Jake bylo vaše poprvé?

Jaké bylo vaše poprvé? Splnilo ocekavani?💋😎

Moje zkušenost byla překvapivě negativni a věřte nebo nevěřte jsem stale polopanna. Zdaleka se to tak nepovedlo jak jsem si malovala.✨ V mém případě to bylo honem sup, bez velké ramantiky a bylo vymalovano...akorat červeně.🙄Zazila jsem tu nejhorsi bolest v životě. Která jako šrám přetrvávala tiše několik měsíců. 🙈😬Někdy si to vyčítám ze zrovna s takovym kopytem jsem o to "prisla" , ovšem má zvědavost a nedočkavost tehdá zvítězila nad rozumem. 😁
To byl nějaké tele...Při prvním musí ženu delší dobu rozvášnit, ne na to vlítnout hned.Pak je z toho zklamaná a nemá ani chuť příště něco dělat.Pokud se jí nesnaží dodělat, je z toho propadák!!
Setkali jsme se na zábavě. Po chvíli času co jsem za ní jezdil tak jsem u ní začal i přespávat bylo mi cca 17. Pak u ní v pokoji na to došlo, ji to trochu prý bolelo zato já byl hotov takřka hned...ale líbilo se nám to tak jsme spolu zůstali osm let... Za tu dobu jsme zbořili postel rodičů, spontánní sex😁užili si v autobusech i vlacích, venku u vody a tak dál.. dodnes ji miluji i když už má rodinu jinde... Ale když ji potkám tak mi to trhá srdce že jsem nedokázal si svoji první lásku udrzet
Bylo to jako bych poprvé prcal ....takový pocit jako že předtím jsem to nedělal a teď to dělám.... :) a ty?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
S manželkou jsem se znal od jejich desíti let, Patřili jsme do stejného vodáckého oddílu. Ona tam byla tenkrást nejmladší a já jeden z nejstarších. Vůbec jesm si jí nevšímal a její existenci jsem jen okrajově zaznamenal. Když ale začala dospívat, tak jsem v ní objevil krásnou a zajímavou ženu a začal jsem s ní chodit. Jak byla stále víc a víc vyspělá, tak ve mne starším začala vyvolávat také erotické představy a touhy. Ona mne ale brala spíše jako takového romantického prince a na něco jiného zatím nepomýšlela.Zato já začal cítit potřebu poznat ji i po intimní stránce a ta potřeba raketově rostla.Když už to přestalo být únosné, tak jsem právě připravil takovou akci, o níž ona neměla až do samého konce ponětí. Odehrálo se to asi takhle: Byla krásná, teplá, sluneční prázdninová sobota a my jsme vyrazili na celodenní výlet na si 50 km vzdálený zámek Červená Lhota. Z něj jsme pak měli naplánovanou tůru asi 10 km a od tama se přepravit autobusem zase domů. To byly informace, které věděla i ona. Po ujití větší části cesty jsme sli okolo pole, kde rostly slunečnice. Řekl jsem jí, že jí něco ukážu a zašel s ní asi 100 metrů do těch slunečnic. Tam jem měl již předem vytvořený takový palouček, byla tam deka, nějaké sušenky a také láhev vína se sklenicemi. Přišlo jí to děsně romantické. Sedli jsme si, nalili víno a já ji začal hladit. Pak jsem se jí začal dotýkat i prsou, což jsem do té doby nkdy nedělal, trošku se zarazila, ale vysloveně mi to nezakázala. Po nějaké době jsem jí zašeptal do ucha, že už nemůžu dála a že se to dnes musí stát a že dnes nadešel den, kdy se z dívky stane ženou. Začal jsem ji svlékat. Trochu se snažila bránit, ale částečně jsem ji přemluvila a částečně použil trochu násilí a tak v těch slunečnicích přišla o panenství. Tím to ale ještě nekončilo a trapas měl teprve přijít. Když bylo po všem a ona mi nahá ležela hlavou v klíně a já sledoval její tělo, to jak jí z píčulky vstéká po stehnech krev a jak tichounce pláče, tak jsem to ještě jednou nevydržel a aniž bych chtěl, tak jsem se ještě jednou vystříkal a to přímo do jejich vlasů. Neměla se tam chudák, kde umýt a tak jela e spermatem 50 kilometrů autobudem. Byl to tenkrát pro ni jistě šok, ale s odstupem dlouhých let na to občas vzpomíná jako ne v podstě romantický, i když tenkrást jistě i traumatický zážitek.
Ono pro ženu je to celkově dost nepříjemné..
Bolest, štípaní po sexu, protože se natrhne blána a to se ještě párkrát opakuje, protože velikost penisu je u mužů jiná, štípání při močení, nekolik sexu bez orgasmu, než si na to kundička zvykne, než žena příjde jak na sebe ..
Je to dlouhý proces plus do toho ne každý muž to umí a to platí dodnes.
Ještě, že už to mám za sebou, muži vůbec nevědí co to obnáší ..
Proto je dobré k sexu přicházet až v pozdějším věku. 18-19 a více.. o nic člověk nepřichází a je fyzicky zralejší..
Tak co já jsem od holek slyšel, tak ve většině případech bylo jejich poprvé na prd.
Žádná romantika a jen si někdo chtěl zašukat...
A třeba moje poprvé se taky moc nepovedlo.
Holčiina prý už panna nebyla, ale nervozita a nezkušenost taky udělaly svoje.
Na sucho to samozřejmě nešlo, a po dvou pokusech jsme to odpískaly.
Při druhé schůzce si mě celá nadržená v autě osedlala, a jelo to jako po másle.
MaxRockatansky
MaxRockatansky před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.