Ostrava-Svinov, hoňka u závor

Jezdívám ale žádný par co by chtěl diváka

Pokud kdekoli bude takový bordel jak byl tam tak to tam zakážou. Je to jen o lidech. Bohužel dneska je to s lidmi těžké. Mnozí nechápou co si přinesu to si odnesu
Takže závora padla? Už se nejezdí tam? Něco nového?
Mozna nekdo na kole zavita... pokud vite o nahradnim miste tak piste
Jedno místo mě napadá. Kdysi jsem tam jezdíval s holkama fotit, nebo auta, apod. Nikdo nikde, krásná louka, tak to mě teď v rychlosti napadá, ale tam asi nikdo jezdit nebude. Je tam i posed, hi. 49°52'44.564"N, 18°7'30.012"E
Vidím ze někdo smazal celé vlákno nevíte jaky byl důvod? Každopádně asi je tam dojezděno dali tam zákaz vjezdu a parkování ….. *17*
No jo no co už ted…. Myslím ale ze někdo tu ceduli zlikviduje 🤭
Vzhledem k tomu, že se jedná o zákaz vjezdu do arealu Diamo, tak tam ani policie nemže jezdit. Tedy jen pokud zástupce spol. Diamo pozve policii ke kontrole. Je to soukromý majetek. Bude tam větší klid.
Chtělo by to nové místo 🫤 neví někdo o nějakém?
halda hrabuvka, tu to je fajn. jezdi tu dost paru sukat v aute a uz jsem tu zazil par hratek i s zenou.
Kde to je? Souradnice? Stavim se podivat
No ale kde max nekde v lese na vesnici
Zajímavé by mohlo být toto místo 49.802199, 18.218541, ale osobně nevím
To si myslím, že tam bude mraky pumpičkářů a dojezd taky nic moc.
Tam chodi miliardy lidi , za me blbost misto
Jo to vypadá dobře 😉 To by si myslím šlo
ano, Zákaz vjezdu, areal Diamo. holt se bude parkovat dole a vychazka lesíkem....

Hlavně ze to X let nikomu nevadilo 🤷‍♂️😳
Dalo se to čekat, po tom bordelu co tam poslední dobou byl . Kdyby jste po sobě uklidili tak to ještě chvilku vydrželo.
Jo no všude tam byla mrdka a kondomy
Asi obec Svinov, to uklízet x krát za rok není žádný med a četa si to třeba vymohla.
Chodilo tam dost prasat, tak se nedivme. Byla to pouze otázka času.
Lepší místo v okolí asi nenajdeme, tak to je, ubylo všeho, černé skládky atd , prostě už nechtěli ten ,,bordel" uklízet.
Že prý by město muselo koupit speciální mrdko vysavač za 350 000 bo to tam bylo všude
Tak to by museli začít napřed u tebe a vysát ti to vše z prdele
co furt máte s městem nebo obcí? cesta je vlastnictví Diamo s.p., lesík pak vlastní ŘSD. Tedy Diamo dalo ceduli, PČR nemůže na soukromý pozemek pokud není vyzvána vlastníkem. Sice jedou fámy o pokutách ua vjezd, ale moc tomu nevěřím.
Dnes ráno ani noha, ani čistotni milenci M+Ž tedy nemají kde.... . Čím dál méně je takových fajn míst.