Můžete mi vysvětlit proč mají lidé tendenci pomlouvat ? Co kdysi bylo to bylo ,zpět už to nevrátím a nedělám už věci které si jiní lidé myslí, očividně se někteří nudí že se musí zaobírat jak a co jsem dělávala, nikdo není dokonalý, už mě to unavuje ,proč vy chlapy nedržíte pusu , co z toho máte když o tom mluvíte druhým, a pomlouváte ,hlava to nebere
Pokud máte vyřešení,tedy potvrzení o zdravotní nezávadnosti a od odběru na kožní a pohlavní ambulanci, jste do dalšího styku čekala na tento většinou primář (ka), to vysloví ústně,tak sice to pořád není pomluva, ale je to neaktuální. A pokud chcete napsat, že chci být zajímavý, asi možná ano, ale vím to,co myslíte jak?
Na to existuje moc krásné řešení... pokud má člověk potřebu řešit co si dělala nebo rozebírat tvůj život, tak poukazuje na to, že ten jeho asi není moc zajímavý ..
Kdokoliv kdo je tady je součástí serveru.. je dobrovolně na stránkách s erotickou tématikou, na stránkách, kde se nabízí leta erotické služby, kde se vystavují různé praktiky, kde jsou různé orientace a pokud si myslí, že jsou tak bezchybní, tak tohle tady nikomu nesežeru..
Jdi na ně zostra ...
Co máš v životě nachystané?
Kolik si měl žen, nad čím si honíš, chtějí tě, sešel ses vůbec?
A co tvoje rodinka, určitě uspořádaná když tady jedeš útok na cizí, zřejmě únik od reality, že ?
A co teprve domácnost? už to asi není ono , že? že je tvé místo internet a pořád si namlouváš, jak se máš skvěle..
..... nikomu nic do toho není co kdo kdy dělal, protože díky tomu poznáš skvělé lidi, splníš cíle, máš aktivitu , trénuješ obchodní jednání, komunikace a dovedeš se ze všeho nepodělat..
Většina co má blbě řeči se nedokáže bez internetu ani pořádně zabavit natož sejít osobně, pro mě to jsou podřadný lidi a vždy se zasměju více jim než oni mě.
Tím, že napíšeš sem do fóra, to ale bohužel nezměníš. Kdo chce o druhých mluvit, stejně to bude dělat. Pokud to tady nepotřebuješ a štve tě pomlouvání nebo řeči o tobě, tak úplně nejlepší pro tebe bude, když sem přestaneš chodit. Neznám tě a nevím nic o tvé minulosti, ale pokud tě nějaké prostředí zraňuje a můžeš si to dovolit, tak ho opusť...
Tak jestli ty sama jsi s minulostí smířená tak je to fajn. Lidi jsou ale většinou kokoti a radši ukazujou na problémy ostatních než by řešili svoje, je to jednodušší a připadají si tak lepší. Pokud máš s lidma problem tak prostě si založ nový profil, začni znovu a hlídej si co dáváš na fotky aby tě nešlo jednoduše poznat.
Heleď buď vkildu . Pomluvají i ženský neboj to tak na úvod. Z pomluv si nic nedělej prostě se s takovýma lidma přestaň bavit a ignoruj je, ono je to přejde. Pomluvy a polopravdy lítají ve společnosti celkem běžně. Já když něco takovyho od někoho slyším tak to neberu vůbec vážně. Co sám nevidím nebo u toho nejsem tak tomu prostě nevěřím. Lidi prostě baví Krafat na cizí účet a hodně se vše přikoření aby to bylo samozřejmě ještě zajímavější...Takže za mě pomluvy nemají žádnou váhu.
Nemyslím, že je to jejich chyba. Chovají se jako Češi. Zákeřní, závistiví. Závidí si navzájem úspěch a i neúspěch. Pokud jim ukážeš svou slabou stránku,tak si buď jistá, že toho 'využijí'. Jen tak, pro radost. A tys jim vlastně tímto tématem nabila jejich zbraně, čím víc ti to vadí, tím víc budou střílet...
Ale všichni nejsou stejní, čest výjimkám, je jich málo, ale stále se množí
Asi si trochu pleteš co je pomluva a co není,
A za svou minulost si můžeš sama a pokud ti dnes vadí že si o tom ostatní si povídají tak ses měla chovat jinak aby ti to nevadilo .
Jinak pomluva je to že někdo říká něco co se nezakládá na pravdě což asi dle tvého příspěvku
Se tebe týkat asi nebude.....
Jenže každý má svou minulost , určitě ne každý je svatoušek, prostě se věci stávají a v tehda jsem byla v dost blbý situaci ,tak se to muselo nějak vyřešit , a taky tu věc nemusejí pořád vytahovat a řešit to tady na amaterech , je to tady od toho si psat nebo se scházet a neposuzovat jaká jsem byla a jaká jsem teď , taky by se ti to nelíbilo
hlavně že zrovna ty mě komentuješ a ani mě neznáš , nevíš nic co jsem prožívala , pointa je proč vy chlapy to řešíte furt dokola co bylo a jak a co semnou je dneska , je neuvěřitelny jak se chcete vetřít pod jinou přezdívkou abyste mě někteří dostali a o mě mohly znovu mluvit mezi sebou( jo ta ti to dovolí bez do ní atd) unavuje mě to , furt dokola poslouchat ty samé řeči co tehda , nechte nás ženské na pokoji a neřešte jak která šuka a jestly s nebo bez a další hovadiny
Zrovna sukani s nebo bez fakt hovadina není. Když tu vidím fotku - další amaterka a bez gumy, přemýšlím, jestli to mají v hlavě v pořádku a jaký asi mají IQ. 😁 Za svoji minulosti si každý musí stát. Lidé vždy soudili a soudit budou. Protože se pak sami vidí lepší. Nikdy se to nedá ovlivnit.
Pomluvy
Můžete mi vysvětlit proč mají lidé tendenci pomlouvat ? Co kdysi bylo to bylo ,zpět už to nevrátím a nedělám už věci které si jiní lidé myslí, očividně se někteří nudí že se musí zaobírat jak a co jsem dělávala, nikdo není dokonalý, už mě to unavuje ,proč vy chlapy nedržíte pusu , co z toho máte když o tom mluvíte druhým, a pomlouváte ,hlava to nebere
Kdokoliv kdo je tady je součástí serveru.. je dobrovolně na stránkách s erotickou tématikou, na stránkách, kde se nabízí leta erotické služby, kde se vystavují různé praktiky, kde jsou různé orientace a pokud si myslí, že jsou tak bezchybní, tak tohle tady nikomu nesežeru..
Jdi na ně zostra ...
Co máš v životě nachystané?
Kolik si měl žen, nad čím si honíš, chtějí tě, sešel ses vůbec?
A co tvoje rodinka, určitě uspořádaná když tady jedeš útok na cizí, zřejmě únik od reality, že ?
A co teprve domácnost? už to asi není ono , že? že je tvé místo internet a pořád si namlouváš, jak se máš skvěle..
..... nikomu nic do toho není co kdo kdy dělal, protože díky tomu poznáš skvělé lidi, splníš cíle, máš aktivitu , trénuješ obchodní jednání, komunikace a dovedeš se ze všeho nepodělat..
Většina co má blbě řeči se nedokáže bez internetu ani pořádně zabavit natož sejít osobně, pro mě to jsou podřadný lidi a vždy se zasměju více jim než oni mě.
Ale všichni nejsou stejní, čest výjimkám, je jich málo, ale stále se množí
A za svou minulost si můžeš sama a pokud ti dnes vadí že si o tom ostatní si povídají tak ses měla chovat jinak aby ti to nevadilo .
Jinak pomluva je to že někdo říká něco co se nezakládá na pravdě což asi dle tvého příspěvku
Se tebe týkat asi nebude.....
Prostě vše beru tak jak sem si to navařil
Když ti tak vadí ....