Ahoj, viem ze je to trosku na hlavu postavena otazka, nuz ale v zaplave roznych sexualnych statistik by ste si to mohli spocitat :)))
Viem ze sex nie je o tom :)))
A viem ze to nie je dolezite :)))
Ale tak dajte :) Ja dnes na 1092 zasunov :)))
Příště si na něj nasadím krokoměr a dám vědět, když je to teda v zájmu těch statistik. Jen nevím, jestli to stihnu do konce roku. Už jsem letos souložil, tak mám asi vybráno🤷
Jak kdy. Záleží na víc faktorech. Kdysi jsem se udělal tak na 20 zásun, ale to je 10 let zpět.
Teď je to horší. Pokud jsem masturboval den před sexem, tak většinou vydržím dokud partnerku neunavím a já sám orgasmus nemám. Takže ani nemá smysl počítat. :D Naštěstí s tvrdostí problém není :D
Vidíš a dostáváme s ke standardizaci dotazu "kolik máš holka najeto?" Vem si třeba, že manželka ti večer řekne :"Dneska jen popojíždění, ale skoro 5km a tak mi dej pokoj." Tak dámy, kolik máte obvykle najeto za rok?
Třeba se dočkáme že udělá stát to ,,zdarma ověření "jako je už u aut podle vin. Akorad je průser že si nesmíš přitáhnout něco z dovozu na tom to dost zaostává
Zkoušel jsem to počítat, ale někde u 60. ovečky jsem usnul. Takže při druhém pokusu sem to udělal fikaně tak, že jsem si místo toho na prdel leukoplastí přilepil pedometr. Nebojte, nemá to nic společného s dětmi! Jedná se o obyčejný krokoměr, který tuto nudnou práci odvedl za mě a ten po skončení kopulace ukazoval číslo 512. Toto jeho strategické umístění na zadnici nám současně zabránilo šukat na koníčka, tudíž polohu, v které jsou mé půlky v klidu a v které by hrozilo, že bude docházet k nezapočítaným šťouchům. Nicméně tento údaj není v žádném případě konečný. Po šukačce jsem si všiml, že jsem ho měl přepnutý na dvojkrok, tzn. levá-pravá. Takže mi počítal jen každý sudý zásun a celkový počet byl tak krásných 1024! Ale tento údaj je sám o sobě dost nezajímavý, mnohem větší výpovědní hodnotu má vzdálenost, kterou takto najezdíte! Čili počet zásunů x délka přirození, a ta v mém případě činí 225 m.
Tak pokud počítám dobře tak buď máš chybu nebo hodnota je že ho máš víc jak 25cm dlouhého ponevač mě to ukazuje 21cm cisteho zasunu a kdo vyjíždí ven úplně že
Héérečko takhle tady plašit malé zvířátka že se nestydis vem příště cyklo tachač bezdratovej tam můžeš navolit vzdálenost a uvidíš i jakou rychlostí se řítíš
Jo, to je dobrej nápad! Ale zase vyvstává otázka s umístěním senzorů. Možná by šlo si na žalud přilepit magnet a na dno kundy dát ten kontakt z jazýčkovýho relé, a můžeš frčet v jakékoliv poloze. Ovšem pak by zase mohl být problém s tím bezdrátem...
Možná si připíná něco jako ty hodinky na kroky, nebo mechanický doraz a počítadlo by šlo, ale co tohle ? ... konstrukčně primitivní řešení hrozí vypíchnutým okem
na kolko zasunov sa urobite?
prosim brat s nadhladom :)))
Viem ze sex nie je o tom :)))
A viem ze to nie je dolezite :)))
Ale tak dajte :) Ja dnes na 1092 zasunov :)))
Teď je to horší. Pokud jsem masturboval den před sexem, tak většinou vydržím dokud partnerku neunavím a já sám orgasmus nemám. Takže ani nemá smysl počítat. :D Naštěstí s tvrdostí problém není :D
to musí být sex..
Ten účel jde mimo mě
inac existuje taky erekcny kruzok ktory to pocita automaticky :)))