Nemá někdo zkušenost s dálkovým vybratorem. Který ale opravdu funguje na dálku protože ať koupíme co koupíme a přítelkyně si to vloží tak v tu chvíli mobil automaticky ztratí signál pokud od ní nejsem do 0,5 m což je absolutně nepraktické
Vybrátor, ty vole já myslel, že to je překlep a on si jede dál. Jsem chtěl říct "ty vole s takovou češtinou sis našel buchtu?" ale kdoví jestli nekecá a nemá to pro sebe
Zdravím Vás. Je super že i na takovém místě jako jsou amatéři se najdou lidé co jsou jedničky na český jazyk. Já osobně tvrdé a měkké moc neřeším,a je to podle mě neskutečná hloupost a šikana děti ve škole. Samozřejmě některá slova mají jiný význam ale pokud jsou ve větě tak je člověk vždy čte jako i. A slovo dává smysl. Lidský mozek dokáže bez problémů číst text kde chybí ve slovech písmenka. Proč v dnešní době kdy dislektik muže mít doktorát dbáme tak na tvrdé a měkké? Jen malí příklad zrovna z amatérů, Čech žijící v Praze zde píše anglicky jen proto aby byl zajímavější. A nakonec otázka opravdu si myslíš že psaní správně gramaticky hraje nějakou roli v seznamování a následném vztahu?
Jsou překlepy a hrubé chyby. A vzhledem k tomu, že to každý píše na mobilu nebo počítači jsou vyjmenovaná slova problém, protože si každý může zapnout korekci.
Přídavná jména už jsou oříšek. Třeba tvůj "malí problém" je taky hrubka, ale občas se mi stane taky.
Ty argumentuješ jak je rozlišování i/y šikana, další může argumentovat že chození do školy je šikana, protože se dá všechno najít na internetu, ale mozek potřebuje neustálý tréning jinak zakrní.
Dyslektici mají převážně problémy s rozlišováním osově souměrných písmen db, qp, zs což dotyčný nedělal...
Takže argument, že je to jedno když se to čte stejně je naprosto lichý.
Už mamka mi říkávala, jak odrazující pro ni bylo, když jí někdo napsal dopis, kde byly hrubky. Takže ano, psaný projev má vliv na seznamování a není to jen otázkou dnešní doby.
Ano rozhoduje...pamatuju časy,když byl někdo blbý,tak byl prostě blbý.Ale co je to za dnešní divnou dobu,že si to začínáte už i obhajovat,že být blbý je vlastně fajn 🤣
Docela hraje roli. A základní znalost češtiny mi přijde docela důležitá. Na tohle nemusí mít jeden vysokou. Stačí pátá třída.
Šukat umí i blechy! A tady mám pocit, že je hodně primitivních blech ... Nejen co se psaného projevu týká....
Samozřejmě překlepy nebo samouprava textu v mobilu.... Stane se s je to nepříjemné. Ovšem obhajovat základní neznalost, to už je trochu moc
Vybrátory
Nemá někdo zkušenost s dálkovým vybratorem. Který ale opravdu funguje na dálku protože ať koupíme co koupíme a přítelkyně si to vloží tak v tu chvíli mobil automaticky ztratí signál pokud od ní nejsem do 0,5 m což je absolutně nepraktické
Vibrátor není mezi vyjmenovanými slovy.
Přídavná jména už jsou oříšek. Třeba tvůj "malí problém" je taky hrubka, ale občas se mi stane taky.
Ty argumentuješ jak je rozlišování i/y šikana, další může argumentovat že chození do školy je šikana, protože se dá všechno najít na internetu, ale mozek potřebuje neustálý tréning jinak zakrní.
Dyslektici mají převážně problémy s rozlišováním osově souměrných písmen db, qp, zs což dotyčný nedělal...
Takže argument, že je to jedno když se to čte stejně je naprosto lichý.
Už mamka mi říkávala, jak odrazující pro ni bylo, když jí někdo napsal dopis, kde byly hrubky. Takže ano, psaný projev má vliv na seznamování a není to jen otázkou dnešní doby.
Mezera patří za většinu interpunkčních znaků, jako jsou tečka, čárka, středník, otazník, vykřičník, dvojtečka, výpustka.
poučovat, urážet Vám jde
Šukat umí i blechy! A tady mám pocit, že je hodně primitivních blech ... Nejen co se psaného projevu týká....
Samozřejmě překlepy nebo samouprava textu v mobilu.... Stane se s je to nepříjemné. Ovšem obhajovat základní neznalost, to už je trochu moc