Swingers Bravantice....č 6...

....vlákno č.6 se zakládá.....že bylo už těžké a zdlouhavé se dostat na konec vlákna a vkládat komentáře....děkujeme adminovi za vstřícnost...*62*

Ahoj, stále platí, že kromě soboty stačí vždy jen dojet? Bylo by to naše poprvé, tak jen abych věděla. Díky
*461**461**461**461*.... bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy...*4*.... ale jak vždy píšeme....klidně volejte kdyby někdo zrušil rezervaci...*461*.....poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme....*461*....těší se team Bravantic
Po delší době ráda přijedu (pokud najdu odvoz).Těším se na vás a vířivku a relax a delete mozku,který opravdu potřebuji..
Hurááá, konečně admin pochopil(a)…
Ahoj, plánujete někdo z párů či žen užít si fajn čtvrtek sexem :)? Budu se těšit :)
👍👍👍👍👍konečně,velmi rozumné,snad na chvilku bude tady radost psát
Stačí když budou nové příspěvky nahoře.

Nechápu proč 9 palců dolu byl to jen navrh stačí napsat proč to není možné
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte na mobil v popisku....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*.....
nové vlákno parádička,a my echujeme,že v sobotu přijedeme
Paráda,pokud půjde vše dle plánů večer jsme u Vás*32*
s kámoškou se také stavíme,minule byla spokojenost velká
Ahoj do Bravek,máme tam prý nový pokojíček-se stavíme kouknout a vyzkoušet
Díky,sobota pohodovka,o něco méně než vždy,ale aspoň na nás zbylo konečně více mužů*55*
😅ještě daleko,ale v plánu je sobota páry
*461**461**461*.....děkujeme za sobotní návštěvu,pánům máme vyřídit,že byli v dobré kondici.....klasicky děkujeme za dárečky a sladké mňamky.....*219**219**219*....na další setkání se těší team Bravantic
dnes úterý odpolko se stavím,mám ráda,když se mi věnuje více mužů,ale ráda ojíždím jejích zadečky připinákem-co zítra vyzkoušíme?

taky se stavím,minule v glory byly 2 ženy-že by i dnes?
Kdo se přidá k mojí osobě? :-)
*168*Ahojte. Tento štvrtok nám to vyjde, tak sa na všetkých veľmi tešíme*58*
*160*děkuji úterý jsem si opravdu užívala,ve čtvrtek si udělám sex výlet do Bravek taky
Bohužiaľ z dôvodu choroby neprídeme😪😪
Ahoj,čtvrtek jedeme na bičko,vzkaz-minule jsem se domlouvali ty vyšší na krátko-napiš mi na nick
*461**461**461*....zveme na soukromý gang v pátek dopo...info v popisku
dnes bohužel absence,není nad to se na někoho spolehnout-výdrb s odvozem,snad jste se bavili
*33*sobota párovka jupí těšíme se
ano-ano v sobotu jak jsme již psali-těšíme se na všechny párečky
*168*my se hlásíme,Ladi v sobotu nás tam máš v plné polní
*469**469**469**461*......info pro samotné muže.....dnešní sobotní swingers je určena pouze pro páry a ženy.....*461**219**461*.....samotní muži mohou až v neděli kde je rychlo neděle pro všechny...
v neděli přijedeme,těšíme se.
Ahoj ahoj,sobotní párovky naše parketa-večer přifičíme
my nakonec změna plánů a dnes přijedeme,v mučce by jsme si rádi pohráli,třeba se přidáte vy
*75*dnes neděle dorazíme s chutí na pořádný sex-Laďo ber toho co nejvíce-chlapů není nikdy dost
Ahoj do Bravek-za jedeme směr Bravky na*362*
*85**168*děkujeme za sobotní párovečku,škoda,že je jen jednou za měsíc
dnes neděle pecka,žen hodně,Hanička je a bude moje favoritka,fámozní akce v novém pokoji,krásná černovláska se nechala šoustat hluboko do krku-hodně husté a skvělé
*461**1**1**1**461*.................děkujeme za sobotní i nedělní návštěvu......v neděli se nám kluci trošičku zapotili,ale snad byly dámy spokojené.....*219**1**1**1**219*.....děkuje a těší se na Vás team Bravantic.....
*53*díky neděle byla ve velkém dokud nám muži neumřeli.Laďo příště budˇ více chlapů nebo méně žen*362**362*
*13*dnes budu na úterní jako domina
Mě by spíš zajímalo jestli se staví Strašidlo74 nebo slečna fonkokon
V sobotu dorazíme a snad se potkáme s indiánem a indiánkou
Příspěvek byl smazán.
kluci poslední dobou se mi dostává ta nejlepší péče,kterou myslím?si vzájemně vracíme-na čtvrtek se velmi těším*15**168**33**85*
dnešní čtvrtek úplná pecka-prostě skvělé
Ahoj v sobotu po malé pauzičce dorazíme*33*
😍ahoj ahoj,poslušně se hlásíme na sobotní mejdlo
přijedeme v sobotu 2+1 a budeme malovat vajíčka
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*..... (upraveno)
Večer přijedeme omrknout terén.T+L
Praha zdraví Bravoland-hlásím přijede Pepík + jedna
😅Hojda večer jsme tam,Laďo ber pořádné kanečky-kance
*461**461**461**461*.... bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy...*4*.... ale jak vždy píšeme....nebojte se zavolat....kdyby někdo zrušil rezervaci...*461*.....poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme....*461*....těší se team Bravantic
Nemám odvoz, tak klidně uvolním skříňku Ladi.
Za mě super Přesně tohle jsem potřebovala Děkuji
přesně pro tohle jezdíme do Bravek,minimum keců a hodně sexu,sobota další superšuk*362*
*461**461**461**461*.....děkujeme za sobotní návštěvu v plném počtu..............za dárečky-sladkostí-mňamky-lihoviny....*219**219**219**219*....přejeme všem příjemné prožití vánočních svátků
Děkujeme,sobota OK,já náramně spokojen,partnerka nadšená za 2 týdny repete
minule jsme vynechali-zítra na bičku úterek s kámošem budeme
*461**461**461**461*......ano dnes úterý bude i paní domina
*2**461**219*.....jen připomínáme,že na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace....... (upraveno)
díky za sobotní spolupráci v mučce,další poznatky,zážitky a přátelé
včera výborné,čtvrtek bude subina,určitě se taky stavím
....*461**461**461*....ano...čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar....kde bude svěřená do Vaší péče + slečna v glory + DOMINA + další žena-ženy-pár-páry....*219**219**219*....těšíme se
úterý dobré,jsem sice bi,ale kočka v glory je fakticky pro rychlá smrt
i čtvrtek jedeme-na bičko je čtvrtek lepší
*32**32**32**461*......od 25.4 do 29.4........máme CELOZÁVODNÍ DOVOLENOU.....*469**469**461*
*168**168**168**168**168**168**168*co naděláme-někdy je třeba vypnout-my se teda ukážeme další sobotu
ale i tak škoda,když je volno a chutě na sexík
Ahoj-a zrovna tak pěkně,dnes se blblo,ale tak snad do další soboty vydržíme
*461**461**461**461**461**461**469**469*.........tak máme po dovči..............a tento týden začínáme akci ve čtvrtek
Ahoj. Na sobotu 3.5. je plno? Cca pro 2 páry? 😉
Ahoj,v sobotu musíme dohnat výpadek*362*🍀
......a středa dopo gang-jen aby info bylo úplné....*219**219**461**461**461*
na čtvrtek se velmi těším-ráda budu k ruce domině jako subinka*15**168**33**85*