Ahoj, jsme dva studenti, kteří si rádi užívají život a máme rádi sex.
I různé praktiky jako BDSM, public play, s/m.. zajímalo nás jaké jsou vaše oblíbené a jestli nemáte nějaké doporučení? Můžeme pak napsat jaké to bylo
Mám hodně mimo střed oblíbenou svou vlastní cestu. U známých co to znají a berou,se na návštěvě (hotelový dům, jeden pokoj), svléknu do naha a sedím na posteli. Každý kdo chce vejít, se za dveřmi upozorní, že u nás je nahý muž. Snad jen jedna z 5 návštěv nejde dál. Nejde to často, ale pak se stane, že ženy z páru, říkají, jen něco a jdem. Pak místo ke dveřím, jdou k oknu kde je lepší výhled na postel. A pořád i hodinu už jdou. Dvě dokonce po tom, co já ukázal onanii musely přemluvit partnera k odchodu, měli už erekci a protože nejsem v sexu muž, tak se jednalo o orální sex. Jako další ukázka pro zbytek. Že mě to uspokojí, asi není třeba dodávat
Přemýšlím jestli jsem postižený já, nebo ty lidé co píšou na fórum. Přece to jak tady píšou je dost nenormální. To si to po sobě nečtou? Nebo kde je problém
Oblíbené praktiky a nápady
Ahoj, jsme dva studenti, kteří si rádi užívají život a máme rádi sex. I různé praktiky jako BDSM, public play, s/m.. zajímalo nás jaké jsou vaše oblíbené a jestli nemáte nějaké doporučení? Můžeme pak napsat jaké to bylo