Ahoj všem,
Chceme se zeptat, co si myslíte o zdejším chatu?
Za nás je to tedy velká tragédie.
Zdá se to jenom nám, že názvy místností většina naprosto ignoruje?
Když si založíme vlastní místnost, tak většinou nikdo nepřijde.
Když vstoupíme do místnosti a někoho oslovíme, tak buď nikdo neodepíše, a nebo máme pocit, že si píšeme s totálně odkrveným jedincem.
Upřímně se na chat pripojuji, ale vesměs protože se jdu pobavit čtením. Né že bych kohokoliv trollil, ale jen tiše čtu, ve výjimečných případech se dám s někým do řeči, ale to už musí být a ano souhlasím místnosti naprosto neodpovídají názvu. Za mě jsou tu skvělé blogy, povídky a Jakš, takž fórum. To je pro mysl. Pro oko zase alba, ale chat to je jiná disciplína.
Trochu mě štve, že se tu nedá jen tak pokecat jako kdysi za časů xchatu. Odfiltrovat ty, kteří jen tapetují tím co hledají / nabízí a normálně se bavit. Chytit se v nějaké větší místnosti trvá dlouho, zejména kvůli automatické nedůvěře, kterou je tady potřeba mít u všech jako ochranný mechanismus. Možná by to chtělo mít nějaký dobře viditelný štítek “nehledám nic”.
Já jsem si tady budovala komunitu chytrých a vtipných lidí dlouho, máme vlastní forum místnost, bavíme se a máme inside vtipky a srandu. jen musíš odfiltrovat zhrzené, toxické lidi, kteří tu jsou nabalení na tento server. Dá se to.
To není ale problém chatu, to je problém celého serveru.
A příčina je ta, že je to problém celé společnosti.
Lidi si rpostě hledí svýho a jediní, kdo sedí furt na netu, jsou ADHDi, extroverti, zvědavci na lovu a pak nadrženci bez mozku, kteří v reálném světě nezvládnou ani oslovit prodavačku v oddělení pečiva, jeslti má papírový pytlík.
A přiznejme si, těch prvních třech skupin není tolik, aby utáhly server, od toho je ta čtvrtá skupina.
Je to bizarní panoptikum. Nicméně spousta se holt odešle do ignoru svým vystupováním hned, je tam pár figurek, které už tak nějak ke koloritu patří ( zelené trenýrky např) a tu a tam jsou tam i vtipní pohodari :)
Takže jasně, přechází to od blbečků až po docela prima lidí ..
Vítej na Amatérech 🤷 je to na hovno, ale nic se s tím nedá dělat. Jedině blokovat, ale to je na dlouho, mám v blokaci 10000 mužů a stejně je chat přehlcený
Názor na chat?
Ahoj všem, Chceme se zeptat, co si myslíte o zdejším chatu? Za nás je to tedy velká tragédie. Zdá se to jenom nám, že názvy místností většina naprosto ignoruje? Když si založíme vlastní místnost, tak většinou nikdo nepřijde. Když vstoupíme do místnosti a někoho oslovíme, tak buď nikdo neodepíše, a nebo máme pocit, že si píšeme s totálně odkrveným jedincem.
Pro muže je chat těžkÿ ale seznamovala jsem se hlavně na něm. Ženská si dokáže svého ukecaného favorita časem sama najít a bavit se s ním.
A příčina je ta, že je to problém celé společnosti.
Lidi si rpostě hledí svýho a jediní, kdo sedí furt na netu, jsou ADHDi, extroverti, zvědavci na lovu a pak nadrženci bez mozku, kteří v reálném světě nezvládnou ani oslovit prodavačku v oddělení pečiva, jeslti má papírový pytlík.
A přiznejme si, těch prvních třech skupin není tolik, aby utáhly server, od toho je ta čtvrtá skupina.
Takže jasně, přechází to od blbečků až po docela prima lidí ..
Na nepříjemné chlapy nereaguji, ženské a páry mě nezajímají, a v ignoraci nikoho nemám.
Chat mi vždycky přišel jako nejúčinnější filtr, když mě na něm někdo opakovaně zaujal, přehodila jsem si ho do emailu nebo na mobil.
Větsina normalnich žen nevydržela a odešla.
Zustaly ty, co tu mají privydelek, nebo přátele 😀😀