Nezapomeňte to po sobě uklidit, hovada vymaštěny
Bordel tam je neuvěřitelný 

Protože tam jezdí debilové, co mají v hlavě nasráno
Ty tam jezdíš? ? ?
Nene, nejezdím tam, ale vím jak to tam vypadá
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Lesík Bor, Budíkovice kdo bude odpočívat ....................?
(upraveno)
Dvě holky co tu jsou u budikovic? Chodíte i sem nebo jen náhoda?
Co lesik Klucovska hora lepsi nes Budikovice
Tam se taky slízají lidé? Tricetznaku
To by mě taky zajímalo.......?
To by mě zajímalo, kdy tam budeš ?
Kdo dojede, vše na domluvě....?
Kdepak to je? Klidně do zpráv...
Ahoj já 28 let někdo se někde dnes večer sejít ?
V sobotu tam jedu :) má být krásné venku pěkně si tam pohonim
Jestli Tě tam stihnu tak rád vykourim.
V kolik pojedeš? Napiš mi sz xbcbbccbbc
Jako jel sem okolo a přijde vám normální že u cesty si 2 borci pícháji prdele? Jako vzpamatujte sea jděte někam kde vás nejde vidět.. hnus a bezohlednost!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ty máš tak velký hovno magore 😂😂😂😂😂😂😂😂
Taky jsem tam párkrát byl ale neskutečný bordel a smrad... to je pravda... už tam nejezdím .. kalsu na to
Souhlasím s Moribundem. Záznamy z fotopasti jsou Vám k ničemu a i kdyby co myslíte že by s tím PČR mohla tak dělat. Možná pokuta za parkování na lesní cestě. Co třeba závora bránící vjezdu na Váš pozemek pokud je to Váš pozemek.
Je to obecní pozemek. Pokutu ti mohou dát jen, pokud stojíš přímo v lese, pokud jsi u louky nebo na cestě nezmůžou nic, to je v louka.
S bordelem jaký tam je a jak se zvětšuje tam brzo závoru, nebo aspoň zákaz dají. Skončí to místo stejně jako jaké exit39, nebo závora v Ostravě.
S bordelem jaký tam je a jak se zvětšuje tam brzo závoru, nebo aspoň zákaz dají. Skončí to místo stejně jako jaké exit39, nebo závora v Ostravě.
Jen do toho, GDPR vás asi netrápí. I kdyby jste záznamy z fotopasti měli, tak se nad nimi můžete maximálně ukájet sami. Použít je nesmíte. PČR se tam tak maximálně k někomu přidá, tam žádný zákaz není, tedy nemají co řešit ...
To vsak neznamená, že ty excesy schvaluji
To vsak neznamená, že ty excesy schvaluji
Škoda že ti to smazali ale naprosto s tebou souhlasím.. a myslím že ukajeni se na veřejnosti není moc zakone.. je to úplně stejně jako by sis honil v Třebíči na náměstí nebo ste si tam projížděli prdele. Myslím že by se asi taky někdo ozval. Ale vy co tu píšete tak jste s IQ hodně nízko asi a mrdka vám tlačí na hlavu. Zdar.
Nic a ani toto není jen černá, nebo bílá. Jistě, úplně legální to není ale je třeba rozlišovat zda to někdo dělá před lidmi, kteří o to stojí, nebo před lidmi, kteří o to nestojí.
Ti, co jezdí na taková místa vyhledávají právě lidí, kteří o to stoji, proto tam jezdí a proto taková místa vznikají. A jako vždy a všude se najdou debilové co si to rozdají uprostřed silnice.
Lidí, co hážou všechny do jednoho pytle a ti, co odsuzují ostatní jen proto, že dělají něco co není jejich obliba mají tak nízké IQ, že by měli dostat ban na přístup k internetu. Nazdar
Ti, co jezdí na taková místa vyhledávají právě lidí, kteří o to stoji, proto tam jezdí a proto taková místa vznikají. A jako vždy a všude se najdou debilové co si to rozdají uprostřed silnice.
Lidí, co hážou všechny do jednoho pytle a ti, co odsuzují ostatní jen proto, že dělají něco co není jejich obliba mají tak nízké IQ, že by měli dostat ban na přístup k internetu. Nazdar
To že si nechal odstranit to že někdo píše pravdu je ubohý asi si to byl ty.. asi jsi řidič taxi vid..
Ani nejsem řidič taxi a ani jsem to nenechal odstranit, já nemám důvod, proč taky. Ani nechápu, proč byl komentář odstraněn, nebylo v něm podle mě nic závadného, ale víme, jak to tu chodi
(upraveno)
Příspěvek byl smazán.
Čau co to bylo za holku? Mladá?
😂😂😂😂😂😂😂😂.

Dneska Trebic a okoli
Nebude dnes někdo v okolí Trebice “odpočívat”? 😂