý rok, jeho manželka mi poslala správu, mal ma uloženú v mobile pod iným menom, inak by mi ju neposlala. Stále si na neho spomeniem, keď sa tu spomína nahota. Bol to dobrý človek, zomrel mladý, je ho škoda a je mi z toho smutno. Ale život je už taký, nikto nevie, kedy odíde, trošku som sa rozpísala. Nahotu mám rada aj ja, ak môžem, doma v lete bývam nahá 😁
Je vas tu v diskusii len pár žien, ktoré chcete nahotu , hoci muži by si to radi pozreli a im nerobí problém byť nahí. Tak trocha nerozumiem, v čom to je, že sa ženy nechcú ukazovať nahé ? Boja sa zneužitia ?
Pěkné čtení, přítelkyní taky učarovala nahota a být viděna venku na zahradě nahá cizími lidmi, tak se těšíme na slunečné počasí a zahradní aktivity
Pre mna je nahota tiez dolezita milujem ked sa mozem uvolnene pohybovat nahy a naj ked sa vie niekto pridať a užiť si to.
Nahota Trnava kto sa prida
Musí to byť krása máš ju krásnu
To by som si kukol ako niekde vonku
Je to krásne ka rád sa ukazujem aj keď sme na akci pri vode tak holi beham
Ahoj tu Mato a ja tiez milujem nahotu a mam rad ked ma smiruju alebo ked sa mozem aj nahy predviest
Ahoj napíš prosím správu
AHOJ TAK TO SME UZ DVAJA CO TU NAHOTU MILUJÚ.MYSLIM ZE BY SME SI MOHLI NAPISAT SUKROMNE KRASKA :*
Ahoj ja milujem nahotu a rád by som sa s tebou spojil
Ahoj napíš správu a ja rád budem sledovať všetko celú teba
Radosť ta sledovať 😉 stačí povedať kde a kedy budes
Mam to rovnako.. Je to neskutočne živočíšne
Aj ha a hlavne keď je to zrelá žena z chlpatou kundickou
A kde sa ta da teraz v lete smirovat
Z priateľkou máme radi keď sa nanáša pritom pozerajú hoc kde aj na verejnosti .
Aka fantazia hm ....no povec šmiruje ta bracha
ja takisto - posmirujeme sa navzajom? :D
Bol by som nahý s kýmkoľvek, ako si želáte. Aj celý deň. Pravidelne tiež ponižovaný a trestaný. Je to zadarmo. Medzitým môžete robiť fotografie a videá bez tváre.
Môžem cestovať. Som bisexuálny Maďar. Diskrétnosť zaručená. Napíšte list!
Hm dobrý nápad máš vyskúšal by som
Peknú kundičku máš tú by som aj ja šmiroval a honkal si na tebe keby si moja pribuzna
Ahoj... Chcem sa pozerať ako sa budeš robiť 😎
Aj ja :).
Ahoj ja nahotu zboznujem! Ked som doma sa chodim vylyucne nahy a inak minimalne bez spodneho pradla. Ak mas chut na nahu kavu alebo nieco podobne napis skusime nieco vymysliet. M
Bol by som nahý s kýmkoľvek, ako si želáte. Aj celý deň. Pravidelne tiež ponižovaný a trestaný. Je to zadarmo. Medzitým môžete robiť fotografie a videá bez tváre.
Ahoj. Si tu? Riuska aj takto z rana?
pridem sa na teba kuk a vystriekať ťa zasobou semena
Presne.a len tak po dome,byte chodiť? A.nie.lebo nie
A kde ta mozu nahu smirovat? Teraz doma?
Ja nahotu praktizujem každé leto pri Váhu medzi Piešťanskými prúdmi a Hornou Stredou. Mám tam fajn miesta. Zdržiavam sa tam rád, keď je slnečno.
Ahoj, nechcela by si mladého čo by ťa trošku pošmíroval?
Slováci sú v tomto akýsi zvĺáštny. Keď si zoberiem welnessy alebo nudapláže , tak je tam vyzlečených zhruba 80% chlapov a 20% žien. Neviem čím to je. Napr.v Čechách je to približne pol na pol.
Aj ja milujem nahotu v akejkoľvek podobe. Mám rád aj masáže kde môžem si vychutnať pocit nahoty, ležať úplne holý bez prikrývky či plachty...
Nahota je fajn. Hlavne u žien, u ktorých je na čo sa pozerať. No aj oblečenie, ktoré dáva tušiť krásne telo pod ním, býva veľmi sexi.
Sak to taká súkromná nuda pláž na záhrade zo je ono
Ahoj tu Mato tak to by bolo super pridal by sa
Skôr medzi ľuďmi, či?Tam je to trošku adrenalín.
Presne tak. S tým adrenalínom je to výrazne lepšie :)
Mam takú doma,
Nuž nie je nič krajšie ako necítiť na sebe nič oblečené a vedieť že máš vedľa seba ľudí čo vyznávajú podobne oslobodzujúci pocit...a k tomu by aj patrilo krásne vzájomne obkukovanie a dráždivé zážitky 😁😜🤪🤡
Veľmi rád sa prídem na teba pozrieť:), do akej sauny chodíš?
Nahota je skvelá....sloboda užívam si ju veľmi
Aj ty ? Tak to teda mame podobne hehe
A či aj reálne? 
...............................
...............................
Ako návnada pre jednotlivé mužské pokolenie dobré.
Ahoj. Ja som na tom podobne. Najradšej som nahý na netradičnejších miestach. A rád si to vtedy aj dokumentujem - foto, videá. A tiež mi nejak moc nevadí, keď ma tak aj niekto vidí. Veď no a čo :)
Kam chodis nahotit? Velmi rad by som ta smiroval, aj sa ukazal.
ahoj.to milujem aj ja.kde ta mozem prist smirovat?alebo chces ty mna?

Milujem nahotu
Nahota