Oprava...nenudím-NESÚDIM.... 🤝
Prepáč,nenudím ťa ani nechcem urážať. Myslím že poctivá odpoveď na tvoje riadky je..Čítaj do dookola,kým ti nedôjde ten absurdný obsah,za ktorý sa každý DOSPELÝ MUŽ musí hanbiť,TAK MAŠ VÄČŠÍ PROBLÉM AKO TROJKA!!(fakt pýtaš radu od cudzích ľudí,na manželku ktorú poznáš a žiješ ty!??) Držím palce...ale...🤝
Normalne otvorene povedat a opytat sa. Vela zien chce trojku skusit takze ak je normalna tak ti priamo odpovie ci ju to laka. S mojou sme sa na tuto temu bavili ked sme mali naladicku. 🙂
Ja som to žene povedal na priamo, najskôr sa trocha zdrahala no teraz by šla , len nieje s kým 🤣
Ahojet
zena chce muza? alebo Ty chces zenu do 3jky?
Dik za odpoved.
zena chce muza? alebo Ty chces zenu do 3jky?
Dik za odpoved.
Mám priateľku ktorá vystriedala veľa chlapov a navrhol som jej 3ku povedala že nie lebo nemá rada keď sa jej dotýka cudzí chlap
U nás som.to navrhla ja a manzel nakoniec súhlasil
Moja chcela velkeho ako mala predo mnou, vzrusilo ma to a dovolil som jej .:)
Tak je potom vsetko v poriadu, kazdy spokojny
Tužil som ju vidiet nabodnutu stastnu a presne taka bola. Mňa si nevšimala skoro..:)
Tak znamena ,že ste si obaja splnili to čo ste chceli,ty ze ju vidíš z inym a ona že si to môže kľudne užiť z druhymi a s tým ze ty o tom vieš
Lomcovali so mnou emoci, ako si to uživala bola hlasna, ochranu odmietla s usmevom.. pocit že sa otvorila pandorina skrinka, pocit poníženia a hamby a štastia a uspokojenia zároveň a vedomie že už nikdy nebude len moja….
Samozrejme každý sme iný, a každý mame ine pocity,myšlienky, ale ak to bolo pre teba super.nie je čo riešiť...toto mozete zopakovať kedykoľvek
Dali ste tomu pravidelnosť? Pustil si ju aj samú niekedy?
Ano dovolil som jej stretavat sa samej koho si vybrala. Potom sme sa dlho rozpravali o tom čo zažila a ako to preživala. Mnohokrat som pri tom spontanne ejakuloval. Hambil som sa a ona sa mi vysmievala. Ale vybral som si a vzrusovalo ma to.
Tebe sa nepáčilo byť pri nich?
Pacilo sa mi vidiet ju naplnenu poriadnym klackom, ale mojej sa zapacilo ma este viac ponizovat a vedela ze som z toho cely vzruseny a tužim po nej este viac…
Ja neviem, skusit to manzelke normalne navrhnut? Nikto tu neda rady, ako je to najlepsie. Kazda zena je ina. Ak odmietne, treba sa s tym zmierit. Alebo sa rozviest, ale toto fakt nie je dovod.
Tiež mám taký problém povedať jej to ,že by sa mi páčilo sa s mojou podeliť..Ale akurát ,že myslím,že nie je tak asi proti...aspoň myslím,že správaním keď sa rozprávame o sexe...
Normalne jej to povedz ci by na to mala chut. A ze to bude podla jej podmienok a chuti.
To je taký oxymoron. Keď slobodný muž premýšľa, ako nahovoriť manželku na trojku. Prvým krokom je nájsť si manželku.
Mám manželku, to že to mám v profile slobodný je moja chyba
Veľa mužov sa vydáva za slobodných, len aby si tu niekoho našlo. Neviem, či klamanie sa dá nazývať chybou.
Údaje som aktualizoval asi pred cca 3-4 rokmi už je to opravené ale niesom tu kvôli tomu, ale kvôli rade ďakujem 🙂
Trojka - rada/pomoc
Ahojte vzrušuje je má predstava trojky MMŽ alebo ŽŽM ale neviem ako to manželke navrhnúť alebo ako ju presvedčiť. Poprosil by som nejaké tipy alebo rady ako ste to urobili vy? Ďakujem