Zažil jsem několik klasických výmluv – třeba náhlé rodinné oslavy nebo nečekané návštěvy, často oznámené pár minut před schůzkou. Někdy se člověk i těší, když dotyčná napíše ‚jsem na cestě‘, ale za půl hodiny přizná, že vlastně teprve vyráží (nebo vůbec nechce dorazit). Takových případů je dost. Ale musím říct, že pokaždé, když už k reálnému setkání došlo, stálo to za to.“
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo.Trapny výmluvy žen.Nebo asi spíš chlapů s červeným nickem.
Já bych z těch výmluv a příběhů mohla napsat povídku. Od "Stojím před domem" a koukám z okna nikde nikdo, nebo "Rozbilo se mi auto na cestě", nebo "Právě se vrátila manželka".
Nebo také:
Chtěl jsem jít, ale jsem zamčený v bytě, spolubydlící si vzal klíče
Já bych dojel, ale bydlím v Litoměřicích, dojedeš? (přestože celou dobu tvrdí, že je z Prahy)
Uděláme to v autě? Někam zajedeme a tam si užijeme. (následuje jeho otázka) Máš auto?
Mám vybitý mobil, nabiju ho a vyrazím...
Já myslel, že jsi mladší.... ( po dvou hodinách psaní, mém věku v profilu)
Přišel jsem do garáží a nejde mi nastartovat, asi vybitá baterie.
Už jedu, jsem na cestě (nikdy nedorazil)
Tak já vyrážím, oblékám se a jedu. Pošli mi nějaké další fotky....
Já tě chci, dáme něco? (má Slovensko v profilu) já na to: Jsi daleko. On: Dojedu (nikdy nedojel)
Přijedeš? Dáme si něco do nosu, v kolik tu budeš? Přivez nějaký matro (já na to, že fakt nefetuji a nikam nejedu, nic nevezu) On na to: A nevíš, kdo by nějaký matro měl?
Dalo by se pokračovat dál, ale bylo by to asi nudné čtení
Nebo také:
Chtěl jsem jít, ale jsem zamčený v bytě, spolubydlící si vzal klíče
Já bych dojel, ale bydlím v Litoměřicích, dojedeš? (přestože celou dobu tvrdí, že je z Prahy)
Uděláme to v autě? Někam zajedeme a tam si užijeme. (následuje jeho otázka) Máš auto?
Mám vybitý mobil, nabiju ho a vyrazím...
Já myslel, že jsi mladší.... ( po dvou hodinách psaní, mém věku v profilu)
Přišel jsem do garáží a nejde mi nastartovat, asi vybitá baterie.
Už jedu, jsem na cestě (nikdy nedorazil)
Tak já vyrážím, oblékám se a jedu. Pošli mi nějaké další fotky....
Já tě chci, dáme něco? (má Slovensko v profilu) já na to: Jsi daleko. On: Dojedu (nikdy nedojel)
Přijedeš? Dáme si něco do nosu, v kolik tu budeš? Přivez nějaký matro (já na to, že fakt nefetuji a nikam nejedu, nic nevezu) On na to: A nevíš, kdo by nějaký matro měl?
Dalo by se pokračovat dál, ale bylo by to asi nudné čtení
Naopak je to velmi zajímavé a velice jsem se dneska na tom pobavil hlavně ten poslední příspěvek :D :D kdysi jsem pracoval jako prodavač erotických pomůcek tam taky byly nekuriozitní zážitky :D můžeme o tom klidně pokecat v SZ
Tak to neznam, me kdyz nekam vytahli, tak pak proste přestali komunikovat v momente, kdy jsem napsal, ze jsem na miste.
Například, známost údajně nastoupila do špatného vlakového spoje, nebo při cestě za mnou náhle musela do práce
Nechápu, o co jde, když si člověk najde nějaký důvod, proč na schůzku nepřijít.
Takhle dopadá rande ve slunečném dni na Náplacve:) ... Ahoj bohužel to dnes nedám, ředitelka si dnes vymyslela schůzi
No pokuť za to může paní Ředitlka nní se čemu divit, no a když to dnes teda nevychází ,co společně najít jiný "Termín,,Holka.cz😘😘😍
To je vůl!
Tak to màš ještě dobrý.Mně se většinou ani neomluvili prostě nepřišli
Slušnost si myslím se omluvit, nebo alespoň odůvodnit vlastně proč??🤗
Já jednou došel na smluvenou adresu, zazvoním a paní, co mi otevřela dveře, tak ani neznala web amatery 

No, ale stejně jsi jí ošukal, aby jsi dostál pověsti amaterú, nebo ne?
Asi nějak tak. Byl to pěknej trapas
Dorazil jsem na místo a přišla zpráva s tím, že musela rychle jinam, ať dojdu. Tak jsem došel a zas ta stejná, říkám ok, tak to ještě zkusím. No samozřejmě jsem tam došel, tak píšu a odpověď opět, že musela naléhavě jinam a ať přijdu tam. Takže jsem šel už domů.
Mně teda většinou říkají : “nechceš už mě po těch letech konečně vopíchat ?”.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
15min před schůzkou : Ahoj asi mám horečku,vzbudil jsem se uplně zpocený....

...moc se omlouvám,dnes to nedám,můj kocour mi poblil postel ....
😄😄😄 to je snad lepší nepsat nic ne 😅
VÝMLUVY
Taky jste se setkali s velkou spoustou i vtipných výmluv, proč dotyčný(á) nemůže dorazit na domluvené randíčko ? Podělte se :-)