Kdo se bojí otevřít, tak nikdy opravdu pevný vztah mít nebude. Je to o důvěře a důvěra je holt riziko, že budeš raněn, ale je to vzájemné, i ty můžeš ranit. A ne vżdy, kdy někdo někoho ranî, je to schválně, osobně si myslím, že většina zranění ve vztahu není naschvál a málokdo si mne ruce "Muhahaha, teď ho/ji úplně zničím."
Jen jedna rada. Pokud se holka s tebou baví a jen se nechce nechat pomilovat. Tak po několika rande, ji na odmítání řekni, víš já asi vlastně tě nechci.Jsem teplý. Neřikej gay, teplý je takové milé. Mam paní co až po dvou letech když jsem od ni měl odejít mi to vypadlo z úst a domů až po ověření, že ne teplý ale snad jen úlet v mládí
Já sem se seznámil s ženou tak, že v baru kam chodili hlavně gay, ale mohly i ženy jsem se souhlasem vedoucího nahý tančil a pak s erekcí seděl a občas na něj sáhl. Kousek seděla s dcerou 19 ti letou. Pak sme si vyměnili čislo a jak odešli, byl s nimi kluk dcery, sem se oblékl a šel. Zavolala a jsme spolu do gnes
Ono je to dost různé. Leckterá holka, či žena, když uvidí tvůj písemný projev, tak půjde o dům dál. Tím nemám nic proti tobě, prostě to tak je.
S tím psaním máš pravdu, na to bych nedostal ani tebe. Já pišu jedním prstem a myslím o pět úderu pomaleji. Když ale to čtu asi těch úderů je na jednu myšlenku na pravopis mnohem víc.A tak píšu do stránek, kde je mi jasné, tam ti řekne každý co je špatně. Poučí,pokárá a přivine mě do blokací
Děkuji za palce dolů. Je k tomu i nějaký argument? Bylo něco špatně?
Je to reálné, zas je spousta blbců namyšlených a co se slušně a normálně chovat neumí, takže pokud alespoň se chováš nebo píšeš mile a sympaticky na seznamce a podíváš se na profil ať zjistis co má ráda a co ne,
tak máš věci šanci.
tak máš věci šanci.
Nejlíp najdeš, když nebudeš hledat. Holky vycítí, když zoufale hledáš a snažíš se. Nehledej, normálně se bav, dělej co tě baví, choď mezi lidi a holky si tě najdou samy.

Dnes skoro nemožný...
...
Čím dál víc dnes vidim že lidi se dnes mají problém se s někým seznámit,natož najít nějaký protějšek k sobě 🙃😑 Sám to znám. Je mi 23 let a řekly bych že vypadám nejhůř ale i já zjistili že pokud jde o hledání partnera v dnešní době není to nic moc...
Holek je tu spousta a ještě víc kluků ale stejně jsem tu nenašel nějakou holčinu s kterou by jsem si tu padli do oka tak též ani v reálném životě to moc nejde. Nevím jestli mám moc nízký svědomí, nebo jestli nás je tu víc co jsou sami přestože sami být nechtěli a někoho hledají.Nebo je to dnešní dobou kdy se lidi s ostatními bojí bavi, poznat někoho nového s tím že mu dáte důvěru a on vás zas zklame 😑🥺 Vážně zajímalo by mě jak to máte vy ostatní celkově se vztahy. Jestli ještě zkoušíme hledat kde se dá , protože už nechcete být sami... Nebo naopak se znovu bojíte taky někomu otevřít a věnovat mu svůj čas s tím že vás znovu zklame...
Já sám se možná už bojím někomu zas otevřít,ale třeba je to jenom můj názor..