Dovolená Vrsar Koversada

Bude někdo první týden v červenci v Koversádě

Máte už někdo osobní zkušenost jak to tam letos vypadá? Jak důsledně se dodržuje nová hranice FKK pláží ?
Včera jsme dorazili na Koversadu. Oproti loňsku je FKK pouze v oblasti Blesička, důsledně oddělená neprůhledným plotem. Úplně se vytratilo to kouzlo tohoto kempu. Jediná výhoda - je tu sotva polovina lidí, prázdné jsou bungalovy i místa na karavany. Ostrov skoro prázdný. Pobyt jsme objednávali v prosinci, kdy jsme o změnách nevěděli. Příští rok už pojedeme určitě jinam.
My právě po letech kvůli tomuto dovolenou v Koversadě zrušili.
To je ale špatná zpráva. Chtěli jsme tam vyrazit začátkem září, tak to radši opět Solaris...
Chtěli jsme,ale v plavkách už tam asi jezdit nebudeme.
Kobersada ako fkk rezort skončila.
Neskončila..jen se FKK zmenšilo, podstatně omezilo jen na část u Blešička..
A ktorá časť plaze bude fkk? Až za Marinou?
Bohužel ano..úplně vzadu............
Našel jsem akorát nějakou mapu, kde přibyla nějaká žlutá čára, ale popisky k tomu nejsou žádné. Každopádně jsem na to zvědavý jak se to bude dodržovat. https://res.cloudinary.com/maistra/image/upload/v1730189764/Pdf%20and%20doc/Mape/29.10.24/Maistra-202410-20938-Camping-Mapa_A2-Koversada-rebranding-594x420mm-web_wlwpbz.pdf
Ano, to je přesně ono..to rozdělení..No dodržovat asi ano..Určitě nazí lidi nebudou chodit do textilní části..to spíš obráceně...Bohužel..
V kempu Zelena laguna taky byla FKK pláž, kterou tak před 8 lety zrušili. Dodnes to tam chodí tak, že pár krát za den tam přijde ochranka, tak se všichni přikryjí ručníkem a v režimu FKK to tam jede do dnes
Dobrý den, ani na oficiální stránce jsem žádné informace o zrušení Fkk zóny nenašel. Možná neumím hledat. Pravda je, že Chorvatům je úplně jedno, kdo u nich utratí peníze a jestli předpokládají větší zájem textiláků...tak se rozhodli se jim přizpůsobit. V tom případě mám smůlu, stejně to není moje aktuální destinace ale je to tedy velká škoda a začátek konce fkk kempů.... postupně je zregulují všechny.
Psal jsem tam dotaz a potvrdili, že většina kempu bude pro lidi, kteří preferují textilní kempování :-(

Poslali i novou mapu a tak 90% kempu včetně ostrova je textilní :-(
Na oficiálních stránkách jsme také nic nenašli,ale informace nám dala jedna cestovní kancelář,co tam pronajímá ty safari stany.Tato lepší část Koversady bude nově prý v plavkách.Ale zase z Německa mám info,že se to nelíbí těm lidem,co tam mají předplacené místo a vlastně trvale umístěné karavany na celý rok.Tak těžko teď říct,jak to vlastně bude.Ale pokud to zavedou,tak nechají plavkám tu lepší část,což pro nás už asi nebude lákavé tam jezdit.
Naštěstí jsou i další lokality, kde se dá u moře strávit dovolená bez plavek.
Ahoj můžeš přihodit lokality ??
(upraveno)
Dobrý den, tak třeba Rabac, Makarská, ostrov Pag - zde všude jsou pláže FKK. Nebo na Istrii Bunculuka a pár dalších resortů včetně Solarisu, Uliky.
Bunculuka není na Istrii..................
Právě že Istrie je poslední místo, kde to FKK ještě žije. Na Makarské už je posledních pár FKK pláží a i tam už převažují neFKK návštěvníci