Milenka áno alebo nie?

Čaute chlapi, som už 9 rokov ženatý a moc mi to doma v posteli nejde... moc ma to neláka.. chuť na sex mám, len si to robím často sám... pomôže milenka? Alebo čo by ste mi poradili? Vďaka :)

to ze to riesis konkretne na tejto stranke vo fore suhlasi s tym ze ti to doma v posteli moc nejde a radsej si to casto robis sam
Ak sa na to musíš pýtať na fóre či áno, alebo nie, tak to radšej do toho nechoď, keď vlastne sám nevieš čo chceš
Je to riziko ale ak to nejde doma myslím že to poznáme mnohý tak si treba užiť inde. Život je len jeden a keď budeš neskôr analyzovať budeš ľutovať.

za mňa iste Áno ale tak aby sa na na teba nenalepila istejšie je keď je vydatá nebude sa chcieť k tebe hneď sťahovať. :)
Si plný rozporov,..to čo tvrdíš ,.to čo hladáš ,..to čo sľubuješ ,…a čo ťa naučil život???,..do neba volajúce hlúposti,..
A čo v prípade, že si manželka nájde milenca? Tvrdíš, že čo urobíš v živote, sa ti v živote vráti. Teda ak si nájdeš milenku, nájde si aj manželka milenca. Si na tom pripravený?

Pýtaš sa či milenka áno alebo nie, ale už milenku v inzeráte hľadáš. Takže si rozhodnutý.
Napis nieco o manželke, aky mate vztah, aky mate sex? Ma ona na to chut? Je otvorená aj k nejakym experimentom? Komunikujete l svojich túžbach? Prejavujete si nežnosti aj mimo postel? Ide o to ci sa da nieco navyse vybudovať s vlastnou - to je ten najlepsi scenár.