Před hlasováním se prosím přihlaste.

VÝMLUVY

Taky jste se setkali s velkou spoustou i vtipných výmluv, proč dotyčný(á) nemůže dorazit na domluvené randíčko ? Podělte se :-)

Zažil jsem několik klasických výmluv – třeba náhlé rodinné oslavy nebo nečekané návštěvy, často oznámené pár minut před schůzkou. Někdy se člověk i těší, když dotyčná napíše ‚jsem na cestě‘, ale za půl hodiny přizná, že vlastně teprve vyráží (nebo vůbec nechce dorazit). Takových případů je dost. Ale musím říct, že pokaždé, když už k reálnému setkání došlo, stálo to za to.“

GrandVenison007
GrandVenison007 Neaktivní před 3 dny
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo.Trapny výmluvy žen.Nebo asi spíš chlapů s červeným nickem.
Já bych z těch výmluv a příběhů mohla napsat povídku. Od "Stojím před domem" a koukám z okna nikde nikdo, nebo "Rozbilo se mi auto na cestě", nebo "Právě se vrátila manželka".
Nebo také:
Chtěl jsem jít, ale jsem zamčený v bytě, spolubydlící si vzal klíče
Já bych dojel, ale bydlím v Litoměřicích, dojedeš? (přestože celou dobu tvrdí, že je z Prahy)
Uděláme to v autě? Někam zajedeme a tam si užijeme. (následuje jeho otázka) Máš auto?
Mám vybitý mobil, nabiju ho a vyrazím...
Já myslel, že jsi mladší.... ( po dvou hodinách psaní, mém věku v profilu)
Přišel jsem do garáží a nejde mi nastartovat, asi vybitá baterie.
Už jedu, jsem na cestě (nikdy nedorazil)
Tak já vyrážím, oblékám se a jedu. Pošli mi nějaké další fotky....
Já tě chci, dáme něco? (má Slovensko v profilu) já na to: Jsi daleko. On: Dojedu (nikdy nedojel)
Přijedeš? Dáme si něco do nosu, v kolik tu budeš? Přivez nějaký matro (já na to, že fakt nefetuji a nikam nejedu, nic nevezu) On na to: A nevíš, kdo by nějaký matro měl?

Dalo by se pokračovat dál, ale bylo by to asi nudné čtení
Naopak je to velmi zajímavé a velice jsem se dneska na tom pobavil hlavně ten poslední příspěvek :D :D kdysi jsem pracoval jako prodavač erotických pomůcek tam taky byly nekuriozitní zážitky :D můžeme o tom klidně pokecat v SZ
Tak to neznam, me kdyz nekam vytahli, tak pak proste přestali komunikovat v momente, kdy jsem napsal, ze jsem na miste.
Například, známost údajně nastoupila do špatného vlakového spoje, nebo při cestě za mnou náhle musela do práce
Nechápu, o co jde, když si člověk najde nějaký důvod, proč na schůzku nepřijít.
Takhle dopadá rande ve slunečném dni na Náplacve:) ... Ahoj bohužel to dnes nedám, ředitelka si dnes vymyslela schůzi

No pokuť za to může paní Ředitlka nní se čemu divit, no a když to dnes teda nevychází ,co společně najít jiný "Termín,,Holka.cz😘😘😍
Tak to màš ještě dobrý.Mně se většinou ani neomluvili prostě nepřišli
Slušnost si myslím se omluvit, nebo alespoň odůvodnit vlastně proč??🤗
Já jednou došel na smluvenou adresu, zazvoním a paní, co mi otevřela dveře, tak ani neznala web amatery *3**3*
No, ale stejně jsi jí ošukal, aby jsi dostál pověsti amaterú, nebo ne?
Asi nějak tak. Byl to pěknej trapas
Dorazil jsem na místo a přišla zpráva s tím, že musela rychle jinam, ať dojdu. Tak jsem došel a zas ta stejná, říkám ok, tak to ještě zkusím. No samozřejmě jsem tam došel, tak píšu a odpověď opět, že musela naléhavě jinam a ať přijdu tam. Takže jsem šel už domů.
Mně teda většinou říkají : “nechceš už mě po těch letech konečně vopíchat ?”.
Mojeint
Mojeint Neaktivní před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
15min před schůzkou : Ahoj asi mám horečku,vzbudil jsem se uplně zpocený.... *3*
...moc se omlouvám,dnes to nedám,můj kocour mi poblil postel ....
😄😄😄 to je snad lepší nepsat nic ne 😅