Liberec-Jablonec nN. Reál...

Ahoj zdravím Vás tu všechny kteří jsem přišli a přečetli si můj úplně 1.vlog za celé ty roky co jsem tu na AMATERECH. TAKZE začnu tím že v našem kraji Koberec je dostatek měst a vesnic a různých lokalit ze kterých jsou plno lidí ŽENY, PÁRY,a podobně.jenomze problematika je taková že spousty kteří by se rádi seznamovali a osobně se srazily a poznali se tak je tu tolika jiných kteří i když píšu své inzeráty že chtějí seznámení s ženou nebo párem mnohdy a je to zřídka i s mužem takovim.Ale dnes napíšete jestli jste mladý nebo starší n bo staří Čech Rom nebo jiné etnické národnosti tak vám jen napíši ...(Děkuji ne něm. Zájem).ale nejdřív z vás tu tahají info .!!!Proč chápete to...???vPred asi 3lety jsem se tu vždy s nekim seznámil ženy a i páry a okolo 35az do 60 let. Já miluji starší lidi ženy obzvlášť.nwkdo si říká že žena strsiho věku je už konečná cesta ...Ale není to pravda je jen vyc zralejší vyc zkušenější vyc si to své užívá a je spoltalnejsi divočejší nechce jen sedět a vyptávat se co jste dělal ... Jak na nějakém práci. Pohovoru.ale zajímá se jen jestli nejste nějaký zlí a podvodný člověk a jestli se Svámí dají simpatie a pak se sama už vydává do té erotické myšlenky a zavádí Aš do děje než větších konverzačních vět a tak. Některé jsou takové že si myslí jak se chtějí odklidit do soukromí ale pak se sami vydávají do adrenalinové situace a chtějí veřejné a chtějí se vydat do párového sexu třeba z/z/m nebo z/m/m a tak a zkouší se horucneji vydat do té atmosféry svádění na veřejném místě a zavádění do míst kde není tolika lidu a může se dít co chtějí zažít....Ale toto je odbočka Tento blok zakládám jestli by jsem tu nenašel nějakou ženu nebo i pár.liberecbjablonec a okolí na navázání delšího nezávazného seznámení jako známí kamarád na občasné setkávání.Nemusime se vždy sejít jen protože se chceme pomilovat a potěšit se ale i jen na proch. Pivko a tak třeba i jen se u vás sejít posedět u tv zapnout si film udělat si nějaké dobroty nebo objednat něco. a tak normal... A když se bude chtít tak je tam plus bonus ....a vše s ohledem na nás zúčastněné zdravý diskrétnost slušné charakterní jednání.a před sexem se veškeré záliby neřesti řeknou a takové které jsou proti všemu se nedělají... Třema miluji líbání a lízání s cumlanim a střídavého milování ženy s přeměnou pozic a má st takže rád Lízu a dlouho po celé to milování se s ženou nebo tím párem a střídám s sexem.. . Akto to je poměrně hloubkové a dlouhé postelové hry které se hroutí pro vyc orgasmu u té ženy ... Jednu ženu z Jablonce jsem zbalil V baru směr MŠENO WBAR presdivka Didi která bydlela hned na druhé straně v 1. Patře jsem se sní miloval cca 6-7 hodin .. této vážně ženská jak má být bílo asi 43 tmavovlasá asi 75 kg takže silnější s prasma asi 5 jsem se jí věnoval tímto stilem sexuálních her ... Tahle ta žena byla po všech mích žen ta nejlepší upne ze všech a nikdy na qni nezapomenu jak se rozjela jak se rozpalila převracela ty ženské chtivé oči stemi pohledy q pohyby ... A s orgasmy které měla přímo tekoucí sprchového a dramatický hyhelaveho hlasů s s tou tevrenou pusou že vás rozhycovala zas do dalšího čísla dal a vyc se jí snažit se jí udělat tou ženou tou šťastnou mrchou která chce vás mít vyc a vyc pro sebe tak aby se i vám sní vše líbilo a to i kdyby jste věděl že jste se vy sám uspokojil ale že jste myslel na ni a vy nemáte že sebe to co chcete aby měla ona ... A pak jsem byl s ženou která měla otvor jak když bagrujete 4bagry dokola a děláte díru 6 metrů průměr la nic zní a nic pro ni ...tak jsem se vysvlékl dal jí ho do ní a jak jsem to zjistil a zjistil i co měla vinulosti za grupen a s kolika tak sem věděl že už se nikdy neuvidíme . A to vám chci jen říci .. POJDETE SE SEZNAMIT A NAPSAT SI A NE OBLBOVAT . MŮŽE SE NAM SPOLU DARIT NA DELSI DOBU... SNAD TI HLEDA NEKDO A NAJDEM SE SPOLU NA ROKI LETOVI PLNEHO SEXUALNIHO VYDOVADENI... nebojte se ozvat ženy a páry od 35 do 65let ...neni na tom vůbec nic špatného a nicco by mne odradilo ...nklidne i ženy které jsou osamělé které jsou ovdovělé a chtějí se sebrat a dál se životem probírat v krásném milostném vztahu který není závany ale je nezávazne kamarádského sexu a ruzeho ....páry a ženy ... Nebo( páry které jsou... ŽENA Bi / MUŽ Bi). A rádi by se seznámily s mužem který by chtěl vyzkoušet vyc s ženou a jejím mužem. Jako že sex s jeho ženou která by mne přiváděla pomalu na nějaké malé kroky se věnovat sní jejímu příteli třeba že mi pomůže mu chytit jeho penis a hladit ho s iei pomocí a nechat se od ní mrdat a sní se věnovat jejímu manželovy jen takové začátky ruční her a tak a nechávat se olíznout od něj a od ní a nechat ho pak se nabodnout na můj penis a mrdat se s obouma vzájemně