Před hlasováním se prosím přihlaste.

Swingers Bravantice....č 6...

....vlákno č.6 se zakládá.....že bylo už těžké a zdlouhavé se dostat na konec vlákna a vkládat komentáře....děkujeme adminovi za vstřícnost...*62*

Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Také dnes dojedeme. Parovky jsou super! *2*
Příspěvek byl smazán.
Ahoj, stále platí, že kromě soboty stačí vždy jen dojet? Bylo by to naše poprvé, tak jen abych věděla. Díky
Příspěvek byl smazán.
Po delší době ráda přijedu (pokud najdu odvoz).Těším se na vás a vířivku a relax a delete mozku,který opravdu potřebuji..
Hurááá, konečně admin pochopil(a)…
Ahoj, plánujete někdo z párů či žen užít si fajn čtvrtek sexem :)? Budu se těšit :)
👍👍👍👍👍konečně,velmi rozumné,snad na chvilku bude tady radost psát
Mnbvcxymnbvcxy
Mnbvcxymnbvcxy před 2 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mnbvcxymnbvcxy
Mnbvcxymnbvcxy před měsícem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte na mobil v popisku....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*.....
nové vlákno parádička,a my echujeme,že v sobotu přijedeme
Paráda,pokud půjde vše dle plánů večer jsme u Vás*32*
s kámoškou se také stavíme,minule byla spokojenost velká
Ahoj do Bravek,máme tam prý nový pokojíček-se stavíme kouknout a vyzkoušet
Díky,sobota pohodovka,o něco méně než vždy,ale aspoň na nás zbylo konečně více mužů*55*
😅ještě daleko,ale v plánu je sobota páry
*461**461**461*.....děkujeme za sobotní návštěvu,pánům máme vyřídit,že byli v dobré kondici.....klasicky děkujeme za dárečky a sladké mňamky.....*219**219**219*....na další setkání se těší team Bravantic
dnes úterý odpolko se stavím,mám ráda,když se mi věnuje více mužů,ale ráda ojíždím jejích zadečky připinákem-co zítra vyzkoušíme?

taky se stavím,minule v glory byly 2 ženy-že by i dnes?
Kdo se přidá k mojí osobě? :-)
*168*Ahojte. Tento štvrtok nám to vyjde, tak sa na všetkých veľmi tešíme*58*
*160*děkuji úterý jsem si opravdu užívala,ve čtvrtek si udělám sex výlet do Bravek taky
Bohužiaľ z dôvodu choroby neprídeme😪😪
Ahoj,čtvrtek jedeme na bičko,vzkaz-minule jsem se domlouvali ty vyšší na krátko-napiš mi na nick
*461**461**461*....zveme na soukromý gang v pátek dopo...info v popisku
dnes bohužel absence,není nad to se na někoho spolehnout-výdrb s odvozem,snad jste se bavili
*33*sobota párovka jupí těšíme se
ano-ano v sobotu jak jsme již psali-těšíme se na všechny párečky
*168*my se hlásíme,Ladi v sobotu nás tam máš v plné polní
*469**469**469**461*......info pro samotné muže.....dnešní sobotní swingers je určena pouze pro páry a ženy.....*461**219**461*.....samotní muži mohou až v neděli kde je rychlo neděle pro všechny...
v neděli přijedeme,těšíme se.
Ahoj ahoj,sobotní párovky naše parketa-večer přifičíme
my nakonec změna plánů a dnes přijedeme,v mučce by jsme si rádi pohráli,třeba se přidáte vy
*75*dnes neděle dorazíme s chutí na pořádný sex-Laďo ber toho co nejvíce-chlapů není nikdy dost
Ahoj do Bravek-za jedeme směr Bravky na*362*
*85**168*děkujeme za sobotní párovečku,škoda,že je jen jednou za měsíc
dnes neděle pecka,žen hodně,Hanička je a bude moje favoritka,fámozní akce v novém pokoji,krásná černovláska se nechala šoustat hluboko do krku-hodně husté a skvělé
*461**1**1**1**461*.................děkujeme za sobotní i nedělní návštěvu......v neděli se nám kluci trošičku zapotili,ale snad byly dámy spokojené.....*219**1**1**1**219*.....děkuje a těší se na Vás team Bravantic.....
*53*díky neděle byla ve velkém dokud nám muži neumřeli.Laďo příště budˇ více chlapů nebo méně žen*362**362*
*13*dnes budu na úterní jako domina
Mě by spíš zajímalo jestli se staví Strašidlo74 nebo slečna fonkokon
V sobotu dorazíme a snad se potkáme s indiánem a indiánkou
Příspěvek byl smazán.
kluci poslední dobou se mi dostává ta nejlepší péče,kterou myslím?si vzájemně vracíme-na čtvrtek se velmi těším*15**168**33**85*
dnešní čtvrtek úplná pecka-prostě skvělé
Ahoj v sobotu po malé pauzičce dorazíme*33*
😍ahoj ahoj,poslušně se hlásíme na sobotní mejdlo
přijedeme v sobotu 2+1 a budeme malovat vajíčka
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*..... (upraveno)
Večer přijedeme omrknout terén.T+L
Praha zdraví Bravoland-hlásím přijede Pepík + jedna
😅Hojda večer jsme tam,Laďo ber pořádné kanečky-kance
*461**461**461**461*.... bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy...*4*.... ale jak vždy píšeme....nebojte se zavolat....kdyby někdo zrušil rezervaci...*461*.....poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme....*461*....těší se team Bravantic
Nemám odvoz, tak klidně uvolním skříňku Ladi.
Za mě super Přesně tohle jsem potřebovala Děkuji
přesně pro tohle jezdíme do Bravek,minimum keců a hodně sexu,sobota další superšuk*362*
*461**461**461**461*.....děkujeme za sobotní návštěvu v plném počtu..............za dárečky-sladkostí-mňamky-lihoviny....*219**219**219**219*....přejeme všem příjemné prožití vánočních svátků
Děkujeme,sobota OK,já náramně spokojen,partnerka nadšená za 2 týdny repete
minule jsme vynechali-zítra na bičku úterek s kámošem budeme
*461**461**461**461*......ano dnes úterý bude i paní domina
*2**461**219*.....jen připomínáme,že na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace....... (upraveno)
díky za sobotní spolupráci v mučce,další poznatky,zážitky a přátelé
včera výborné,čtvrtek bude subina,určitě se taky stavím
....*461**461**461*....ano...čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar....kde bude svěřená do Vaší péče + slečna v glory + DOMINA + další žena-ženy-pár-páry....*219**219**219*....těšíme se
úterý dobré,jsem sice bi,ale kočka v glory je fakticky pro rychlá smrt
i čtvrtek jedeme-na bičko je čtvrtek lepší
*32**32**32**461*......od 25.4 do 29.4........máme CELOZÁVODNÍ DOVOLENOU.....*469**469**461*
*168**168**168**168**168**168**168*co naděláme-někdy je třeba vypnout-my se teda ukážeme další sobotu
ale i tak škoda,když je volno a chutě na sexík
Ahoj-a zrovna tak pěkně,dnes se blblo,ale tak snad do další soboty vydržíme
*461**461**461**461**461**461**469**469*.........tak máme po dovči..............a tento týden začínáme akci ve čtvrtek
Ahoj. Na sobotu 3.5. je plno? Cca pro 2 páry? 😉
Ahoj,v sobotu musíme dohnat výpadek*362*🍀
......a středa dopo gang-jen aby info bylo úplné....*219**219**461**461**461*
na čtvrtek se velmi těším-ráda budu k ruce domině jako subinka*15**168**33**85*
*36*-dnes čtvrtek domina-nebojte se přihlásit
dnes čtvrtek mile překvapení jak se jelo
V sobotu na místě v plné zbroji a připraveni na šuken párty (upraveno)
V sobotu příjezd-poprosíme moc nelimitovat muže-minule skvělé
v sobotu jedeme na sex kalbu do Bravo-sex-landu*53*
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*.....
po dlouhé době zkusíme sobotu.Laďo neblokuj muže,at je pořádný grupáč.Těšíme se
*461**461**461**461*....rádi bychom vyhověli všem.....ale,bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy...*4*.... ale jak vždy píšeme....nebojte se zavolat....kdyby někdo zrušil rezervaci...*461*.....poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme....*461*....těší se team Bravantic
Bylo to super,plný dům,za nás velká spokojenost
Paráda,večer jsme na místě činu 1+1😜
Děkujeme za suprovní večírek-sobota narvaná lidmi i sexem
*461**461**461*🍷🍷🍷...............děkujeme za další sobotní akci,kterou jste vzali opravdu útokem......poznali jsme další nové lidičky.....dostali tentokrát hodně dárečků a milých přáníček....*461**461**461**461*.....děkuje celý team Bravantice
😘děkujeme za další krásnou sobotní noc😘
dnes úterý s kámošem,neposlal jsi mobil jak jsi slíbil,pak těžká domluva
kdo zlobil a potřebuje za trest ojet připinákem?
Také děkovačka,sobota neměla chybu,dostala jsem co jsem chtěla.Ladi děkujeme za výběr pánů-moc se ti povedl
Dneska hodně dobré-fakt úterý super👍
*168*Ahojte. Tento štvrtok nám to vyjde, tak sa na všetkých veľmi tešíme*58*
*53*čtvrtek bude asi zajímavý-přijedeme-volno je,tak proč toho nevyužít
*328**328**328*........děkujeme za dotazy a odpovíme zde najednou

ano dnes bude domina.....slečna v glory.....pár nick tibija a další dámy

........těšíme se
Dnes skvělý čtvrtek, hlavně mladá krásná stříkající nahoře :)
Nejsem mladá atd,ale taky děkuji za fajn čtvrtek a pánům děkuji za péči a za odvoz Byli jste všichni moc fajn Děkuji
dnes jednoznačně jeden z nej čtvrtků
Ďakujeme všetkým prítomným za krásne dopoludnie, bolo bombovo ako vždy. Tešíme sa nabudúce*15*
My se těšíme na neděli,přijedeme na pořádný grupáč.*74**75*
Ahoj ve spolek,zítra sobota páry,rádi páreček kde žena chce ženu-Ladi přijedeme i s opožděným přáním
Děkujeme, užili jsme si hezký večer. Vše čisté a připravené. Krásné ženy ve smyslných kostýmech - super! 😉
V neděli přijedeme na rychlou ty jsou nejlepší na*87*
😘*85**55*párovky milujeme a ani dnes nebudeme chybět
Za chvilku vyrážíme do Bravlandu na pořádný šukec-bude dost borců?
*328**328**328*.......děkujeme,že se nám hlásíte.........ale na dnešní rychlo neděli není nutná rezervace.....stačí jen dojet.....*219**219**219*.......
*33*Děkujeme moc-moc,sobota byla jako vždy nádhera
*461**461**461*...........jako vždy děkujeme všem účastníkům sobotního a nedělního zájezdu,že se dostavili s elánem,který zužitkovali při hrátkách....*219**219**219*.........děkuje celý team Bravantic
čtvrtek byl super, s kočkou se stavíme i v úterý
jako vždy výborné,zvažujeme úterní návštěvu-tohle asi přesně hledáme
....*219**219**219*....na dnešní akci není nutná rezervace......a ano.....dnes bude paní domina a slečna v glory + další párečky.....*461**461**461*............
poslední dobou jsme nějak nestíhali,ale v sobotu přijedeme on+ona
My jsme na tom byli stejně, delší dobu nám to nevycházelo ale tuhle sobotu také dojedeme.....
*328**328*....bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......volejte....kdyby někdo zrušil rezervaci.....*461**461*.....
😍*15**85*i tuhe sobotu dorazíme
Jupí,jubí-sobota je tady a my s kamarády přifrčíme
*32*ahoj dnes se také přídáme do skupinky šukatelů
Přijedeme-Ladi věříme,že muže jsi vybíral pečlivě*85*
*461**461**461**461*.... bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy...*4*.... ale jak vždy píšeme....klidně volejte kdyby někdo zrušil rezervaci...*461*.....poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme....*461*....těší se team Bravantic
*32*Holomóc se hlásí na večírek,číselko máme-už jen odstartovat
Dnes o5 vydařená akce... Co dodat odjížděl jsem na měko... 😄, děkuji týmu z Bravantic i všem zůčasněným hlavně ženám, které nám daly zabrat...
Děkuji za krásně strávený večer a všem,s kým jsem měla tu čest se potkat, za milou společnost.Že nejde zvládnout vše za jeden večer všichni zúčastnění ví 🤷🙂Ladí hlavně děkuji Tobě a tvému super týmu za péči 😘
tahle sobota byla jedna velká nádherně prošukaná akce ve velkém stylu*168*
*461**461**461**461*..........děkujeme za další sobotu,kde se opravdu nelenilo,ale sexovalo na plné pecky.....*219**219**219**219*.......rádi jsme viděli i ty co se po delší době vrátili na místo činu......za mnoho dárečků a příní.....*461**219**461**219*.........děkuje a těší se na vás team Bravantic.....
A jaká úcast bude v úterý, hlásí se někdo.
*36*minule jsem bohužel nemohla*36*teď úterý zlobivcům vše vynahradím